Çekilişler, Kampanyalar, Promosyonlar, Numuneler ve Hediyeli yarışmalar

Mekanist
Emre Aydın’ı neden canlı dinlemek istediğini yaz ve Mekanist sayfasını 'like' et, seni yarın akşamki Jolly Joker İstanbul’da Emre Aydın konserine 1 arkadaşınla birlikte gönderelim!
Saat 15:00'a kadar Emre Aydın konserine neden gitmek istediğini en güzel mesajla anlatana ve Mekanist sayfasını 'like' edene çift kişilik Emre Aydın konseri davetiyesi hediye! Jüri: Mekanist ekibi :)

Geçen hafta ben de kazanmıştım kontesim4.5 ödedim ben yakamozun sayfasına da şunu yazdım

karşı ödemeli derken nasıl yani?Arkadaşımıza d günü hediyesi göndericez ama kargo parasını ona ödetiyoruz,bundan farkı yok yazdığınızın diye

onlar da kğstahça cvp verdi format buymuş kargoyu karşılayamıolarmış,amaçları herkese kitap kazandırmakmış!!!!

herkes eski resimleri koysun bence
günde en az 5 kişi kazanırsa ayın sonuna kadar hepimiz kazanırız
ama hak yemeden tabi
herkez 1 kere kazandımı yetinsin

evet evettt kesinlikle çok küstahlar
bana da car car laf yetiştirdi tüm akşam
çirkin şeyler

cümlen de süpermiş

ben beğenimi çektim.

hediye kazandım diye boşa sevinmişim, 4tl ye ne muhteşem kitaplar alıyorum

hele bi de kitabın konusu dandikse ki netten hiç olumlu yorum okumadımm,o zaman daha beter yazıkkkk

arkadaşlar üyelerden çok yine ziyaretçiler var. lütfen dikkatli yazalım.
yasminnnnn9 nerdesin seni bekliyorum

iyi geceler arkadaşlar bugün konuşmuştuk şu dansını craxla işini yapalım artık şu adreste alp isimli dans eden dansçı var ona oy verelim hep birlikte oy verdiğimiz kişi kazanırsa çekilişle oy verenler arasından bizlere hediye veriyorlar...

Dansını craxla!

ben uyarım valla

bu arada
aşağıdakileri düşünelim diye birbirimizden de gizlememeliyiz canım herhalde
bakmasam öğrenceğim yokmuş demekki demem mi lazım şimdi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…