Kotexx Kazanmışım :)))
Acaba hangi adresi versem ne zaman göndeririler kızlar 2 haftaya gelirmi yılbaşından önce
http://www.doritosakademi.com/kazananlar/haydarling_kazananlar.jpg
Ben kazanmışım kızlar. Umarım sizlerde kazanmışsınızdır. Hediyeleri gelen arkadaşlar güle güle kullansın, kazananları tebrik ediyorum, darısı başımızaİyi akşamlar.
ben o 59luk paketle üye oldum ve içindeki ürünlerden en önemlisi o süper rondoyu almak için harika birşey elde doğranmış gibi minik mibik kıyıyor her şeyi artık elektrkli rondomu çalıştırmaya gerek ble duymuyorum ve o yağdanlık 10 numara bşy kesinlikle damla akıtmıyor
canım, ben o üyelik işini pek anlayamadım..kesin 250 tl lik satış yapmak gerekiyormuş o seti ,o fiyata almak için..
tupperwarenin müşt.hizm.lerini arayıp sorucam..kafam karıştı..:44:
ben o 59luk paketle üye oldum ve içindeki ürünlerden en önemlisi o süper rondoyu almak için harika birşey elde doğranmış gibi minik mibik kıyıyor her şeyi artık elektrkli rondomu çalıştırmaya gerek ble duymuyorum ve o yağdanlık 10 numara bşy kesinlikle damla akıtmıyor
canım, ben o üyelik işini pek anlayamadım..kesin 250 tl lik satış yapmak gerekiyormuş o seti ,o fiyata almak için..
tupperwarenin müşt.hizm.lerini arayıp sorucam..kafam karıştı..:44:
BEN aradım aslında 250 tl satış yapmam gerektiğini söylediler bende yağdanlık çok istiyordum damlatmıyormuş ama böyle olunca vazgeçtim
BEN aradım aslında 250 tl satış yapmam gerektiğini söylediler bende yağdanlık çok istiyordum damlatmıyormuş ama böyle olunca vazgeçtim
Bende o yağdanlıktan ve mini robot istemiştim ama..aynen böyleymiş..
bir de ürünleri ambalajından çıkartmamak gerekiyormuş..millet alacağı ürüne bakmak ister,bende tabii..
nasıl olacak bu iş..
gülşah elikbank'tan da imzalı kitap kazanmışım:13:
bu ara şansım kitaplardan yanaa
dün de kotex'i kaptımdıı
beni ipleyen yok ama olsun
Güle güle oku da yorumlaşalım kuzum
Bizim kotexlerin yanında birer de ağrı kesici gönderseler keşke
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?