yardım bölümünden şunu buldum
Bir kişinin, Sayfanın, grubun, etkinliğin veya uygulamanın haberlerini görünür yapın
Ana sayfanızda, fareyi sol taraftaki menüde yer alan "Haber Kaynağı" bağlantısının soluna getirdiğinizde beliren kalem simgesine tıklayın.
Düzenle'yi seçin
Açılan kutuda, gizlediğiniz veya aboneliğinden çıktığınız tüm kişilerin, uygulamaların, Sayfaların ve grupların listesi gözükecektir. Bu listeden çıkarmak istediklerinizin yanlarındaki "X" simgesine tıklayın. Birini ve bir şeyi gizlenen haberler listenizden çıkarmanız, o haberlerin yeniden Haber Kaynağınızda çıkabileceği anlamına gelir.
Kaydet'e tıklayın.
senin dediğinle aynı yer açılıyor ama işte işaretlediğim kısım bende yok
onun yerine 'gizlediğin bir şey yok' diyor
ZyXEL Türkiye | Facebook
kızlar bu sayfada da bir yarışma var
Eki Görüntüle 303437
Eki Görüntüle 303438
Eki Görüntüle 303439
ben cevaplarıda işaretleyip görselleri ekledim umarım herkese aynı soruları soruyorlardırda cevaplar işinize yarar :)))
ZyXEL Türkiye | Facebook
Eki Görüntüle 303437
Eki Görüntüle 303438
Eki Görüntüle 303439
ben cevaplarıda işaretleyip görselleri ekledim umarım herkese aynı soruları soruyorlardırda cevaplar işinize yarar :)))
ZyXEL Türkiye | Facebook
Eki Görüntüle 303437
Eki Görüntüle 303438
Eki Görüntüle 303439
ZyXEL Türkiye | Facebook
Eki Görüntüle 303437
Eki Görüntüle 303438
Eki Görüntüle 303439
Collezione - Istanbul anketi dolduran her 100. kişiye 25 TL hediyeymiş kızlar
Mercedes-Benz Milli Takımlar
Yarışmamıza katılarak futbol topu kazanan Yasin Ünvanlı'yı tebrik ediyoruz. Futbol topu hediyeli yarışmamız tekrar başladı! Katılmak için tıklayın: Mercedes-Benz Milli Takımlar - Hediyeli Soru | Facebook
Mavala Türkiye
İyi bir gün dileğiyle.. Ödüllü yarışmamız için son 4 saat 30 dakika...
Sevgili Mavala Türkiye takipçileri, bu hafta Perşembe günü saat 14:00' da facebook sayfamızda ödüllü yarışmamız olacak. Sorduğumuz sorunun doğru cevabını bulker@santekozmetik.com adresine gönderen 10., 15., 20., 25. ve 30. kişiler MAVALA' nın birbirinden güzel Mini Color Ojeleri' nden kendi seçecekleri birer adet oje kazanacak. Bizi takip etmeye devam edin...
Signal ile Gülümseyin
Signal severler, bugüne kadar duyduğunuz en yaratıcı mazeret neydi? Kusura Bakma yarışmamızda paylaşın, Signal Hediye Paketi kazanın! :) Tıklayın: https://apps.facebook.com/excusegen/
Signal ile Gülümseyin
Signal severler, bugüne kadar duyduğunuz en yaratıcı mazeret neydi? Kusura Bakma yarışmamızda paylaşın, Signal Hediye Paketi kazanın! :) Tıklayın: https://apps.facebook.com/excusegen/
Muya
BÜYÜK DERBİDE SKORU DOĞRU TAHMİN EDENLER;
Şeyda Süslü, Kevser Yüzbaşıoğlu, Yasemin Ersoy, Tahir Kiran, Elbeyi Beyaz, Aysel Özübek, Okşan Tanyeri, Ramazan Karatay, Nazife Bayar, Hülya Dinga, Mustafa Boncuk, Emrh Hoşqör, Aşka Suskun, Gönül Hasanusta, Muhammet Akgül, Dilaver Budak, Feyzullah Adıyaman, Hakan Karayaman, Feyza Sahra, Ramazan Ekinci, Sercan Uğurlu, Selda Serkan Gündüz, Özgür Gökdaş, Abdulkadir Gökbayrak, Mehtap Karay, Furkan Bayram, Isa Paşa, Eyüp Yılmaz, Abdulkadir Bagrıyanık, Yavuz Çokakıl, Mehmet Ali Köktaş, Erkan Pakiş, Ridvan Ceylan, Özer Aydın, Deniz Güler, Levent Esmer, Sema Kaya Dokuzlar, Fatih Özcan, Mehmet Sayış, Aydın Karataş, Elif Saçıkara Kurtça, Hüseyin Sağlam, Özgür Köse, Nalan Kaya Akdeniz, Melek Pala Battal, Ismail Sırtlı...
TEBRİKLER..!
İletişim bilgilerinizi lütfen muya.online@gmail.com adresine yollayınız..
Hasbro Oyun Kulübü
Bu yılbaşı evdeyiz dedik, en sevilen oyunlarımızda bomba gibi indirimler yaptık. Sen de bu yılbaşı evdeysen hemen tıkla, eğlenceden geri kalma! Hasbro Oyun Kulübü | Facebook
Sonysepetim
Günaydın Sonysepetim takipçileri. Bugün Sony Dakika Günü...
Saat 14:00 - 14:30 Saatleri Arasında Facebook Duvarımızda Yayınlayacağımız Linkten Piyasa Fiyatı 190 TL olan, Killzone2 PLA ve Uncharted 3: Drake's Deception Ps3 oyununu çok cazip bir fiyatla satın alabileceksiniz.Bu özel ve sadece yarım saat geçerli fırsatı sakın kaçırmayın.Saat 14:00'da sayfamızda buluşmak üzere...
Lipton
Lipton Soru-Cevap'ta yeni sorumuz saat 11.00'de sizleri bekliyor. Soruya doğru cevap verenler Lipton Çay Paketi kazanma şansını yakalıyor! Lipton - Lipton Soru Cevap | Facebook
ZyXEL Türkiye | Facebook
Eki Görüntüle 303437
Eki Görüntüle 303438
Eki Görüntüle 303439
HD Uydu Alıcısı Kampanyası
Sayfamızı beğenen, kampanyamıza katılan kişiler arasından Futbol HD programımızda çekilişle belirleyeceğimiz İKİ kişiye Next Next Star'dan HD uydu alıcısı veriyoruz. Size ulaşabilmemiz için lütfen e-posta ve telefonunuzu yazmayı unutmayın...Kampanyamız toplam sekiz adet alıcı ile sınırlıdır.dört hafta süreyle haftada ikişer adet HD uydu alıcısı çekilişi yapılacaktır. Çekilişler pazartesi günleri Futbol HD programında yapılacaktır.TRT HD - FORMA ÇEKİLİŞİ | Facebook
karepuzzle
ödüllü puzzle yarışması
Açlığını Yatıştıramayan Adam yazın face de , çiziviç in oyunu. Her hafta Mavi den 50 TL hediye çeki veriyorlarmış.
İyi oyunlar :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?