Çekilişler, Kampanyalar, Promosyonlar, Numuneler ve Hediyeli yarışmalar

aoktar nivea bitti maalesef. 9 unda bitmiş yani. ben de bir saattir çevirip duruyordum en sonunda 3 nivea yanyana geldi ama form falan çıkmadı yahut kazandınız demedi.. katılım koşullarına bakayım dedim. bitmiş

.........sayılı izni ile 09.12.2011(00:00)– 09.01.2012(23:59) tarihleri arasında gerçekleştirilecektir.

yok cnm bu ayın 9unda başlamış ocağın 9unda biticek

aoktar nivea bitti maalesef. 9 unda bitmiş yani. ben de bir saattir çevirip duruyordum en sonunda 3 nivea yanyana geldi ama form falan çıkmadı yahut kazandınız demedi.. katılım koşullarına bakayım dedim. bitmiş

yanlış bakmışsınız sanırım
Bu kampanya EBC Eczacıbaşı Beiersdorf Kozmetik Ürünler Sanayi ve Ticaret A.Ş. tarafından Milli Piyango İdaresi Genel Müdürlüğü’nün 09.12.2011(00:00)– 09.01.2012(23:59) tarihleri arasında gerçekleştirilecektir

8. NIVEA FOR MEN SETİ KAZANIP KAZANMADIĞIMI NEREDEN ANLAYABİLİRİM?

Aynı NIVEA FOR MEN setine ait 3 resmi yan yana getirip 4 NIVEA FOR MEN setinden birini kazandığında "TEBRİKLER NIVEA FOR MEN ... SETİ KAZANDIN" diyen bir ekran göreceksin ve SPORT MACHINE sayfasında kazandığın setin üzerinde bir tik / check ( ✓ ) işareti belirecek.

9. NIVEA FOR MEN SETLERİNDEN BİRİNİ KAZANDIM, DİĞERLERİNİ DE KAZANABİLİR MİYİM?

Evet, oyun boyunca 4 NIVEA FOR MEN setinden de kazanabilirsin. Fakat aynı setten 2 adet kazanamazsın.

10. ŞİMDİYE KADAR KAZANAN OLDU MU?

Tabi ki! NIVEA FOR MEN Set kazananların sayısı sürekli artıyor. Oyun sonuna kadar 30 gün içerisinde 1.000 NIVEA FOR MEN seti sahiplerini bulmuş olacak. Fare imlecini SPORT MACHINE sayfasında üstlerinde soru işareti bulunan NIVEA FOR MEN setlerinin üzerine getirerek geriye kaç adet NIVEA FOR MEN seti kaldığını görebilirsin. Oyun başında hepsinden 250 adet vardı.

nıvea for menin duvarında yazıyo

aa çok özür dilerim iki tane 9 u görünce geri kalanına bakmadım 1 günlük sandım. e peki ben yanyana ürünleri getirdim niye vermedi

aa çok özür dilerim iki tane 9 u görünce geri kalanına bakmadım 1 günlük sandım. e peki ben yanyana ürünleri getirdim niye vermedi

şundan olabilir mi?

11. BEN NİYE KAZANAMIYORUM?

NIVEA FOR MEN Setlerini kazanmak tamamen rastlantısal. Bununla birlikte ürün setleri bu 30 gün içerisinde kazanılacak şekilde dağıtıldı. Bu yüzden tüm oyun haklarını aynı anda kullanmak yerine farklı zamanlarda kullanarak kazanma şansını artırabilirsin.

ben bundan şunu anlıyorum : mesela 1 günde 10 kişi set kazanabiliyor,ondan sonrakiler aynı resmi tuttursa da sistem vermiyor.
yine de yanlış anlamış olabilirim

Son düzenleme:
Cosmetica
Sevgili Takipçilerimiz, I LOVE YOU COSMETİCA yarışmasında kazanan şansı kişi Özlem Kayakoparan'dır. Tüm takipçilerimizin yoğun ilgisine teşekkür ederiz.

ne olduğunu bilmiyorum galiba beğenmşim buyrun....

hmm evet arkadaşım ondan olabilir. ama artık çok geç. tüm haklarımı kullandım. hak kazanmak için davet edecek arkadaşım da kalmadı. :) sağlık olsun. sizlere kısmet olur inşallah

ben 32 hamlede buldum ama sıralama göremedim

eti cin açıklananlaı bulamadım sayfasını biri atarmı lütfen? zamanım yok facede de bulamadım

limango 25 lik hatırlıyorum çok kulandım ben geçen 3-4 ayım limango borcu ödemekle geçti hala da ödüyorum

eti cini buldum....uygulamada en altta 2011 de güldürenler sekmesinde
Bu ne ya 15*20 kişi hepsi bu mu?

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…