Çekilişler, Kampanyalar, Promosyonlar, Numuneler ve Hediyeli yarışmalar

kızlar... bu sayfada oy ve beğeni için link yayınlamak yasak...
topiğin sürekliliği için..uyarı alırsınız hem siz hem topik..riske girmeyelim lütfen..

sadece arkadaş olarak uyarıyorum..

Kotex Türkiye | Facebook

Bugünkü yarışmamız saat 14:30'da başlayacaktır. Sorduğumuz soruya doğru cevap veren ilk 20 kişi, Kotex Secret deneme şansı yakalıyor. Her yarışmacının kendi adına facebook hesabı olması gerektiğini ve her katılımcının sadece bir kez kazanma hakkı olduğunu hatırlatırız. Bol şans!

öylemiiii inaki bilmiyordum bilsem asla yapmam topik zara görsün istemem kendi adım
tesekkür ederim uyardıgın için

şu beğen butonu neden kaldırıldı yahu bak işe yaradı şimdi
beğendim gitti

tmmm dırr ılk ve son oldu sagol canım bılmıodum ben

topik kapatılabilir de o yüzden..çok kez böyle olaylar oldu uyarı yapıldı topiğe..
herkes oy isterse önüne geçilmez bu durumun..yönetimin kararı sonuçta..

vermiş olduğumuz geçici rahatsızlıktan dolayı özür dileriz.bilmiyorduk. öğrenmiş olduk. hatamızı en yakın zamanda telafi ederiz...

Lightdays/Parfümsüz İnce Günlük Ped , Anydays/Lavanta İnce Günlük Ped , Anydays/ Aloe Vera İnce Günlük Ped

aslında bikaç çeşitten oluşan bir paket yapabilirdi kotex..
ama secret yeni ürün olduğundan, onun deneme şeysi bu..
olsun napalım..

kızlar krize gircem şimdi akşam dan beri facebook sayfası aılmıyor ne denediysem olmadı kaçırıyorum yarışmaları ya...yardımcı olabilicek varsa yazabilir mi lütfenn..

evet canım..tahminim 10 lu bir paket..
sende kazandın değil mi?

yok cnm ben kazanmadım

katılmıyorumdaa

benim kargoları eşimin çalışanları aldığı için nolur nolmazz açılır paket birde rezillik çıkar sonra...

tebrikler bu arada cnm

hedefmegane.com da yarisma var, hemen katil sende, sira no al

tşkrler

tşkrler

Kartopu Yünleri
‎"Sevgilinin Kalbini Isıt." www.birorneginyokkisenin.com adresine girip bilgisayarınızdaki bir fotoğrafı ya da arkadaşınızın Facebook sayfasından seçeceğiniz bir fotoğrafı Kartopu Yünleri ile örmeye başlayabilirsiniz. Ördüğünüz fotoğraflar Galeri'mizde sergilenecek ve her hafta en çok BEĞENilen fotoğrafın sahibi Kartopu'ndan hediye paketi kazanacak.

kızlar krize gircem şimdi akşam dan beri facebook sayfası aılmıyor ne denediysem olmadı kaçırıyorum yarışmaları ya...yardımcı olabilicek varsa yazabilir mi lütfenn..

Canım pek bılmem ama bızımde olmustu öyle ve bılgısayrcı arkadas ınternet baglantı kutusu var ya hanı adsl mı ne ıste onun uzerınde kucuk sıyah bır tus var resetle dugmesı ona bastık ve ıp numarası degıstı yanı sureklı aynı ıp uzerınden baglandıgımız ıcın ınternete bır sure sonra sorun yartıyormus onun ıcın o dugmeye bas bı dene bakalım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…