Çekilişler, Kampanyalar, Promosyonlar, Numuneler ve Hediyeli yarışmalar

Sonysepetim | Facebook

Sayfadan Yapılan Açıklama;
"2011'i nasıl bilirdiniz?" başlıklı yarışmamız 19.12.2011 Pazartesi günü Saat 09:00'da başlıyor...

Yarışmaya katılacak kullanıcılar "2011'i nasıl bilirdiniz?" sorusuna en yaratıcı ve en mizahi cevabı verip, oluşturdukları cevapları 19.12.2011 Pazartesi tarihinden itibaren 31.12.2011 Cumartesi günü saat 18:00'a kadar Sonysepetim duvarında paylaşacaklardır.Katılıcımların paylaşmış olduğu cevaplar özel jüri tarafından değerlendirilip, kazanan söz 04 Ocak 2012 Çarşamba günü sayfamızdan ilan edilecektir.

Yarışmadaki şansınızı artırmak ve jürinin dikkatini çekmek istiyorsanız ipuçlarını dikkate almalısınız.Jüri tarafından seçilen sözün sahibine Sony Psp 3004 Oyun Konsolu hediye edilecektir.

Yarışma hakkında daha detaylı bilgi için sol tarafta bulunan "2011'i nasıl bilirdiniz?" , "Yarışma Kuralları" ve "Büyük Ödül" sekmelerini inceleyiniz...

Eklentiler

• $2012yarismakarsilama.webp
    32,2 KB · Görüntüleme: 63
Kotex Türkiye
Bugünkü sorumuzun cevabı: Anydays, Lightdays

Kazanan katılımcılarımız:
1- Naz Çicek
2- Nuran Merekila
... 3- Melek Tolga Öner
4- Gamze Özbay
5- Filiz Kavun
6- Oktar Ayca
7- Özge Noyan Hakgözi
8- Özgür Angün
9- Sevgi Kahveci
10- Seda Şahin
11- Arife Kanar
12- Bahriye Aksular
13- Tülay Çoban Çam
14- Burcu Kırbaş
15- Aysel Ergen
16- Gizem Özbay
17- Elçin Başaran
18- Burak Sevtap Düzyol
19- Yeliz Asrican Yaman
20- Nur Sahmeran

Kazanan katılımcılarımızın açık adreslerini ve telefon numaralarını, kotex@mindshareturkiye.com adresine göndermelerini rica ediyoruz. Tebrik ederiz :)

hem ablam hem ben kazanmışızzzzzzzzzz

kızlar krize gircem şimdi akşam dan beri facebook sayfası aılmıyor ne denediysem olmadı kaçırıyorum yarışmaları ya...yardımcı olabilicek varsa yazabilir mi lütfenn..

bilgisayarının geçmişini silmeyi denedin mi

kotex kazananlar listesi
1- Naz Çicek
2- Nuran Merekila
... 3- Melek Tolga Öner
4- Gamze Özbay
5- Filiz Kavun
6- Oktar Ayca
7- Özge Noyan Hakgözi
8- Özgür Angün
9- Sevgi Kahveci
10- Seda Şahin
11- Arife Kanar
12- Bahriye Aksular
13- Tülay Çoban Çam
14- Burcu Kırbaş
15- Aysel Ergen
16- Gizem Özbay
17- Elçin Başaran
18- Burak Sevtap Düzyol
19- Yeliz Asrican Yaman
20- Nur Sahmeran

ahanda kazanmişim

kahramanlar sinemada* etkinliğinden The Umbrella Academy / Şemsiye Akademisi Cilt 1: Kıyamet Senfonisi isimli çizgi romanı kazanmışım.
duyuran arkadaşa çok teşekkür ediyorum
unutmuşum gitmiş, açıklanalı 1 hafta olmuş.
mail atmasalar kaçıyordu şansımm

kızlar eti ne zaman açıklanacak bilen var mı

Site adresi

Hediye Çekilişi
Değerli Ziyaretçilerimiz,
12-16 Aralık 2011 tarihleri arasındaki çekilişimize sizlere ücretsiz 1 kişi 1 adet 59.00 değerinde Bioder 90x60x90 Sıkılaştırıcı & Selülit Giderici kazanacaktır. Bunun için yapmanız gereken aşağıda sizlere belirttiğimiz talepleri eksiksiz yerine getirmenizdir. Çekiliş sonucunda kazanan Facebook sayfamızda yayınlanacaktır.
Çekilişe için gerekli olan işlemleri tamamladıktan sonra doldurdukan sonra hafta içi (Pazartesi-Cuma günleri arasında) 24 saat içinde hediye gönderiminiz gerçekletirilecektir.

1nci adım : Facebook sayfamızı beğenerek 5 gün (Pazartesi, Salı, Çarşamba, Perşembe, Cuma) boyunca günlük vereceğimiz şifreleri kayıt edin. Bu şifreleri bize günlük olarak gönderin.
FACEBOOK SAYFAMIZ
2nci adım : Vereceğimiz şifreleri günlük bize aşağıdaki linkimizden ulaştırın.
ŞİFREYİ BİZE GÖNDERİN

NOT : Eksik, yanlış bilgi girilmesi yada 1nci 2nci adımlarda sıralama dışı işlemlerde başvurular geçersiz sayılacaktır. Çekiliş sonuçları Cumartesi günü saat 15:00 de Facebook sayfamızda açıklanacaktır.

Kotex Türkiye

Bugünkü sorumuzun cevabı: Anydays, Lightdays

1- Naz Çicek
2- Nuran Merekila
3- Melek Tolga Öner
4- Gamze Özbay
5- Filiz Kavun
6- Oktar Ayca
7- Özge Noyan Hakgözi
8- Özgür Angün
9- Sevgi Kahveci
10- Seda Şahin
11- Arife Kanar
12- Bahriye Aksular
13- Tülay Çoban Çam
14- Burcu Kırbaş
15- Aysel Ergen
16- Gizem Özbay
17- Elçin Başaran
18- Burak Sevtap Düzyol
19- Yeliz Asrican Yaman
20- Nur Sahmeran
kotexden kazanmışımmmm

bugün kotex kazanan arkadaslar ürünlerimiz 21 aralıkta kargoya verilecekmiş ve 5 iş gününde elimizde olacakmiş sende şirket adresini verebilirsin bence zaten yılbaşından önce elinde olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…