Çekilişler, Kampanyalar, Promosyonlar, Numuneler ve Hediyeli yarışmalar

1 numara kaleciye;
2 numara sağ bek'e;
3 numara sol bek'e;
4 numara libero/stoper'e;
5 numara libero/stoper'e;
6 numara sol açık'a;
7 numara sağ açık'a;
8 orta saha'ya;
9 forvet'e;
10 takımın yıldızı'na;
11 forvet'e verilirdi. kızla sanırım cevap bu biz 9 işaretlicezz

9 diye sallamıştım
tutmuş

iyi akşamlar hanımlar,

panda'da numara seçemeyen bi arkadaş vardı. Katılım koşullarında şöyle diyor:

Panda Dondurma’nın 8 kategoride yer alan dondurmaların simgelediği 50 numaralık bölümlerden sadece bir kategoriden bir numara seçmek zorunludur. Eğer o numarayı 35 kullanıcı tarafından seçildiyse o numara kapanır ve daha fazla kişi onu seçemez.

• Her numara 35 kişinin seçmesiyle sınırlıdır

ben de başta 7 numarada ısrar ettim demek ki o 35 kullanıcı tarafından seçilmiş. sonra başka bi numara denedim oldu...

bu arada apikoğlunda en iyi hamlesi 40 olan arkadaş üzülmesin benim en iyi hamlem 53

ya bu nivea kafayı yedirtecek bana.hemen hemen hepsi geldi bir araya ama nivealar gelmedi ya.
kzananlar nasıl yaptınız bunu

aoktar nivea bitti maalesef. 9 unda bitmiş yani. ben de bir saattir çevirip duruyordum en sonunda 3 nivea yanyana geldi ama form falan çıkmadı yahut kazandınız demedi.. katılım koşullarına bakayım dedim. bitmiş

limango çek mi veriyor?
bugün yoktum ne kaçırdım?
Ronaldo'da çekilişmi vardı kendi ismim yok yakınımın var

ronaldoyu biz de anlamadık
ismi olamayanlar için aynı ip den 3 kere katılma hakkınız vardı, aynı tel ve adrese 2 kere mi (tam hatırlamıyorum) bu tarz bir açıklama yaptılar

limango bitmiş
yanlış alarm o

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…