Çekilişler, Kampanyalar, Promosyonlar, Numuneler ve Hediyeli yarışmalar

selam kızlar kampanyalarda hep aynı isimler kazanıyor ya diyorum ki bu forumdan başka kampanya çekiliş paylaşılan başka forumlar var mı? kesinlikle var ki mi,llet kazanıyor bilen varsa beni aydınlatabilir mi?

Anneyiz - Duvar | Facebook
yakında yarışma olcakmış. Daha önce yapılmış sanırım

var var bi tane daha var
Yılbaşı hediyen Kidycity?den!

unutanlar icin...

sagolsunnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn

gülşah elikbank'tan da imzalı kitap kazanmışım:13:
bu ara şansım kitaplardan yanaa

dün de kotex'i kaptımdıı

beni ipleyen yok ama olsun

selcancebeci kullanıcısından alıntı
LilaKutu - Güzellik Kapınızda.
işte buradaki markalar geldi canım bana buradan bakıp üye olabilirsin ben bu ayda sipariş vereceğim kısmet olursa mobil ödeme seçeneği nakit ödeme gibi tıpkı kargo dahil 19,00 tl ye ürünleri gönderiyorlar tester falan oluyor yada küçük boy eğer beğenirsen sitesinden satın alma şansıda sunuyorlar canım ...

kızlar bu lila kutu gibi mobil ödeme seçeneği sunan sistemler riskli çünkü benim telefonumla 5 yaşındaki yeğenim oynuyordu demo oyun var içinde samsungun kendinden yüklü imiş. tabi çocuk oynarken bi tuşa basıyor hoppp mobil oyuncu diye bi siteye üye olunuyor ve anında 12 tl çekildi üstelik eksi hesaba düşürerek neyse farkedince aynı günün içinde hatta yarım saat bile olmamışken müş. hiz. aradım adam tam çamur yani yok diyor 5 yaşında ki çocuk yapamaz bunu velhasıl kelam kontör yükleyince 2 gün içinde parça parça biraz daha çekit tabi ben hemen üyelik iptali falan yaptım ama giden giden gitti yani... şikayet var sitesine bi baktım ooooo herkes dertli bi ben değilim yani adamlar işini garamntiye almıştır öyle hesebımda kontör yok neyi çekecek ki demeyin ilk yüklemede çekiyor hadi hattı iptal ettin diyelim valla icralık olursunuz ne gerek var iyi düşünün derim şikayet var sitesini bi yoklayın belki paylaşımlar vardır....

gülşah elikbank'tan da imzalı kitap kazanmışım:13:
bu ara şansım kitaplardan yanaa

dün de kotex'i kaptımdıı

beni ipleyen yok ama olsun

bu ara yosun canım neden ki

güle güle oku bu arada kotexi bugün kaptım bende

ronaldo ve benim o dan ses yok demi:26:

Bu Taktik Tutar!

Kızlar erkek arkadaşıma kazanmaya çalışıyorum ama olmuyo.. Taktikleri değiştirmişler sanırım. Yazılan ve kazanılması %100 olan ne tatktik varsa yazdım fakat olmuyo :18: Rica etsem bi sizde bakarmısın :26:

olsun canım çekerse çeksin ne yapalım sonuçta lila kutu geliyor her ay düzenli olarak ...

İnanmıyorummmmmmmmmmmmm ilk kez adım bır kazananlar lıstesınde olacaktı onda da adımı yanlıs yazmıslarrrrrrrrrrrr ben ne sanssızım ya ama yınede kotexe maıl attım adımı yanlıs yazmısınız dıye umarım bır sıkıntı olmaz, kara bahtım kör talıhım ılk hedıyemı kazanacak derken adım yanlıs yazılmıs ıyı mı?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…