evet evet evettttttttttttttttttKızlarrrrrrrrrrrrrrrrrr ;
Hadi aramızda yılbaşı çekilişi yapalım , tamam diyenler biraz artarsa yeni topic açalım
:119:
Eki Görüntüle 303507
evet evet evetttttttttttttttttt
ya saat 12 ye doğru çarşıya gitmiştim.geldiğimde kapıda mng kargonun notu vardı.
ne geldi acaba merak ettim
hiç mümkün değil. en dahiyane fikirler senden çıkıyoroley yani biri cvp verdi , kendimi görünmez hissetmeye başlamştm
ritmi hiset oyunu ne gzlmiş günlük 10 kişi mi kazanıyor hergün bu yarışmada bilen var mı?
hiç mümkün değil. en dahiyane fikirler senden çıkıyor
ya saat 12 ye doğru çarşıya gitmiştim.geldiğimde kapıda mng kargonun notu vardı.
ne geldi acaba merak ettim
yaaa çok sinirleniyorum bu oyunlaraavakit kaybı
Mavala Türkiye
İşte bugünkü yarışmamızın sorusu! Mavala' nın tırnak yemeyi önlemeye yardımcı olmak için önerdiği ürününün adı nedir? Sorduğumuz sorunun doğru cevabını bulker@santekozmetik.com adresine gönderen 10., 15., 20., 25., ve 30. kişiler MAVALA' nın birbirinden güzel Mini Color Ojeleri' nden kendi seçecekleri birer adet oje kazanacak. Kazanan kişileri saat 15:30' da açıklayacağız.
STOP - TIRNAK YEMEĞE SON
Acı ama zararsız bir tat vererek tırnak yemeyi önlemeye yardımcı olur. Uzman psikologlara danışılarak hazırlanmış olan 33 günlük bakım programı sayesinde tırnak yeme alışkanlığınızdan vazgeçmenize yardımcı olacaktır. Doğrudan tırnağa ya da oje üzerine sürülerek uygulanabilir. Hergün tazelenmelidir. 3 yaşının altındaki çocuklarda kullanılması önerilmez.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?