benim bebek de erkek, nasıl bir mama konabilir ki zaten, pek kullanışlı değil galiba, ama wenice den koydukları kıyafet erkekler için
Dansını craxla!
kızlar buna katılmışmıydınız oy verenler ve yarışmada 1.olan dansçıya göre hediye kazanıyorlar hepimiz birni belirleyip ona oy verelimmi ne dersiniz ?
birinci olan dansçıya oy verenler mi kazanıo tatlım
evet canım her hafta 1.seçilen dansçıya oy verenler arasında çekilişle çok güzel hediyeler veriyorlarmış diyorum ki organize olalım birini seçip hep beraber ona oy verelim en azından bizden birileri kazanır nasıl olur ? :44: :44:
evet canım her hafta 1.seçilen dansçıya oy verenler arasında çekilişle çok güzel hediyeler veriyorlarmış diyorum ki organize olalım birini seçip hep beraber ona oy verelim en azından bizden birileri kazanır nasıl olur ? :44: :44:
Kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrr ;
Hadi aramızda yılbaşı çekilişi yapalım , tamam diyenler biraz artarsa yeni topic açalım
:119:
Eki Görüntüle 303507
evet evet evtttttttttTaksanıza şu msjımııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııı
çok güzel düşünmüşsün canımKime verelim oy söyle sen :)
kızlar ülkerin haftanın hayranı ol yarışması nasıl bişey katılan oldu mu hiç içeriği fakan beğeniyorum puanım hiç yükselmiyor var mı bilgisi olan ?...
evet evet evttttttttt
olmassa ikimiz yapalım
ya ben öyle bir baktım aslında oğulcan diye biri var birde sinan onları gördüm işte onlardan birine oy verelim bence ne dersiniz yada sizde bakın seçin birni,ben çok müsait değilim videoları izlemek için ancak evde detaylı bakabilirim canlarım birde yasmincim senin şu yılbaşı çekiliş işinde bende varım
ya ben öyle bir baktım aslında oğulcan diye biri var birde sinan onları gördüm işte onlardan birine oy verelim bence ne dersiniz yada sizde bakın seçin birni,ben çok müsait değilim videoları izlemek için ancak evde detaylı bakabilirim canlarım birde yasmincim senin şu yılbaşı çekiliş işinde bende varım
banada mng kargo gelmıs sanırım prıma
gecen sene ne gusel yılbası hedıyelerı yapılıordu cekılıslen
bu sne neden yok :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?