Çekilişler, Kampanyalar, Promosyonlar, Numuneler ve Hediyeli yarışmalar

ya bu twitteri iyi bilen yokmu.
doritosun sınavında kaç kere cevap yazıyorum.sonra #doritosakademi den herkesin gönderdiğini görüyorum ama benimki görünmüyo neden acaba.

kızlar konu dışı gibi biraz ama merak ettim
haberleri radyo ve int takip ettiğim için gazete kültürüm pek yok

Alfabetik olarak sıraladığımız gazetelerin kitap eklerinin hangi aralıklarla çıktığını listeledik. İşte, edebiyatla ilgilenenlerin işine yarayacağını düşündüğümüz liste;

Agos - Her ayın ikinci cuması

Akşam Kitap Eki - Her ayın ikinci haftası pazar günü

Birgün Kitap Eki – 15 günde bir

Cumhuriyet Kitap Eki – Her hafta perşembe günü

Dünya Kitap Eki – Her ayın ilk cuma günü

Evrensel Kitap Eki - Her ayın son cuması

Milliyet Kitap Eki – Her ayın ikinci haftası çarşamba günü

Radikal Kitap Eki – Her cuma günü

Sabah Kitap Eki – Her ayın üçüncü haftası cuma günü

Star Kitap Eki – Her ayın ilk perşembe günü

Vatan Kitap Eki – Her ayın on beşinde

Yeni Çağ Kitap Eki – Her ayın üçüncü haftası cumartesi günü

Yeni Şafak Kitap Eki – Her ayın ilk çarşamba günü

Zaman Kitap Eki – Her ayın ilk pazartesi günü

bu günlerde kitap mı veriyor yani bu gazetelerr

önce yanlış cvp sonra da #doritosakademi ilkokularkadaşın seni eklemesi #doritosakademi yazdım bende kaç yere tam bilmiyorum doğrusunu

bende böyle yaptım ama herkesim mesajını görüyorum ancak kendiminki hiç görünmüyor. buyüzden kaç tane mesaj yolladım vallaha

bende simdi fark ettim anasayfamda goruyorum kendi yazdigimi fakat #doritosakademi yazan yere tikladigimda cevaplar arasinda benimki gorunmuyor, offf cok karisik bu twitter coook :26:

kitap vermiyorlar "ek" veriyorlar cumartesi-pazar ekleri gibi ama magazin değil kültür sanat edebiyat konulu oluyor
kitap eleştirileri söyleşiler vs

bende simdi fark ettim anasayfamda goruyorum kendi yazdigimi fakat #doritosakademi yazan yere tikladigimda cevaplar arasinda benimki gorunmuyor, offf cok karisik bu twitter coook :26:

peki siz ayçaoktar diye beni görebiliyormusunuz.bende sizin adınıza bakayım görünüyo mu diye

kitap vermiyorlar "ek" veriyorlar cumartesi-pazar ekleri gibi ama magazin değil kültür sanat edebiyat konulu oluyor
kitap eleştirileri söyleşiler vs

uzun zamandır gazete almıyorum inandırıcılıklarını yitirdiklerini düşünüyorum ama cam silmek için almam lazım..blinçli bir protesto yani

uzun zamandır gazete almıyorum inandırıcılıklarını yitirdiklerini düşünüyorum ama cam silmek için almam lazım..blinçli bir protesto yani

ben de mümkün değil almam ama 30 senelik bir memur ailesinde bazı gelenekler değişmior babam illa ki akşam gelirken koltugunun altında gazeteyle geliyor

twıtrırda yazdıgımız yorum nerde gözüküyor kızlar denemek için yazdım az öncede
yada nasıl yazcaz cevaplamak için???

bi soru sordum cevap veren yok nese sağolun ilginize saygılar

canım ilgilenmediğimizden değil bence kimse bilmediği için cevap veren yok bende rasgele bi şeyler yapıyorum ama oluyo mu olmuyo bilmem :26:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…