güle güle regl olun kıslarr
nivea dan ne kazandın arkadaşım ?:26:
tebrikler..
akşam pazarı başka katılacağımız bi yarışma kaldımı
akşam pazarı başka katılacağımız bi yarışma kaldımı
ben o 59luk paketle üye oldum ve içindeki ürünlerden en önemlisi o süper rondoyu almak için harika birşey elde doğranmış gibi minik mibik kıyıyor her şeyi artık elektrkli rondomu çalıştırmaya gerek ble duymuyorum ve o yağdanlık 10 numara bşy kesinlikle damla akıtmıyorkızlar..tupperware de kampanya gibi bişey varmış başlangıç kiti diye..danışman olanlara sanırsam, güzel ürünler var..
çeyizlik vs. düşünenlerin işine yarayacak parçalar var.
bu arada danışman falan, bişey değilim heee..
sadece damlatmayan zeytinyağ kabı düşünüyordum, onun için bile olabilirim..
bilgilileri web sitesinden öğrenebilirsiniz..
T-box
Biz yeni yılda, sağlıklı, modayla dopdolu, herkesin çok mutlu olduğu bir dünya istiyoruz, peki yeni yıl sana ne getirsin istersin? 22 Aralık Perşembe günü, saat 10:00'a kadar yorum bırakanlar arasından çekilişle 15 T.box takipçisi, T.boxın sıcacık bere, atkı, eldiven setini kazanacak! Yorumlarınızı kendi duvarınızda da paylaşmayı unutmayın :)
iphone kazan
:: SENDEBUYUR ::
twiter dan @Kimyager_Roman bu adrese isim adres tel yazıyorsunuz kargo üçreti ödemiyorsunuz?
Sonysepetim
Yeni facebook yarışmamızın detayları 17.12.2011 Cumartesi günü facebook sayfamızdan ilan edilecektir.Biz yeni yarışmamızı başlatana kadar sizleri kardeş sitemizin facebook sayfasındaki yarışmaya davet ediyoruz.Yarışmaya katılmak için yıklayın >>> Sportif Sepetim | Facebook
Facebook'a Hoş Geldin - Giriş Yap, Kaydol veya Daha Fazla Bilgi Al
kızlar bu paylaşılmışmıydı hatırlamıyorumm
cantareyonu çanta reyonu
sayfamınızı beğenenler arasında yapılacak çekiliş de 5 kişiye gucci kemer hediye..bol şanslar
hediye bakım seti verecekmiş, çok yakında diyor takip etmek isteyenler için;
Bübchen Türkiye - Duvar | Facebook
[3D]Mension ürün setleri kazanabileceğiniz yarışmamızın kurdelesini çok yakında kesiyoruz. Gözünüz üzerimizde olsun.
[3D]Mension Türkiye - Duvar | Facebook
Ödüllü Testler - Testlerimizi cevaplayın, hediyenizi kazanın! - Hürriyet Aile
testi doldurun kazanma şansı yakalayın
----HEDİYELER---
4 Okurumuza
Philips HP4658 Salon Curl Seramik Bukle Maşası
İstediğiniz bukleleri oluşturur. Sıkı gevşek veya kabarık. SalonCurl Ceramic ile tam olarak istediğiniz şekilde bukleler elde edin.
4 Okurumuza
Arzum Sottile Ar 550 Dijital Cam Banyo Baskülü
LCD dijital ekran ve rahat okunabilir görüntüleme. Geniş ve renkli cam yüzey. Ultra ince tasarım 18 mm yükseklik.150 kg max ölçüm, 100 gr hassasiyet.
6 Okurumuza
Kostümcüm Ağaç Set 90 cm
90 CM Noel Yılbaşı Ağacı Set
PAKET İÇERİĞİ: 90 cm Noel Ağacı - 5 metre Karışık Renk Işık - 2 adet Karton Şapka - 2 adet Parti Karton Maske - 2 adet 1 metre Sim - 2 adet Dilli Düdük (kaynana dili) - 1 adet Karışık Pakette 8'li Yılbaşı ağacı süsü
4 Okurumuza
Felix FL573 İlda Saç Düzleştirici
Seramik kaplamalı düzleştirici plakalar. Her saç tipine uygun sıcaklık ayarı(100ºC-200ºC) Hızlı ısınma - 60 saniyede kullanıma hazır.İkaz ve hazır lambası. Emniyet zamanlayıcısı sayesinde açıldıktan sonra 1 saat içinde otomatik kapanma. 360º derece dönebilen kablo girişi. Güvenlik mandalı
4 Okurumuza
Felix Çaysev Çay Robotu
2 ürün 1 arada. 1,5 lt.kapasiteli su ısıtıcı ve 0,8 lt. kapasiteli cam demlik. Özel kapağı sayesinde SU ISITICISI olarak kullanabilme imkanı. 1880 W - % 90 Enerji tasarrufu. Kablosuz kullanma imkanı.
1 Okurumuza
Marsık Yayınları
Akıllı Düğmeler Serisi
Okul öncesi ve ilkokuldaki çocuklarınız için; kolay, etkili ve eğlendirici eğitim seti!
3 Okurumuza
Marsık Yayınları
İngilizce Eğitim Seti
6 yaş ve üstü çocuklarınız için, İngilizceyi eğlenceli ve mantıksal bir yapı çerçevesi içinde öğrenmeleri için hazırlanmış seri!
3 Okurumuza
Marsık Yayınları
İlk Kitaplarım Dizisi
Okul öncesi ve ilkokuldaki çocuklarınız için, tam 15 kitaptan oluşan bilimsel kitaplar serisi!
4 Okurumuza
Nivea Atta bebek çantası
Çanta içeriği:
1 adet Nivea baby hassas ciltler için temizleme mendili
1 adet Nivea baby kremli sabun
1 adet Nivea baby saç ve vücut şampuanı 500 ml
1 adet Nivea baby bebek yağı 200 ml
1 adet pişik önleyici krem 100 ml
5 Okurumuza
Caillou Şarkı Söyleyen Bebek
Caillou Şarkı Söyleyen Bebek (30 Cm)
6 Okurumuza
Birlik Oyuncak Karaoke Mikrofon-Hoparlör Seti
Ara kablo ile bağlanan mikrofon ve hoparlör. Kaydedilmiş ıslık ve alkış sesleri. Kaydedilmiş müzik ve ritimler. Bu seti süsleyebileceğiniz çıkartmalar mevcut. Hoparlörü belinizde taşımaya imkan veren klips.
66 Okurumuza
Yeni Anne 3 aylık abonelik
Her ay ünlülerle yapılan röportajlar, zengin içeriği ve size özel tavsiyelerle dolu Yeni Anneye abonelik fırsatını kaçırmayın!
MERHABALAR !!!
http://www.ponydunyasi.com/content/odullu-soru/186/ burda birşey gördüm ilgilenen arkadaşlara
‎"Gün Benim Günüm!" diyenler, bu hafta için son şansınız!
Hemen uygulamaya girin yeni sorumuzun cevabını doğru bilin bakalım; Right Guard Türkiye - Gün Benim Günüm! | Facebook
Unutmayın, doğru cevabı bilen her 100. kişi Right Guard Bakım seti sahibi oluyor. Eee o halde herkese bol şans!
Facebook'ta Gün Benim Günüm! | Facebook
PayPal - Türkiye | Facebook
1-PayPal Türkiye sayfasını beğenen 20.000. kişiye, PayPal'a özel sürpriz bir set hediye ediyoruz! :) Bakalım bu şanslı kişi kim olacak!
2-PayPal'dan her gün 1 kişiye yılbaşı hediyesi!
19-23 Aralık tarihleri arasında, hafta boyunca her gün farklı bir zamanda soracağımız soruya ilk doğru cevabı veren 724tikla.com'dan seçtiğimiz hediyelerden birini kazanacak! Ve kazanan bu hediyelerden istediğini seçebilecek! :)
Unutmayın, sadece PayPal hesabı olanlar bu yarışmadan hediye kazanabilir. Hemen bir hesap açmak için tıklayın Para Gönderme, Para Aktarma, Mağaza Hesabı - PayPal Türkiye'de - PayPal
https://www.coca-colakirmizikasa.com/tagproductlist.jsp?tag=1 burda her ürünün altında yazıyor kaç puan olduğu canım
BÜBCHEN SAÇ VE CİLT BAKIMINDA DOĞAL GÜVEN
* Yeni Doğan Bebek
* Bebek
* Çocuk
* Anne
* Güneş Ürünleri
Bübchen ürünleri 5 ana kategoride olup, tüm ürünler yetişkinler için de idealdir.
işte cevap cnm
Facebook'ta Süper Yılbaşı | Facebook
her saat başı bir kişiye
günde tam 24 kişiye teknosa 50 tl . değerinde hediye çeki ...
sorunun yanıtını ben yanlış cevapladım
:/
doğru yanıt :ÖZEL DEDEKTİF
Arnica
YENİ YARIŞMAMIZ AZ SONRA BURADA BAŞLAYACAK!
Hediyelerimiz MERLİN Elektrikli Süpürge ve PUF PUF Şok Buharlı Ütü
Arnica | Facebook
arnicanın cevabı
Tozu yok eden teknoloji DWS.
Yıkanabilir gerçek filtre hepa filtre
yenilikmarketi.com
Bu nailart setini kazanmak istiyorsanız bu durumun altına nail artla ilgili ilk aklınıza gelen ünlüyü yorum olarak yazın. pazartesi öğlen 12:00'ye kadar yorum yazanlar arasından yapacağımız çekilişle bu ürünü kazanın!
https://www.facebook.com/yenilikmarketi
Anneyiz - Duvar | Facebook
yakında yarışma olcakmış. Daha önce yapılmış sanırım
Altınbaş
‎"Altınbaş Nar Kolye" Ödüllü yarışmamız başladı. Hemen narınızı seçin arkadaşlarınızı davet edin, en çok sizin narınız kızarsın, her hafta ilk 3'e girin, Nar Kolye Kazanın: Altınbaş - Altınbaş Nar Kolye | Facebook
Dioxide Kozmetik
DİKKAT DİKKAT! SON 50 SAAT!Birbirinden güzel Dioxide ürünlerini kazanma şansın devam ediyor.
Çekilişe katılmak için yapman gereken çok basit Dioxide Kozmetik Facebook sayfasını beğenmek...
Tiny Love Türkiye
Yarışmamız başladı!..
Sol menüde bulunan Yeni Yıl Hediyesi bölümünde sürpriz sizi bekliyor...
Ülker Çokomel Pofti hediye paketini kazanmak için oyunu oynayıp en çok puan alan ilk 50 kişi arasına adınızı yazdırmanız yeterli olacaktır. Oyuna başlamak için BAŞLA tuşuna tıklayınız. Oyun Mouse ile oynanır. Oyunu en kısa sürede rakip kaleye 5 gol atan takım kazanır.
okomel Pofti okomel pofti beceri oyunlar elenceli oyunlar ocuk oyunu komik oyun Beceri oyunu komik oyun oyunlar flash oyun fla fla bedava oyun oyunlar oyun siteleri oyun sitesi oyun indir oyun hileleri oyun oyna okey oyun oyun download elenceli oyunl
Facebook ve Twitterda ZULAyı takip et,bu mesajı RT'le,yılbaşına kadar her hafta beğendiğin ZULAyı kazanma şansı YAKALA!
https://twitter.com/#!/ZulaUSB
TEN Çamaşır A.Ş.
TEN, Yeni yıla sürprizleri ile giriyor, Puzzle'ı çözenler TEN Vücut losyonu kazanma şansı elde ediyor. TEN'den muhteşem hediyeler kazanma zamanı...
https://www.facebook.com/TenComTr?sk=app_140525109378887
1) Facebook'a Hoş Geldin - Giriş Yap, Kaydol veya Daha Fazla Bilgi Al
ariş pırlanta sanatının face sayfası bu kızlar yılbaşı partisine ücretsiz kaltılmak ve indirim kazanmak için form dolduruluyormuş ben doldurmadım isteyenler katılsınnn
2) Cosmetica
‎****BÜYÜK HEDİYE****
Profil Resmine
Mutlu Yıllar Cosmetica Resmini Koy
Şanslı Kişi Sen Ol...
... yeni yıl sürprizi seni bekliyor.
MUTLU YILLAR RESMİNİ PROFİL RESMİN YAP, BU PAYLAŞIMA YENİ YIL MESAJINI YAZ, YAZDIĞIN MESAJI VE COSMETİCA SAYFASINI EN AZ 20 KİŞİYE BEĞENDİR, BEĞEN VE PAYLAŞ ŞANŞLI KİŞİ SEN OL.
Hadi clik clik...
3) Foli Giyim - Foli Giyim Anket | Facebook foli giyim anketi var facede 40 beden üstü için yalnız
4) ten in face sayfasında ödüllü puzzle var ama ben yapamadım çok yavaş geldi bilg. hediyesi de vücut losyonuymuş
Takipet.com'dan Günlük Kampanya
Takipet.com'un Kampanyasına Katılmak İçin
...-Facebook sayfamızı beğenmek
Takipet.com | Facebook
-Sitemize üye olmak
Ürünleri Takip Et | www.urunleritakipet.com
-Kampanyayı profliniz de paylaşmak
-Son olarak bu postun altına siteye üye olduğunuz isminiz ile katılıyorum diyerek yorum bırakmak
Yukarıdaki şartları yerine getiren 1 şanslı üyemiz T-Box Saat kazanacaktır.
www.urunleritakipet.com | Hanımlar Bu Fırsat Size Özel... S-Box 34 Parça Saklama Kabı 29,9 TL Yerine %64 İndirimle SADECE 10.9 TL. (1 ay geçerlidir.)
Kampanyamız bugün saat 23:00 itibari ile sona erecektir.
(Çekiliş videolu olarak yapılıp, bir sonraki gün yeni kampanyamız başlamadan facebook sayfamızda yayınlanacaktır.)Devamını Gör
Ekleyen: Takipet.com
Mercedes-Benz Milli Takımlar | Facebook
ispanya buldum
arkadaşlar geçmişte geriye çok gittim amaa bulamadım bu kampanyaları o yüzden emin değilim daha önce söyleyenler varmıydı olsa bile hatırlatma olmuş olurr =)
herkese bol şansss =)
Facebook'ta Caramio - Tadı Bitmeyen Arkadaşlıklar | Facebook
Vaseline Türkiye | Facebook
Facebook'ta Panda'yla Şansı Yakala | Facebook
Bugünlük bu kadar yeter dağılın
yok valla daha dağılamıyorum ben mesaim bitmedi
tskler tatlık hemen ona da bakıyorum
kızlar silver ayakkabı boyası
bi yerde okudum ürünlerden denemek istiyorum yazmışlar kargo parası ödemeden 5 tane ürün göndermişler
Kızdınmı canım ben şaka yaptım kii :101:
ben istedim ama gelmedi cnmm
tebrikler sana daaa
bugün kotex kazanan arkadaslar ürünlerimiz 21 aralıkta kargoya verilecekmiş ve 5 iş gününde elimizde olacakmiş sende şirket adresini verebilirsin bence zaten yılbaşından önce elinde olur
kotexden bende kazanmışım
maşallah bizden başka kazanan yok galiba
kazanmisim bendee
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?