Çekilişler, Kampanyalar, Promosyonlar, Numuneler ve Hediyeli yarışmalar

canım masallah tebrikler buişin sırrını bizede söle bende katılıorum ama hiç bişey kazanamadım=((((

arko men' de kaç çekiliş hakkımız olduğuna bakabiliyor muyuz kızlar?
kurcaladım ama bulamadım

çekiliş hakkını bilmiyorum ama sıralamanın hiç önemi yokmuş önemli olan oyunu bitirmek ve arkadaş davet etmekmiş yorumlarında okudum pehhh boşuna o burdaydı bu şurdaydı diye kkafamı yordum hemen çakma hesaplarımıza davet gönderdim onlar kaşındı.....

bende niceada çarkı döndürüken direksiyon şeysine 1 çekiliş hakkı kazandım dün gece

niveada en allat yazıyor 6 çekiliş hakkım varmış oynadıkça artıyormuş

FnoLimangoBlogger

Limangodan 25 TL hediye çeki
31 aralık tarihine kadar geçerli

ben bu linkten 20 gün önce falan üye olmuştum ama 25 tl falan gelmedi sonra limangoyu şikayet ettim aradılar kampanyamız bitmiştir diye. madem kampanyanız bitti neden hala bu sitede reklamınızı yapıyorsunuz ozaman dedim bişey diyemedi arayan müşteri temsilcisi şikayetinizi sisteme alıyoruz ve geri dönüş yapıcaz dediler ama hala geri dönüş yok ve baksanıza hala kaldırmamışlar ..!

BayBayNakit
Nakit Avı devam ediyor! Nakit Avı’nda en yüksek puana sahip kullanıcıları sürpriz ödüller bekliyor. Sen de banka kartınla nakiti avla, en yüksek puana sahip 3 kişiden biri sen ol, muhteşem ödüller senin olsun.
Nakit Avı’na çıkmak için: BAY BAY NAKIT

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…