Çekilişler, Kampanyalar, Promosyonlar, Numuneler ve Hediyeli yarışmalar

bende abonelikleri yönet var orda ona tıkladığımda istediğimi görünür istemediğimi görünmez yapıyor

Onlar sorduğumuz soruya doğru cevap verdiler ve bizden Elif Şafak’ın önsözünü yazdığı, Emel Armutçu’nun kaleminden bir başarı öyküsü olan 'Gökyüzünün Yarısı' kitabını kazandı. İşte kitap kazanan 20 şanslı hurriyet.com.tr okuyucumuz...

Murat Üngör / Ankara
Ebru Avcı / İstanbul
Müjde Ecem Gülen / Ankara
Derya Doğan / İstanbul
Aslı Altunışık / İstanbul
Haluk Tanel / Antalya
Mine Özberisoy / Adana
Esra Tosun / Antalya
Elif İnci Dandınoğlu / İstanbul
Seniha Berk / İstanbul
Bahtiyar Başkaya / Tokat
Esra Sarıbaş / Konya
Orhan Akat / Muğla
Burak Güldiker / Adana
Ayşe Aydı / Tekirdağ
Buse Çırım / İzmir
Hilin Taş / İstanbul
Timur Yüksel / Kocaeli
Berna Soylu / Kars
Nezife Pehlivan / Eskişehir

kızlar benden size tavsiye caramio icin yeni profil falan acmayın yemiyolar cünkü ben kendi profilimden yarısıyorum hep 130 puan falan alıyordum 40. sıralardaydım ama hile yapnaları elemiş sistem ototmatik olarak öyle olunca ilk 10a girmişim bence sizde öyle yapın hile yapanlar elenince kazanma şansınız cok olurrrr

Starbucks Card kazanma şansını
yakalamak için siz de katılın!
Starbucks keyfinizi tamamlayacak Starbucks hediye kartı, artık tüm Türkiye mağazalarında! Yeni yılda sevdikleriniz ve sizin için en güzel hediyeyi kazanmak için Katıl'a basın ve her gün 25 TL yüklü 25 adet karttan birini kazanma şansını yakalayın!
Yeni yılda sevdikleriniz ve sizin için en güzel hediye; Starbucks Card! Her gün kazanan 25 kişiden biri olmak için; Twitter

HD Uydu Alıcısı Kampanyası
Sayfamızı beğenen, kampanyamıza katılan kişiler arasından Futbol HD programımızda çekilişle belirleyeceğimiz İKİ kişiye Next Next Star'dan HD uydu alıcısı veriyoruz. Size ulaşabilmemiz için lütfen e-posta ve telefonunuzu yazmayı unutmayın...Kampanyamız toplam sekiz adet alıcı ile sınırlıdır.dört hafta süreyle haftada ikişer adet HD uydu alıcısı çekilişi yapılacaktır. Çekilişler pazartesi günleri Futbol HD programında yapılacaktır.TRT HD - FORMA ÇEKİLİŞİ | Facebook

Yedigün
Geleceğe Dönüş filminde Dr. Emmet Brown karakterini canlandıran oyuncu kimdir? Doğru cevabı facebook@yedigun.com.tr adresine gönderen 7., 37., 77., 97., 107. ve 207. katılımcılarımız Burger King'den 2 adet Hamburger Menü kazanıyor. Biletinizi size ulaştırabilmemiz için lütfen mailinizde; adres ve telefonunuzu yazmayı unutmayın. Kazananlar saat 17.00'de sayfamızda! Takipte kalın... :)

kızlar ya faceden oy için vs için birbirimize destek vermek için yeni hesaplar mı açalım anlamadım , normal face imi paylaşıyorum pek ekleyen yok

Açlığını Yatıştıramayan Adam yazın face de , çiziviç in oyunu. Her hafta Mavi den 50 TL hediye çeki veriyorlarmış.

İyi oyunlar :)

Son düzenleme:
Collezione - Istanbul anketi dolduran her 100. kişiye 25 TL hediyeymiş kızlar

Signal ile Gülümseyin
Signal severler, bugüne kadar duyduğunuz en yaratıcı mazeret neydi? Kusura Bakma yarışmamızda paylaşın, Signal Hediye Paketi kazanın! :) Tıklayın: https://apps.facebook.com/excusegen/

Lipton
Lipton Soru-Cevap'ta yeni sorumuz saat 11.00'de sizleri bekliyor. Soruya doğru cevap verenler Lipton Çay Paketi kazanma şansını yakalıyor! Lipton - Lipton Soru Cevap | Facebook

yenilikmarketi.com | Facebook

link çıkmazsa facebooka yenilikmarketi.com yaz canım

Royce Energy Drink
Yeni Kampanyamızla Birazdan Huzurlarınızdayız
Royce Energy Drink | Facebook

karepuzzle
ödüllü puzzle yarışması

Açlığını Yatıştıramayan Adam yazın face de , çiziviç in oyunu. Her hafta Mavi den 50 TL hediye çeki veriyorlarmış.

İyi oyunlar :)

tşkler kızlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…