Çekilişler, Kampanyalar, Promosyonlar, Numuneler ve Hediyeli yarışmalar

şöyle bişi buldum

1976 yılında, Ford ikizleri San Fransisco’da benzersiz bir konsept yaratarak ilk Benefit mağazasını açtılar. Adeta bir şekerci dükkanını andıran mağazada Jean ve Jane kardeşler bayanları güzellik dilemalarını en pratik şekilde çözmelerini sağlayan makyaj hileleriyle tanıştırdılar. ..

kızlar birsey sormak istiyorum
bu lilakutuya üye oldum ama henüz aboneliğimi olusturmadım
yani bize şimdi paket gelecek mi yoksa abone olu 19 tl yi ödersem mi gönderecekler o ürünleri

dünde dememişler yarışma bitti diye :26: üstelik 1 saat sonra açıklanmış bugün 1.5 saat oldu hala ses yoğğğ

evet yaa nedense öyle hatırlıyorum ama evet yazmamışlar

2 saate yanaştı resmen

üye olurken adres yazmıştım ama kart no falan vermedim getiriyorlarmış kapıda zorla bana ödetmeye çalışıyorlarmış

bende üyeyim ama para ödemediğim için gelmiyor canım

dünde dememişler yarışma bitti diye :26: üstelik 1 saat sonra açıklanmış bugün 1.5 saat oldu hala ses yoğğğ

evet haklısın alt tarafı 3-5 tl lik ürün verecekler kaç sattir cevap bişey bile yazmadılar
sanki pırlanta dağıtacaklar o kadar ağırdan atıyorlar kendilerini

icra micra gelirde neme lazım duvardaki portrenizi neyim götürür ( umutsuz ev kadınlarındaki gibi )
siz siz olun kargo gelince sorun para ödicemmi diye sonra açın kapıyı

kız burası şirket anam beni herkeşlere rezil edecekler hahahahaha döverim vallaha kargocu margosu dinlemem ama illa alacaklarsa bisey şirkette ki külüstür pc lerden birini götürebilirler benim için bi sakıncası yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…