Çekilişler, Kampanyalar, Promosyonlar, Numuneler ve Hediyeli yarışmalar

Yeni kampanyalar için teşekkürler kızlarr

Buraya anca gece bakabiliyorum o yüzden paylaşmak istediğim şeyi paylaşmakta geç kalıyorum çünkü paylaşılmış oluyor kusura bakmayın

Douglas Parfümeri Türkiye
Merhaba:)

Sabırsızlıkla beklediğiniz SHISEIDO ödüllü yarışmamızla ilgili sonuçları açıklıyoruz.

“Hangisi yeni ürün Future Solution LX Ultimate Regenerating Serum’un etkisidir?” sorusuna “Hepsi” doğru yanıtını vererek sıralamaya giren ve SHISEIDO FUTURE SOLUTION LX cilt bakımı deneme setini kazanan üyelerimiz,

Duygu Cetemen
Mavilim Hgk
Vildan Yanmaz
Gülsen Doğan
Emine Özdmr
Gülşah Gündüz
Mehmet Elmacı
Melek Kutayoğlu
Yasemin Başar
Nefise Ak

*SHISEIDO ödüllü yarışmamıza göstermiş olduğunuz yoğun ilgi için teşekkür ederiz. Kazanan üyelerimizi tebrik eder, SHISEIDO FUTURE SOLUTION LX ürünlerini iyi günlerde kullanmalarını dileriz...

Ben de douglas sonucunu yazmıştım ama sileyim bari :)

Pritt Türkiye
Hey! Pritt Boya Seti kazanmak isteyenler, gün içinde yayınlayacağımız soruya doğru cevabı veren; 10. 20. 30. 40. ve 50. şanslı kişilerden biri olun, Pritt Boya Seti'ni kazanın! Şimdiden herkese bol şans :)

Son düzenleme:
Douglas Parfümeri Türkiye
Merhaba:)

Sabırsızlıkla beklediğiniz SHISEIDO ödüllü yarışmamızla ilgili sonuçları açıklıyoruz.

“Hangisi yeni ürün Future Solution LX Ultimate Regenerating Serum’un etkisidir?” sorusuna “Hepsi” doğru yanıtını vererek sıralamaya giren ve SHISEIDO FUTURE SOLUTION LX cilt bakımı deneme setini kazanan üyelerimiz,

Duygu Cetemen
Mavilim Hgk
Vildan Yanmaz
Gülsen Doğan
Emine Özdmr
Gülşah Gündüz
Mehmet Elmacı
Melek Kutayoğlu
Yasemin Başar
Nefise Ak

annem kazanmış kızlar işime yarayanları alırım bi şekilde

MERHABALAR !!!

http://www.ponydunyasi.com/content/odullu-soru/186/ burda birşey gördüm ilgilenen arkadaşlara

Çizgi diziyi izle, soruları bil, Pony Oyun Seti’ni kazanma şansını yakala! My Little Pony çizgi dizisi Cumartesi - Pazar saat 9.00, 13.30 ve 19.00’da Minika’da yayında
Her hafta sorduğumuz sorulardan birine doğru cevap veren ilk 20 kişi Pony Oyun Seti kazanma şansını yakalıyor.

Şansımız pek yok galiba bu hafta ama yarın izleyip cevaplarız artık :) Yada çocuğu izleyen bir arkadaş yardımcı olursa çok seviniriz

Son düzenleme:
canım yanıtladan yazıyoruz değilmi? üf çok sordum ama anlayamadım twitteri ne karışık:S

evet canım. Kusura bakma çıkmıştım ancak cevap verebildim

ift from Rogz bugün başlıyor! Bugün saat 14:00’da sayfamızdan soracağımız soruların doğru yanıtını kediniz var ise catz@rogzturkiye.com, köpeğiniz var ise dogz@rogzturkiye.com adreslerimize sahibi olduğunuz kedi/köpeğinizin “cinsi ve cinsiyetini” yazarak gönderin, birbirinden güzel Rogz hediyelerinden birini kazanma şansı yakalayın! Herkese şimdiden bol şans
Rogz Türkiye - Duvar | Facebook

GNC’den organik bitki çayı kazananlar belli oldu
GNC Mega Tea ile düzenlediğimiz testle kişiliğinize ve yaşam stilinize uygun olan organik çayları belirlediniz , sıra kazananları açıklamakta!

Kampanyaya katılan tüm okuyucularımıza teşekkür ederiz, afiyet olsun. Kazananlar e-posta yolu ile bilgilendirilecektir.

Organik Kutu Çay kazanan üyelerimizin listesi şöyle:
Şerife Başaran Efe

Bahar Karabulut

Sümeyye Özten

Murat Bakırdöven

Ayşe Durmaz

Mehmet Emin Üzümcü

Sevda Demirkol

Adem Doğan

Yasin Genç

Hanife Albayrak

Seda Pekçelen

Neslihan Ekşi

Emine Genç

Berkay Atik

Zehra Özgönül

Yiğit Bülbül

Behiye Anay

Yasemin Öner

Burcu Güney

Levent Aktaş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…