Çekilişler, Kampanyalar, Promosyonlar, Numuneler ve Hediyeli yarışmalar

selam kızlar şimdi markafoniye baktımda gözlerime inanamadım bücürük te elbiseler var ben geçen hafta baktım 33 tl olan elbise burada 52.90 tl 30 olan elbise 47.90 tl resmen kazıklıyor markafoni bi de kargo parası ekle iyice hesap kabarıyor

hadi canım :S

benimde dışarda adidastan aldığım 155 liralık ayakkabı , markafonide , 155 miş üzerini çizmişler 90 olmuş , öyle görmüştüm . Alla alla kafalarına göre yapıolar bişiler heralde güven olmz

Mavala Türkiye

Öncelikle herkese yarışmamıza gösterdiğiniz ilgi için teşekkür ediyoruz. Sorumuzun cevabı Mavala Stop Tırnak Yemeye Son olacaktı. Sorumuza doğru cevap verip bize 10. olarak ulaşan kişi Sn. Dilara Akın, 15. olarak ulaşan kişi Sn. Merve Ilımlı , 20. olarak ulaşan kişi Sn. Nurcan Arı, 25. olarak ulaşan kişi Sn. İrem Reyhan Kaya ve 30. olarak ulaşan kişi Sn. Gülcan Gül. Kendilerini tebrik ediyoruz. Kendileri ile irtibata geçip, seçecekleri ojeleri bu akşam adreslerine kargoya verebilmemiz için e-mail adresimize telefon ve adres bilgilerini iletmelerini rica ediyoruz. Önümüzdeki hafta Cuma günü aynı saatte yeni yarışmamızda görüşmek dileğiyle..

ben kesin erken cvp verdim

ODD Gladyatör
Oy kullanmak hiç bu kadar kazançlı olmamıştı! ODD Satış ve İletişim Ödülleri 2011 Gladyatörleri, oy veren üyelerini de ödüllendiriyor. 6 farklı kategoride kullandığınız her oy, yapılacak çekilişte size 6 Apple iPad'den birini kazandırabilir. Hemen oy vermek için; ODD - Satış & İletişim Ödülleri - 2011 Gladyatörleri

Kızlar bi arkadaş duyurmuştu öğretmenler günü için yazı gönderiyorduk. bugün ordan 2 kitap geldi. şok oldum ve çok sevindim. duyuran arkadaşa teşekkür ederim

minik bi oje veriyo birde tee haftaya varmış başka yarışma

Klasik stick ruj mu, lipgloss mu tercih ediyorsunuz?FB ve Twitter sayfamızdan cevaplayan şanslı 1 takipçimiz süpriz bir hediye kazanıyor!

Facebook adresimiz https://www.facebook.com/PASTELCOSMETICS cevaplarınızı 2 gün boyunca bekliyoruz! Şanslı bir takipçimiz Pastel'den süpriz hediye kazanıyor.

Kızlar kazandım , Bizde.com un hediyesini

Duyuran arkadaşa çok teşekkürlerrrrrrr :)

Gondol
Müjde! İstediğiniz oluyor ve "Bol Bol Gondol" yarışmamız yarın başlıyor. Yarın ve her Cuma Facebook sayfamız üzerinden saat 15:00'da soracağımız sorunun doğru yanıtını gondolplastic@gmail.com adresine gönderen ilk 10 kişi, birbirinden kullanışlı Gondol'lar kazanacak. Herkese bol bol şanslar :)
Gondol | Facebook

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…