Çekilişler, Kampanyalar, Promosyonlar, Numuneler ve Hediyeli yarışmalar

benim bebek de erkek, nasıl bir mama konabilir ki zaten, pek kullanışlı değil galiba, ama wenice den koydukları kıyafet erkekler için

birinci olan dansçıya oy verenler mi kazanıo tatlım

evet canım her hafta 1.seçilen dansçıya oy verenler arasında çekilişle çok güzel hediyeler veriyorlarmış diyorum ki organize olalım birini seçip hep beraber ona oy verelim en azından bizden birileri kazanır nasıl olur ? :44: :44:

çok güzel düşünmüşsün canım kime verelim oy söyle sen :)

bnide mng den aradılar sanırım prima geldi

kızlar ülkerin haftanın hayranı ol yarışması nasıl bişey katılan oldu mu hiç içeriği fakan beğeniyorum puanım hiç yükselmiyor var mı bilgisi olan ?...

çok güzel düşünmüşsün canım Kime verelim oy söyle sen :)

ya ben öyle bir baktım aslında oğulcan diye biri var birde sinan onları gördüm işte onlardan birine oy verelim bence ne dersiniz yada sizde bakın seçin birni,ben çok müsait değilim videoları izlemek için ancak evde detaylı bakabilirim canlarım birde yasmincim senin şu yılbaşı çekiliş işinde bende varım

evet evet evttttttttt
olmassa ikimiz yapalım

tmm yapalım sen bana ben sana alırız dicekken , selcancığımda geldi :)))

tmm canım akşam millet dolunca detaylı bakar karar veririz ben uyarım sizlere sorun yok :)

oley çekilişte 3 kişi olduk hadi bakalım artalım bi an önce

oleeeeee

HARIBO_Turkiye HARIBO Türkiye
Dünkü derbi yarışmamızın kazananları: @gurseltuncay @RuhPastasi35 @yagmurvil @savci70 ve @kuzusibel tebrikler, Haribo'landınız!!! =)

yakamoz yayıncılıktan kazandığım kitap geldi.
kazandım demek kesinlikle yanlış olur çünkü kargo ödemesi bana aitti.
önce reddettim, firmayı aradılar
alıcı ödeyecek demi syn yayınevi!
kitaba saygımdan ödedim,aldım.
face sayfasında açtım tabi ağzımı...
bi de pişkin pişkin kitabın piyasa değeri 20tl' dir, sadece kargo ödediniz, geri de yollayabilirdiniz* demişler.
piyasa fiyatı 12 tl dir diye düzelttim
beğenimi de çektim.
yazıklar olsun.sinirden çatlattılar beni.

aha kitap da budur

banada mng kargo gelmıs sanırım prıma

gecen sene ne gusel yılbası hedıyelerı yapılıordu cekılıslen
bu sne neden yok :)

banada mng kargo gelmıs sanırım prıma

gecen sene ne gusel yılbası hedıyelerı yapılıordu cekılıslen
bu sne neden yok :)

biz aramızda çekiliş yapmaya çalışıyoruz canım , birbirimize göndericez hediyeleri istersen bize katıl :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…