almiyım alana da mani olmiyım,OMO Kirlenmek Güzeldir
Bil Bilebilirsen oyunumuzla karşınızdayız! :) Sorduğumuz sorulara doğru yanıt verenler arasından yapılacak çekilişle her hafta 11 kişi bizden Gülben Ergen albümü kazanacak! Sorularımız burada: OMO Kirlenmek Güzeldir - Bil Bilebilirsen | Facebook
almiyım alana da mani olmiyım,hiç hazzetmem Gülben Ergenden
arkadaşlar yılbaşı çekilişine bende katılırım ama nasıl yapacağız.
nerdendi canım o ? kazananlar listesine biz de bakalımKızlar bi arkadaş duyurmuştu öğretmenler günü için yazı gönderiyorduk. bugün ordan 2 kitap geldi. şok oldum ve çok sevindim. duyuran arkadaşa teşekkür ederim
kontes çok uyanıklarmışş
OMO Kirlenmek Güzeldir
Bil Bilebilirsen oyunumuzla karşınızdayız! :) Sorduğumuz sorulara doğru yanıt verenler arasından yapılacak çekilişle her hafta 11 kişi bizden Gülben Ergen albümü kazanacak! Sorularımız burada: OMO Kirlenmek Güzeldir - Bil Bilebilirsen | Facebook
yasmın bzde ordakı cekılıse katılalım
burda pek katılım olmıcak gıbı
ne dersın ?
Canım o sayfa verildiğinde kampanya koşullarını buraya kopyalayıp 'kazanan öder' gibi bi maddesinide kırmızıyla belirtmiş ve katılmamıştım. gözünden kaçmış demekkiyakamoz yayıncılıktan kazandığım kitap geldi.
kazandım demek kesinlikle yanlış olur çünkü kargo ödemesi bana aitti.
önce reddettim, firmayı aradılar
alıcı ödeyecek demi syn yayınevi!
kitaba saygımdan ödedim,aldım.
face sayfasında açtım tabi ağzımı...
bi de pişkin pişkin kitabın piyasa değeri 20tl' dir, sadece kargo ödediniz, geri de yollayabilirdiniz* demişler.
piyasa fiyatı 12 tl dir diye düzelttim
beğenimi de çektim.
yazıklar olsun.sinirden çatlattılar beni.
aha kitap da budur
nerdendi canım o ? kazananlar listesine biz de bakalım
sormaaa
bi de pabuç gibi dili var
laf yetiştirme çabasında durup durup bi şey yazıyor
elle'de hangi çizmeyi hangi videoyu paylaşıcaz anlamadım
link verir misiniz:18:
Canım o sayfa verildiğinde kampanya koşullarını buraya kopyalayıp 'kazanan öder' gibi bi maddesinide kırmızıyla belirtmiş ve katılmamıştım. gözünden kaçmış demekki
inan hiç hatırlamıyorum kargoda beklemiyodum. Öğretmenler günüyle ilgili yazı yazdıgımı hatırlıyorum sadece
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?