Çekilişler, Kampanyalar, Promosyonlar, Numuneler ve Hediyeli yarışmalar

bu iyiymiş ama bugün dışarda işlerim var, kusura bakmasınlar iştirak edemeyeceğim

Dün çekiliş varmış kızlar haberim olmadı.inşallah bi dahakine

yenilikmarketi.com
Dünkü çekilişte kazananları açıklıyoruz

2 adet Nail Art Temel Set
aylin kuru
İrem Göker

2 Adet Nail Art Parlatıcılı 2 plakalı set
derya can
elif memoğlu

1 adet Nail Art 3 ojeli 2 Plakalı Set
Esma Civelek

4 Adet Power Energy Dijital Saat
Kara Kml
Murat Goren
nuh erdoğan
lerzan karabayır

2 adet Tangle Teezer Mucize
özlem çaylak
Melisa Uryan

kazananlar site@yenilikmarketi.com a malle veya mesajla iletişim bilgilerini göndersiznler hediyelerini hemen gönderelim.

kazanamayanlar ise üzülmesin yeni hediyelerimiz de yolda....

Vision Türkiye
Bugün bir üyemize Healthy Kiss Day/ Gündüz hediye ediyoruz. Vision'ın bu mucize ürünü iletiyi beğenenler arasında çekilişle bir üyemize hediye, çekiliş bugün 22:00'de

Filli Boya
Her gün yeni bir hediye kazanmaya ve yeni yıla birbirinden renkli renkli hediyelerle girmeye ne dersin? “Hayatta kaçırmam.” diyorsan bizi takip etmeye devam

hihihihihi

diğerinin linki ne?
benim de haberim olmadı ondan

yalnız bu çekilişten haberi olanlar olmuş ve yine bildirilmemiş burdan.arkadaşlar lütfen facebookta katıldığınız kampanya,çekiliş hepsini belirtin burdan.facede gözümüzden kaçabilir ama burda kaçmaz.hepinizden ricam lütfen paylaşın herşeyi bizim gibi.teşekkürler...

avon & pierre cardin
YILBAŞI İÇİN KÜÇÜK BİR HEDİYE BEĞEN PAYLAŞ KAZAN

Seda'Kozmetik Kozmetik
YEPYENİ ÖDÜLLÜ YARIŞMA....
50 BAYAN ARKADAŞ ÖNERİSİ YAPIP KAMPANYAYI KENDI PROFILINDE PAYLAŞIP İSMİNİ VE ÖNERİ YAPTIGINI MSJ İLE BİLDİRİP LİSTEYE YAZDIRANLARDAN ÇEKİLİŞ İLE 3 KİŞİYE İSTEDİĞİ 1 ADET PARFÜM HEDİYE....SON KATILIM TARİHİ 15.12.2011....SADECE BAYAN ARKADAŞ ÖNERİLERİ KABUL EDİLECEKTİR .HERKESIN SADECE 1 ÇEKİLİŞ HAKKI VARDIR

Seda'Kozmetik Kozmetik'in Fotoğrafları | Facebook

YILBAŞINA ÖZEL BÜYÜK İNDİRİMLER VE SÜPRİZ HEDİYELER
‎10 Arkadaşını Etiketleyip Profilinde Paylaşan Şanslı 3 Kişi Tupperware Hediyesi...
Devamını Gör
‎10 Arkadaşını Etiketleyip Profilinde Paylaşan Şanslı 3 Kişi Tupperware Hediyesi Kazanacaktır. Sonuçlar 1 Ocakda Sayfamızdan Yayınlanacaktır. Tupperware Ürünleri Burada Çok Ucuz HEMEN AL KAÇIRMA UCUZ TUPPERWARE | En Ucuz Tupperware Ucuz , TUPPERWARE İNDİRİMLİ , Tupperware İndirimleri Tupperware Hayranları Burada Buluşuyor HEMEN TIKLA http://tupperkatalog.com/index.php

Son düzenleme:
yenilikmarketi.com | Facebook

link çıkmazsa facebooka yenilikmarketi.com yaz canım

sağol canımm

face de kesinlikle gözden kaçıyor,
mesela her duyuru benim anasayfada çıkmıyor:18:
neden bilmiyorum

sağol canımm

face de kesinlikle gözden kaçıyor,
mesela her duyuru benim anasayfada çıkmıyor:18:
neden bilmiyorum

benimde her sayfa görünmüyordu face sayfamda sonradan düzelttim face de aşağıya indikçe daha fazlasını gör ve seçenekleri düzenle çıkıyo ya seçenekleri düzenleye tıkla ordan tüm sayfanın paylaşımlarını gör gibi bi yazı çıkıyor onu seç kaydet sonra hepsi çıkıyor

oraya gittiğimde 'gizlediğin bir şey yok' yazısı çıkıyor bende
tüm paylaşımları gör vs yazmıyor yani :18:
hepsi görünür vaziyette mi diyeceğim ama mesela A sayfasının 10 iletisini görürken, B sayfasınınkileri hiç görmüyorum

yardım bölümünden şunu buldum

Bir kişinin, Sayfanın, grubun, etkinliğin veya uygulamanın haberlerini görünür yapın
Ana sayfanızda, fareyi sol taraftaki menüde yer alan "Haber Kaynağı" bağlantısının soluna getirdiğinizde beliren kalem simgesine tıklayın.
Düzenle'yi seçin
Açılan kutuda, gizlediğiniz veya aboneliğinden çıktığınız tüm kişilerin, uygulamaların, Sayfaların ve grupların listesi gözükecektir. Bu listeden çıkarmak istediklerinizin yanlarındaki "X" simgesine tıklayın. Birini ve bir şeyi gizlenen haberler listenizden çıkarmanız, o haberlerin yeniden Haber Kaynağınızda çıkabileceği anlamına gelir.
Kaydet'e tıklayın.

senin dediğinle aynı yer açılıyor ama işte işaretlediğim kısım bende yok
onun yerine 'gizlediğin bir şey yok' diyor

başka bir şey denedim
sıralama kısmını 'öne çıkan haberler' değil de 'son haberler' olarak değiştirdim
bi de böyle deneyeyim bakalımm
sizin de aklınızda bulunsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…