Çekilişler, Kampanyalar, Promosyonlar, Numuneler ve Hediyeli yarışmalar

almiyım alana da mani olmiyım, hiç hazzetmem Gülben Ergenden

Aynen ben de hiç sevmem

Selam kızlar yine twitter buldum

“Sosyal medyada ilkokul arkadaşlarınız sabrınızı sınar, ben hayat bilginizi sınıyorum! Akşam 20:00’da https://twitter.com/drsoysalmedya Twitter sayfamı takipte olun, bol hediyeli sınavımı kaçırmayın. Kaçırırsanız tek tek Facebook’ta poke’larım ona göre!” Doç. Dr. Soysal Medya

yedigün

Christopher Lloyd" doğru cevabını göndererek Burger King’den iki adet Hamburger Menü kazanan üyelerimiz; İsmet Altınışık, Seda Süslü, Zeynep Duran, Cihat Koyuncu, İlkay Uzal ve Melis Aydın'ı kutlarız

Kızlar bi arkadaş duyurmuştu öğretmenler günü için yazı gönderiyorduk. bugün ordan 2 kitap geldi. şok oldum ve çok sevindim. duyuran arkadaşa teşekkür ederim
nerdendi canım o ? kazananlar listesine biz de bakalım
kontes çok uyanıklarmışş

sormaaa
bi de pabuç gibi dili var
laf yetiştirme çabasında durup durup bi şey yazıyor

elle'de hangi çizmeyi hangi videoyu paylaşıcaz anlamadım
link verir misiniz:18:

Domino's Pizza Türkiye

‎1al 1 öde ya da Bol Malzemos Pizza’da geçerli olan %50 indirimden farklı olarak, Global Domino’s Günü süresince menümüzde bulununan bütün orta boy pizzalarada %50 indirim yaptık. Böylece tek orta boy pizzayı 11,20 TL ila 13,45 TL arasında değişen fiyatlara alabilirsiniz.
Bu kampanya sadece bugün için geçerlidir ve diğer kampanyalar ile birleştirilemez. İlginiz için teşekkür ederiz.

Doritos Akademi
“Sosyal medyada ilkokul arkadaşlarınız sabrınızı sınar, ben hayat bilginizi sınıyorum! Akşam 20:00’da https://twitter.com/drsoysalmedya Twitter sayfamı takipte olun, bol hediyeli sınavımı kaçırmayın. Kaçırırsanız tek tek Facebook’ta poke’larım ona göre!” Doç. Dr. Soysal Medya

Yedigün
‎"Christopher Lloyd" doğru cevabını göndererek Burger King’den iki adet Hamburger Menü kazanan üyelerimiz; İsmet Altınışık, Seda Süslü, Zeynep Duran, Cihat Koyuncu, İlkay Uzal ve Melis Aydın'ı kutlarız :)

Yarışmamız yarın da devam ediyor olacak, takipte kalın.:)

Kadınlar Ne İster?
Her hafta sürpriz hediyeler kazanacak 3 kişiden biri olabilirsin! Tek yapman gereken “Sihirli Yüzeyler” uygulamamıza girip kirlenen yüzeyleri temizlemek! Unutmayın 24 Ocak 2012 son gün! http://www.facebook.com/kadinlarneister?sk=app_261676333882271

Douglas Parfümeri Türkiye
Ödüllü yarışmamız tüm hızıyla devam ediyor. Hala şansınızı denemediyseniz daha fazla zaman kaybetmeden sol taraftaki "Ödüllü Yarışma" tabını kullanarak yarışmaya katılabilirsiniz.İyi şanslar:)

Son düzenleme:
yasmın bzde ordakı cekılıse katılalım
burda pek katılım olmıcak gıbı
ne dersın ?

yasmın bzde ordakı cekılıse katılalım
burda pek katılım olmıcak gıbı
ne dersın ?

tatlım ordaki çekiliş oldu zaten ben katıldım ona , çekildi bitti haftaya göndercez yani hediyeleri canım anladın mı , o yüzden yeni yapalım dedik , olsun bak 5 kişi bile olsak güzel olur :)

twıtrırda yazdıgımız yorum nerde gözüküyor kızlar denemek için yazdım az öncede
yada nasıl yazcaz cevaplamak için???

Son düzenleme:
Canım o sayfa verildiğinde kampanya koşullarını buraya kopyalayıp 'kazanan öder' gibi bi maddesinide kırmızıyla belirtmiş ve katılmamıştım. gözünden kaçmış demekki

inan hiç hatırlamıyorum kargoda beklemiyodum. Öğretmenler günüyle ilgili yazı yazdıgımı hatırlıyorum sadece

Son düzenleme:

görsem katılmasazdım ben de,gerçi asıl kızdığım inatla 'hediye ediyoruz' denmesi.
hediye değil ki bu...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…