Çekilişler, Kampanyalar, Promosyonlar, Numuneler ve Hediyeli yarışmalar

güle güle temizle..

annemin de bugün kadınlar ne ister paketi gelmiş..

bencede ziyaretçilere kapatılsın biz araştıralım onlar balını yesin...bedavacılar siziii

merhaba arkadaşlar bende bu forumda yeniyim facede avondan spershock maskara ve anew genics kazandım ama gelmedi bu ürünlerden kazanıpta gelen arkadaşlar varmı hangi kargoyla geldi ? avon internet sitesine mail yazdım ama cvp alamadım. gelen kargodaki iletişim bilgilerinden en azından avona ulaşabileceğimiz bir iletişim adresi olur..

Günaydınlar. Bol numuneli günler olur inşallah..

Make u perfume
muhtemelen yarın, sayfamda ki 3. Hediye Kampanyamı da duyuracağım:)takipte kalın

Son düzenleme:
bol numuneli günlerimiz olsun

yav şu karamioda biz kazanamadan çaktılarmı diyonuz köfteyi napçaz başka şike yöntemleri bulsak

hangi kargo ile geldi

Mavala Türkiye
İyi bir gün dileğiyle.. Ödüllü yarışmamız için son 4 saat 30 dakika...

Sevgili Mavala Türkiye takipçileri, bu hafta Perşembe günü saat 14:00' da facebook sayfamızda ödüllü yarışmamız olacak. Sorduğumuz sorunun doğru cevabını bulker@santekozmetik.com adresine gönderen 10., 15., 20., 25. ve 30. kişiler MAVALA' nın birbirinden güzel Mini Color Ojeleri' nden kendi seçecekleri birer adet oje kazanacak. Bizi takip etmeye devam edin...

Son düzenleme:
kadınlar ne isterden çok önceleri kazanmıştım mail attım ama o sırada mail adreslerinde hata varmış iletilmemiş sonradan tekrar atılsın demiş bende tatildeyken.onuda göremedim.ve gelen giden yok kaç defada mail attım geri dönen olmadı oysaki kazandığım en büyük hediyeydi bahtsız bedevilik bu olsa gerek

Signal ile Gülümseyin
Signal severler, bugüne kadar duyduğunuz en yaratıcı mazeret neydi? Kusura Bakma yarışmamızda paylaşın, Signal Hediye Paketi kazanın! :) Tıklayın: https://apps.facebook.com/excusegen/

Muya
BÜYÜK DERBİDE SKORU DOĞRU TAHMİN EDENLER;

Şeyda Süslü, Kevser Yüzbaşıoğlu, Yasemin Ersoy, Tahir Kiran, Elbeyi Beyaz, Aysel Özübek, Okşan Tanyeri, Ramazan Karatay, Nazife Bayar, Hülya Dinga, Mustafa Boncuk, Emrh Hoşqör, Aşka Suskun, Gönül Hasanusta, Muhammet Akgül, Dilaver Budak, Feyzullah Adıyaman, Hakan Karayaman, Feyza Sahra, Ramazan Ekinci, Sercan Uğurlu, Selda Serkan Gündüz, Özgür Gökdaş, Abdulkadir Gökbayrak, Mehtap Karay, Furkan Bayram, Isa Paşa, Eyüp Yılmaz, Abdulkadir Bagrıyanık, Yavuz Çokakıl, Mehmet Ali Köktaş, Erkan Pakiş, Ridvan Ceylan, Özer Aydın, Deniz Güler, Levent Esmer, Sema Kaya Dokuzlar, Fatih Özcan, Mehmet Sayış, Aydın Karataş, Elif Saçıkara Kurtça, Hüseyin Sağlam, Özgür Köse, Nalan Kaya Akdeniz, Melek Pala Battal, Ismail Sırtlı...

TEBRİKLER..!
İletişim bilgilerinizi lütfen muya.online@gmail.com adresine yollayınız..

Hasbro Oyun Kulübü
Bu yılbaşı evdeyiz dedik, en sevilen oyunlarımızda bomba gibi indirimler yaptık. Sen de bu yılbaşı evdeysen hemen tıkla, eğlenceden geri kalma! http://on.fb.me/tpm7Lr

Sonysepetim
Günaydın Sonysepetim takipçileri. Bugün Sony Dakika Günü...

Saat 14:00 - 14:30 Saatleri Arasında Facebook Duvarımızda Yayınlayacağımız Linkten Piyasa Fiyatı 190 TL olan, Killzone2 PLA ve Uncharted 3: Drake's Deception Ps3 oyununu çok cazip bir fiyatla satın alabileceksiniz.Bu özel ve sadece yarım saat geçerli fırsatı sakın kaçırmayın.Saat 14:00'da sayfamızda buluşmak üzere...

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…