Çekilişler, Kampanyalar, Promosyonlar, Numuneler ve Hediyeli yarışmalar

şu RTMİSİT SORUSUNU CEVABNIN BİRİNİ ANTALYA BULDUM AMA 2 BÖLGE DİYOR DİĞERİNİ BULAMADIM

hımm çekilişlerin 11. maddeye göre iptal edileceğini belirtmişler mi göremedm

çok pardon hata verdi her defasında sayfa bende tekrarladım meğerse gitmiş verdiğim görüntü kirliliğinden ötürü özür dilerim kızlar

Kızlar Arasında

Kızlar Gecesi’ne hazır mısınız?

Verilen cümleyi tamamlayıp, jürinin seçeceği 3 kişiden biri olun,arkadaşlarınızla Kızlar Gecesi’ne katılıp başarılı aşçı Memet Özer’in hazırlayacağı birbirinden lezzetli yemeklerin ve kız kıza eğlencenin tadını çıkarın!
Yarışma hakkında ayrıntılı bilgi için: Facebook'ta Kızlar Gecesi | Facebook

selam canlar
ne zamandır giremiyordum evin tadilatı bebenin hastalığı yiğenlerin doğum günü alışveriş falan derken işte geldim burdayım

JUSS
Değerli Üyelerimiz,

Yarın başlayacak olan yarışmamızın sorularının cevapları Juss Tv sayfasında gizli. Soruları doğru cevaplayan her 5. kişinin hediye kazanacağı yarışmamızın başlamasına çok az kaldı :)

Nestle Çikolata
Çikolataseverler hayatın küçük keyiflerini beraber büyütüyor :)
Arkadaşlarını davet edenler daha fazla kişiyi bu keyfe dahil ediyor!

Papilla
Yarışmamız 14.12.2011 Çarşamba günü saat 16:00 a kadar devam edecektir.

Signal ile Gülümseyin
Signal severler, Kusura Bakma yarışmamız tüm heyecanıyla devam ediyor! Mazeret bulma konusunda üstüme yoktur diyen kullanıcılarımızın mazeretlerini bekliyoruz! Her hafta en yüksek oy alan 5 kişiye Signal Hediye Paketi hediye! Tıklayın, kazanın! :) https://apps.facebook.com/excusegen/

Yedigün
‎"Billy Beane" doğru cevabını göndererek Burger King’den iki adet Hamburger Menü kazanan üyelerimiz; Onur Çelebi, Büşra Sezer, Betül Küçükkurt, Nalan Üner, Ümüş Şahin ve İbrahim Ertekin'i kutlarız :)

Yarışmamız yarın da devam ediyor olacak, takipte kalın.:)

Dondurmayı Seviyorum
Hemen tıkla, Panda dondurma ya da ayıcık kazanma şansını kaçırma: Dondurmayı Seviyorum - Panda'yla Şansı Yakala | Facebook

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…