öylemiiii inaki bilmiyordum bilsem asla yapmam topik zara görsün istemem kendi adım
tesekkür ederim uyardıgın için
şu beğen butonu neden kaldırıldı yahubak işe yaradı şimdi
beğendim gitti
tmmm dırr ılk ve son oldu sagol canım bılmıodum ben
1 adet Kotex Secret deneme hediyesi bence cok saçma. 1 tanecikten ne olcaksa.. Bide 20 kişi.
topik kapatılabilir de o yüzden..çok kez böyle olaylar oldu uyarı yapıldı topiğe..
herkes oy isterse önüne geçilmez bu durumun..yönetimin kararı sonuçta..
Kotex Türkiye | Facebook
Bugünkü yarışmamız saat 14:30'da başlayacaktır. Sorduğumuz soruya doğru cevap veren ilk 20 kişi, Kotex Secret deneme şansı yakalıyor. Her yarışmacının kendi adına facebook hesabı olması gerektiğini ve her katılımcının sadece bir kez kazanma hakkı olduğunu hatırlatırız. Bol şans!
edilere yazın isterseniz kaldırsın diye..başka öneri gelmiyor aklıma
ne zaman açıklanıyor sonuçlar peki
yarışma bittikten yarım saat sonra olabilir yada yanlış hatırlıyorum:44:
10lu 1 paketmiş canım..yazdı duvara kotex..
evet canım..tahminim 10 lu bir paket..
sende kazandın değil mi?
hedefmegane.com da yarisma var, hemen katil sende, sira no al
TEN Çamaşır A.Ş.
TEN, Yeni yıla sürprizleri ile giriyor, Puzzle'ı çözenler TEN Vücut losyonu kazanma şansı elde ediyor. TEN'den muhteşem hediyeler kazanma zamanı...
https://www.facebook.com/TenComTr?sk=app_140525109378887
kızlar krize gircem şimdi akşam dan beri facebook sayfası aılmıyor ne denediysem olmadı kaçırıyorum yarışmaları ya...yardımcı olabilicek varsa yazabilir mi lütfenn..
kızlar krize gircem şimdi akşam dan beri facebook sayfası aılmıyor ne denediysem olmadı kaçırıyorum yarışmaları ya...yardımcı olabilicek varsa yazabilir mi lütfenn..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?