Çekilişler, Kampanyalar, Promosyonlar, Numuneler ve Hediyeli yarışmalar

ya saat 12 ye doğru çarşıya gitmiştim.geldiğimde kapıda mng kargonun notu vardı.
ne geldi acaba merak ettim

Bizde.com
Bizde.com'da hediye günü!!! Bu çok şık, 925 ayar gümüş kaplama yüzük küpe takımına sahip olmak için tek yapmanız gereken bugün gün içerisinde yayınlayacağımız soruya doğru cevabı veren ilk kullanıcı olmak... Herkese bol şans !!!

Bizde.com | Facebook

Sevgili Mavala Takipçileri, Semtimizdeki elektrik kesintisi sebebiyle yarışmamızı zamanında gerçekleştiremedik. Hepinizden özür dileriz. Kaçıran kişi olmaması için yarışmamızı saat 15:00' da gerçekleştireceğiz. Tekrar hepinizden özür dileriz.

Yarışmamıza sadece 30 dakika kaldı, biz hazırız. Sana da sadece şifreyi bulup, hashtagle twittera yazmak kalıyor. Unutmayın; fotoğraflarımızın birinin içine gizlenen şifreyi bulup, twitter üzerinden hashtag ile şifreyi yazan 1. 5. 10. ve 20. yarışmacılar birbirinden güzel Tucano Vedo iPad 2 kılıfı sahibi olacaklar. Haydi sen de katıl, sen de kazan!

Tucano Türkiye | Facebook

Teknosa
Turuncu Kazan kaynamaya devam ediyor! Dolu kazanları bulup puanları toplayın, iPad 2, HTC ChaCha ve MP3 çalardan birini kazanma fırsatını kaçırmayın!

Teknosa | Facebook

Mavala Türkiye
İşte bugünkü yarışmamızın sorusu! Mavala' nın tırnak yemeyi önlemeye yardımcı olmak için önerdiği ürününün adı nedir? Sorduğumuz sorunun doğru cevabını bulker@santekozmetik.com adresine gönderen 10., 15., 20., 25., ve 30. kişiler MAVALA' nın birbirinden güzel Mini Color Ojeleri' nden kendi seçecekleri birer adet oje kazanacak. Kazanan kişileri saat 15:30' da açıklayacağız.

STOP - TIRNAK YEMEĞE SON

Acı ama zararsız bir tat vererek tırnak yemeyi önlemeye yardımcı olur. Uzman psikologlara danışılarak hazırlanmış olan 33 günlük bakım programı sayesinde tırnak yeme alışkanlığınızdan vazgeçmenize yardımcı olacaktır. Doğrudan tırnağa ya da oje üzerine sürülerek uygulanabilir. Hergün tazelenmelidir. 3 yaşının altındaki çocuklarda kullanılması önerilmez.

“KOBİ Reklam Arası” Yarışması
24.11.2011 -

28.11.2011– 31 Ocak 2012 arası İşletmenizi tanıtan 1 dakikalık videonuzu www.kobideniz.com ’a yükleyin; Maldivler tatili, iPad veya iPhone kazanma şansını yakalayın!

Jürimiz tarafından seçilen en iyi 5 videoyu yükleyen KOBİ’lerimiz aşağıdaki hediyeleri almaya hak kazanacaklardır.

Ödüller:

Birinci, ikinci ve üçüncü seçilen video sahipleri yanlarında bir kişi ile birlikte Maldivler tatili !
Dördüncü olan KOBİ’mize iPad2 32Gb 3G
Beşinci olan KOBİ’mize iPhone4 32 Gb

ben de onu buldum :)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…