Çekilişler, Kampanyalar, Promosyonlar, Numuneler ve Hediyeli yarışmalar

Pirelli Club
Kış lastikleri ile ilgili kampanyamız devam ediyor. Hemen şimdi sende bilgilendirici görselimizi kendi profilinde herkese açık olarak paylaş, Pirelli'den seyahat çantası veya kışlık bere kazanma şansını yakala! :)

kızlar şu primadan nasıl hediye almalıyız şimdi

kızım 5 .5 aylık

banat hediye sepeti gelen arkadaşlar sepeti ve içindekilerin fotosunu paylaşabilirmi acaba banada çıktı ama daha gelmedi merak ettim :)

banattan bana sepet geldi fotoğrafı yok ama şirin bir sepet içinde 8 yada 9 tane diş fırçası 2 tanesi çocuk için ilaveten 2 tane tarak göndermişler sepetine bayıldım ayrıca

banattan bana sepet geldi fotoğrafı yok ama şirin bir sepet içinde 8 yada 9 tane diş fırçası 2 tanesi çocuk için ilaveten 2 tane tarak göndermişler sepetine bayıldım ayrıca

oyoyoyooy çok heyecanlandım bak yaa dün aradılar beni adres aldılar haftaya kadar gelir dediler ama hemen gelse güzel olur çok merak ettim yaaa

ARKADAŞLAR
kadınlar ne isterin 24 kasım öğretmenler günü yarışmasını kazanan varmı aranızda hediyeniz geldi mi.ben kazandım ama halan gelen giden yok da meak ettim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…