aoktar nivea bitti maalesef. 9 unda bitmiş yani. ben de bir saattir çevirip duruyordum en sonunda 3 nivea yanyana geldi ama form falan çıkmadı yahut kazandınız demedi.. katılım koşullarına bakayım dedim. bitmiş
aoktar nivea bitti maalesef. 9 unda bitmiş yani. ben de bir saattir çevirip duruyordum en sonunda 3 nivea yanyana geldi ama form falan çıkmadı yahut kazandınız demedi.. katılım koşullarına bakayım dedim. bitmiş
aa çok özür dilerim iki tane 9 u görünce geri kalanına bakmadım 1 günlük sandım. e peki ben yanyana ürünleri getirdim niye vermedi
şundan olabilir mi?
11. BEN NİYE KAZANAMIYORUM?
NIVEA FOR MEN Setlerini kazanmak tamamen rastlantısal. Bununla birlikte ürün setleri bu 30 gün içerisinde kazanılacak şekilde dağıtıldı. Bu yüzden tüm oyun haklarını aynı anda kullanmak yerine farklı zamanlarda kullanarak kazanma şansını artırabilirsin.
ben bundan şunu anlıyorum : mesela 1 günde 10 kişi set kazanabiliyor,ondan sonrakiler aynı resmi tuttursa da sistem vermiyor.
yine de yanlış anlamış olabilirim
iyi akşamlar hanımlar,
panda'da numara seçemeyen bi arkadaş vardı. Katılım koşullarında şöyle diyor:
Panda Dondurma’nın 8 kategoride yer alan dondurmaların simgelediği 50 numaralık bölümlerden sadece bir kategoriden bir numara seçmek zorunludur. Eğer o numarayı 35 kullanıcı tarafından seçildiyse o numara kapanır ve daha fazla kişi onu seçemez.
• Her numara 35 kişinin seçmesiyle sınırlıdır
ben de başta 7 numarada ısrar ettim demek ki o 35 kullanıcı tarafından seçilmiş. sonra başka bi numara denedim oldu...
bu arada apikoğlunda en iyi hamlesi 40 olan arkadaş üzülmesin benim en iyi hamlem 53
bu neyin sorusu acaba?bir futbol takımında forvet kaç numara giyer?
7
8
9
10
kızlarr cevabı bilen varmı???:44::44:
Facebook'ta Gün Benim Günüm! | Facebook her 100.kişiye set ödülü
BayBayNakit
Nakit Avı devam ediyor! Nakit Avında en yüksek puana sahip kullanıcıları sürpriz ödüller bekliyor. Sen de banka kartınla nakiti avla, en yüksek puana sahip 3 kişiden biri sen ol, muhteşem ödüller senin olsun.
Nakit Avına çıkmak için: BAY BAY NAKIT
çok teşekkür ederim.
kazandığında da teşekkür edersin inşallah :)
ronaldoyu biz de anlamadık
ismi olamayanlar için aynı ip den 3 kere katılma hakkınız vardı, aynı tel ve adrese 2 kere mi (tam hatırlamıyorum) bu tarz bir açıklama yaptılar
limango bitmiş
yanlış alarm o
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?