Mavala Türkiye
İyi bir gün dileğiyle.. Ödüllü yarışmamız için son 4 saat 30 dakika...
Sevgili Mavala Türkiye takipçileri, bu hafta Perşembe günü saat 14:00' da facebook sayfamızda ödüllü yarışmamız olacak. Sorduğumuz sorunun doğru cevabını bulker@santekozmetik.com adresine gönderen 10., 15., 20., 25. ve 30. kişiler MAVALA' nın birbirinden güzel Mini Color Ojeleri' nden kendi seçecekleri birer adet oje kazanacak. Bizi takip etmeye devam edin...
bu iyiymiş ama bugün dışarda işlerim var, kusura bakmasınlar iştirak edemeyeceğim
iyi geceler herkese
güle güle temizle..
annemin de bugün kadınlar ne ister paketi gelmiş..
cevabı suriye dedim
aynen canım benim de
bu seferlik başkası kazansın artık :)
hihihihihi
diğerinin linki ne?
benim de haberim olmadı ondan
Lipton
Lipton Soru-Cevap'ta yeni sorumuz saat 11.00'de sizleri bekliyor. Soruya doğru cevap verenler Lipton Çay Paketi kazanma şansını yakalıyor! Lipton - Lipton Soru Cevap | Facebook
hihihihihi
diğerinin linki ne?
benim de haberim olmadı ondan
yalnız bu çekilişten haberi olanlar olmuş ve yine bildirilmemiş burdan.arkadaşlar lütfen facebookta katıldığınız kampanya,çekiliş hepsini belirtin burdan.facede gözümüzden kaçabilir ama burda kaçmaz.hepinizden ricam lütfen paylaşın herşeyi bizim gibi.teşekkürler...
sağol canımm
face de kesinlikle gözden kaçıyor,
mesela her duyuru benim anasayfada çıkmıyor:18:
neden bilmiyorum
benimde her sayfa görünmüyordu face sayfamda sonradan düzelttim face de aşağıya indikçe daha fazlasını gör ve seçenekleri düzenle çıkıyo ya seçenekleri düzenleye tıkla ordan tüm sayfanın paylaşımlarını gör gibi bi yazı çıkıyor onu seç kaydet sonra hepsi çıkıyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?