hmm anladımkız yok niye kızacam çıkamadım daha işten idye kızıyorum ben
bende istedim az önce mail attım bakalım ne olucak
hmm anladım
Kazanan kkdaşlarıma tebrikler bu arada ilk kazandığım ürün budevamı gelir inş
hadi hayırlı olsun şeytanın bacağını kırdın yanii
ben neler götürdüm neler bi bilsen bu topik deki paylaşımlar sayesinde
Ahahaa zaten 2 gün oldu dün 1 bugün 2
Evet bu topik harika başarılarımızın devamını diliyorum
benim 5. kazandığım yarışma oldu ama elime gelen yok daha
Aaa neden? Çok zaman geçti mi yoksa daha varmı gelmesine?:26:
yenilikmarketi.com
Bu nailart setini kazanmak istiyorsanız bu durumun altına nail artla ilgili ilk aklınıza gelen ünlüyü yorum olarak yazın. pazartesi öğlen 12:00'ye kadar yorum yazanlar arasından yapacağımız çekilişle bu ürünü kazanın!
https://www.facebook.com/yenilikmarketi
Anneyiz - Duvar | Facebook
yakında yarışma olcakmış. Daha önce yapılmış sanırım
LilaKutu - Güzellik Kapınızda.
işte buradaki markalar geldi canım bana buradan bakıp üye olabilirsin ben bu ayda sipariş vereceğim kısmet olursa mobil ödeme seçeneği nakit ödeme gibi tıpkı kargo dahil 19,00 tl ye ürünleri gönderiyorlar tester falan oluyor yada küçük boy eğer beğenirsen sitesinden satın alma şansıda sunuyorlar canım ...
Ülker Çokomel Pofti hediye paketini kazanmak için oyunu oynayıp en çok puan alan ilk 50 kişi arasına adınızı yazdırmanız yeterli olacaktır. Oyuna başlamak için BAŞLA tuşuna tıklayınız. Oyun Mouse ile oynanır. Oyunu en kısa sürede rakip kaleye 5 gol atan takım kazanır.
okomel Pofti okomel pofti beceri oyunlar elenceli oyunlar ocuk oyunu komik oyun Beceri oyunu komik oyun oyunlar flash oyun fla fla bedava oyun oyunlar oyun siteleri oyun sitesi oyun indir oyun hileleri oyun oyna okey oyun oyun download elenceli oyunl
Yeni sitemizden ilk hediyemizi vermek istiyoruz.
Eski yılı uğurlarken yapacağımız bir çekiliş ile bir tane yeni doğan bebeğimizin ilk günlerini fotoğraflayacağız.
Bunun için https://www.facebook.com/yenidoganfotografi beğendikten sonra
aşağıya yorum bırakmanız
yeterli olacak.
Katılım için son tarih 28 Aralık Çarşamba 2011 Saat 19:00
Bol şans
Not:
Fotoğrafı çekilecek olan bebeğin ilk 15 gününde olması gerekiyor.
Çekim İstanbul içinde geçerlidir.
Yeni Yıl İçin Yeni Doğan Bebek Fotoğrafı Hediye Ediyoruz
Yeni Yıla Paris'te Girmeye Ne Dersin?
Oynumuza katılmak için tek yapmanız gereken "Şimdi Katıl" demektir. "Şimdi Katıl" buttona tıkladıktan hemen sonra kaçıncı kişi olduğunuzu ve kazanıp kazanamadığınızı göreceksiniz.
2012. kişi siz olun kazanın
Kurallar:
- Oyuna 18 yaşından küçükler ve Café Tur çalışanları, yetkili acenta çalışanları ve Café Tur çalışanlarının yakınları katılamazlar.
- Oyun sonuçlandığında 2012. kişiye kazandığına dair bir mail gönderilir ve emaile cevap beklenir. 1 hafta içerisinde maile cevap alınmazsa 2011. kişiye mail gönderilir; aynı süreç bu şekilde devam eder ta ki bize ulaşan kazananı bulana kadar.
- Kazanan kişi "sitemizde yayınlanan" 3 yıldızlı otelde DBL odada çift kişilik 3 gece konaklama, panoramik Paris şehir turu, alan vergileri, uçuşlar, transferler, Türkçe rehberlik hizmetleri ve seyahat sağlık sigortası dahil Paris paket turlarımızdan herhangi birini kazanmış olacaktır.
- Paris turumuzu kazanan kişi 30 Nisan 2012 tarihine kadar sitemizde mevcut olan Paris paket turlarımızdan herhangi biri için rezervasyon yaptırabilir.
- Rezervasyon için ancak www.cafetur.com'da bulunan 3 gece konaklamalı ve 3 yıldız otel seçenekli Paris turlarımız seçilebilir. Hediyenin son kullanım tarihi 30 Nisan 2012'dir. 30 Nisan 2012'ye kadar kullanılmayan hediye geçersiz olur.
- Hediye, başvuran kişinin adına verilir. Başka birine devredilemez. Hediye için kimlik ibrazı isteneceğinden; nickname veya takma isim kullanıyorsanız kimlik uyuşmazlığından dolayı hediyeyi almaya hak kazanamazsınız. Lütfen Facebook isminizin kimlik bilgilerinizle uyumlu olduğundan emin olun.
Café Tur - Seyahat Acentesi - Taksim, Turkey | Facebook
Facebook'ta Hediye Paris Turu! | Facebook 802.oldum :2::2::2:
TEN Çamaşır A.Ş.
TEN, Yeni yıla sürprizleri ile giriyor, Puzzle'ı çözenler TEN Vücut losyonu kazanma şansı elde ediyor. TEN'den muhteşem hediyeler kazanma zamanı...
https://www.facebook.com/TenComTr?sk=app_140525109378887
1) Facebook'a Hoş Geldin - Giriş Yap, Kaydol veya Daha Fazla Bilgi Al
ariş pırlanta sanatının face sayfası bu kızlar yılbaşı partisine ücretsiz kaltılmak ve indirim kazanmak için form dolduruluyormuş ben doldurmadım isteyenler katılsınnn
2) Cosmetica
‎****BÜYÜK HEDİYE****
Profil Resmine
Mutlu Yıllar Cosmetica Resmini Koy
Şanslı Kişi Sen Ol...
... yeni yıl sürprizi seni bekliyor.
MUTLU YILLAR RESMİNİ PROFİL RESMİN YAP, BU PAYLAŞIMA YENİ YIL MESAJINI YAZ, YAZDIĞIN MESAJI VE COSMETİCA SAYFASINI EN AZ 20 KİŞİYE BEĞENDİR, BEĞEN VE PAYLAŞ ŞANŞLI KİŞİ SEN OL.
Hadi clik clik...
3) Foli Giyim - Foli Giyim Anket | Facebook foli giyim anketi var facede 40 beden üstü için yalnız
4) ten in face sayfasında ödüllü puzzle var ama ben yapamadım çok yavaş geldi bilg. hediyesi de vücut losyonuymuş
http://www.VirüsVirüsVirüsVirüsVirü...sVirüs/Yummy-Pastries/121851757828571?sk=wall
yummy pastries yazın face kızlar
Mercedes-Benz Milli Takımlar | Facebook
ispanya buldum
bende katıldım kızlar beğenirmisiniz
Facebook'a Hoş Geldin - Giriş Yap, Kaydol veya Daha Fazla Bilgi Al
Kotex Türkiye | Facebook
Bugünkü yarışmamız saat 14:30'da başlayacaktır. Sorduğumuz soruya doğru cevap veren ilk 20 kişi, Kotex Secret deneme şansı yakalıyor. Her yarışmacının kendi adına facebook hesabı olması gerektiğini ve her katılımcının sadece bir kez kazanma hakkı olduğunu hatırlatırız. Bol şans!
arkadaşlar geçmişte geriye çok gittim amaa bulamadım bu kampanyaları o yüzden emin değilim daha önce söyleyenler varmıydı olsa bile hatırlatma olmuş olurr =)
herkese bol şansss =)
Facebook'ta Caramio - Tadı Bitmeyen Arkadaşlıklar | Facebook
Vaseline Türkiye | Facebook
Facebook'ta Panda'yla Şansı Yakala | Facebook
gülşah elikbank'tan da imzalı kitap kazanmışım:13:
bu ara şansım kitaplardan yanaa
dün de kotex'i kaptımdıı
beni ipleyen yok ama olsun
bu ara yosun canım neden ki
güle güle oku bu arada kotexi bugün kaptım bende
ronaldo ve benim o dan ses yok demi:26:
gülşah elikbank'tan da imzalı kitap kazanmışım:13:
bu ara şansım kitaplardan yanaa
dün de kotex'i kaptımdıı
beni ipleyen yok ama olsun
selcancebeci kullanıcısından alıntı
LilaKutu - Güzellik Kapınızda.
işte buradaki markalar geldi canım bana buradan bakıp üye olabilirsin ben bu ayda sipariş vereceğim kısmet olursa mobil ödeme seçeneği nakit ödeme gibi tıpkı kargo dahil 19,00 tl ye ürünleri gönderiyorlar tester falan oluyor yada küçük boy eğer beğenirsen sitesinden satın alma şansıda sunuyorlar canım ...
kızlar bu lila kutu gibi mobil ödeme seçeneği sunan sistemler riskli çünkü benim telefonumla 5 yaşındaki yeğenim oynuyordu demo oyun var içinde samsungun kendinden yüklü imiş. tabi çocuk oynarken bi tuşa basıyor hoppp mobil oyuncu diye bi siteye üye olunuyor ve anında 12 tl çekildi üstelik eksi hesaba düşürerek neyse farkedince aynı günün içinde hatta yarım saat bile olmamışken müş. hiz. aradım adam tam çamur yani yok diyor 5 yaşında ki çocuk yapamaz bunu velhasıl kelam kontör yükleyince 2 gün içinde parça parça biraz daha çekit tabi ben hemen üyelik iptali falan yaptım ama giden giden gitti yani... şikayet var sitesine bi baktım ooooo herkes dertli bi ben değilim yani adamlar işini garamntiye almıştır öyle hesebımda kontör yok neyi çekecek ki demeyin ilk yüklemede çekiyor hadi hattı iptal ettin diyelim valla icralık olursunuz ne gerek var iyi düşünün derim şikayet var sitesini bi yoklayın belki paylaşımlar vardır....
Kotex Türkiye
Bugünkü sorumuzun cevabı: Anydays, Lightdays
Kazanan katılımcılarımız:
1- Naz Çicek
2- Nuran Merekila
... 3- Melek Tolga Öner
4- Gamze Özbay
5- Filiz Kavun
6- Oktar Ayca
7- Özge Noyan Hakgözi
8- Özgür Angün
9- Sevgi Kahveci
10- Seda Şahin
11- Arife Kanar
12- Bahriye Aksular
13- Tülay Çoban Çam
14- Burcu Kırbaş
15- Aysel Ergen
16- Gizem Özbay
17- Elçin Başaran
18- Burak Sevtap Düzyol
19- Yeliz Asrican Yaman
20- Nur Sahmeran
Kazanan katılımcılarımızın açık adreslerini ve telefon numaralarını, kotex@mindshareturkiye.com adresine göndermelerini rica ediyoruz. Tebrik ederiz :)
hem ablam hem ben kazanmışızzzzzzzzzz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?