Çekilişler, Kampanyalar, Promosyonlar, Numuneler ve Hediyeli yarışmalar

günaydın hanımlar... bol numunelii günler...

üyelik konusunda çok dikkatli olmak lazım ama insan beleş sirke baldan tatlıdır hesabı bi sabun bez için afedersiniz gaza gelip üye oluyorum sonra bi de pişman oluyorum umarım başımıza bir iş gelmez...

üye olmanın dışında adres telefonda veriyoruz numune için. benim face olmadığı için ordaki kampanyaları b ilmiyorum ama. bunlar hep bilindik firmalar bişey olmaz heralde diyip içmizi rahatlatsak

kızlar bizim adımızla soyadımızla tel ve adresimizle ne yapabilirler inanın düşünüyorum düşünüyorum şunu yapabilirler diyemiyorum. sizin aklınıza gelen bişey var mı?

şöyle bir olay olmuş.. kişi bilgilerinden bankadan kredi çekilmiş.. galiba o tc kimlik numarası v.s verilen bi site olabilir.. tam ayrıntılı bilmiyorum ama .. korkutmak değilde dikkatli olalım okuyorum çoğu zaman sözleşmeleri ama boş çıkınca insan şüpheleniyor ..
ben şimdi oturdum face den bütün beğendiğim sayfaları iptal ettim... zaten hiç bir şey kazanamıyorum...

Son düzenleme:
şimdi hatırlamıyorum hangi firmaydı ama facede 500 olunca hediye vericem demişti 500 olunca vazgeçti 1000 kişide dedi yani kafalarına göre iş yapabiliyolar güvenmeyelim benceee

arkadaşlar benim bir fikrim var bunlarla uğraşmak yerine değiş tokuş yapalım yani mesela birimizin bebek arabasına ihtiyacı var diyelim birimizin de bebek maması değiş tokuş yapalım,sadece kargo parasına ihtiyacımızı halledelim küçük ürünler olmaz ama büyük şeyler için değer bence.

kızlar bahsettiğiniz durumdan biraz farklı ama ben de bi uyarıda bulunmak isterim.
isim ,soy isim ve doğum tarihi bilgilerinizi bilen bir kişi sizin tc kimlik numaranız da dahil olmak üzere her türlü numaranıza,sicilinize ulaşabiliyor.
facebook dahil hiç bir sitede tam doğum tarihinizi yazmayın derim.

face'de sayfa ve grup sahibi olan kişiler ; sayfayı beğenen ya da gruba katılan kişilerin sayfalarını inceleyemezler canım.normal arkadaş listendekiler gibi bakamazlar yani

canım o eskidendi artık tc kimlik numarası için isim soyisim ve doğum tarihini bilmek yeterli değil. nüfus cüzdanındaki diğer bilgileri de istiyo. o yüzden tc mize ulaşmaları çok zor.

canım o eskidendi artık tc kimlik numarası için isim soyisim ve doğum tarihini bilmek yeterli değil. nüfus cüzdanındaki diğer bilgileri de istiyo. o yüzden tc mize ulaşmaları çok zor.

benimkini bi kere bulmuşlardı o yüzden çekiniyorum canım.bi de doğum tarihini doğru girmek gereksiz bence tabi ki tercih sizin

bide bunun dışında artık tc kimlik no ile bişey de öğrenilmiyo edevlet şifresi gerekiyor her şey için.

bence tc kimlik no daha önemli. kişi adına sahte belgeler şunlar bunlar düzenlenmesi açısından...
e devlet şifresinin bunla alakalı olduğunu sanmıyorum

e devlet şifresi elektronik işlemler için gerekli diye biliyorum. yani netten bi şeyler yapmak için. ama adam senin tc kimlik no'nu öğrenmişse sahte bi belge ,evrak ve kimlikle senmişcesine her şeyi yapabilir.
benim bahsettiğim o tarz olaylar

benim sadece ismimle ve doğum tarihimle; tc no'm, nüfus cüzdanımdaki her türlü bilgi (önlü arkalı ne yazıyorsa) bulunmuştu canım.
cilt no şu bu hepsi dahil
ayrıca sgk mı yoksa emekli sandığında mı kaydım var,ordaki ilgili nolar vs vs ler de... (sicil no mu deniyordu ona tam hatırlayamıyorum şuan)

neyse topiğin amacını aşmak istemiyorum lafı gelmişken değinmek istedim.
bol numuneli günler dilerim:92:

iyide nüfus cüzdanımı görmeden sadece evrakla ne işlemi olacak. ayrıyetten imza olayı da var.. yani tcmle bişey yapmadım da. ad soyad cep adres yolladık numune için . bişey olmaz inş. kızlar başım ağrıdı ya . nerden çıkardınız bu konuları korkutuyosunuz insanı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…