öyle bir zaman geçerki deki ahmetle foto çekildim geçen akşam , şimdi başlayınca aklıma geldi paylaşayım dedim sizlerle
ohaaaa iphone hakkat levent aktaşa çıktı
ben biliyordum dicem ama şimdi zaten sizde az çok tahmin ediyordunuz dimi ...:)
valla sen yazmasan hiiç dikkat etmiyodum isimlere :) adam aldı iphone u harbi yaaa, başka iphone falanda kazandımı sırrı ne acaba :)))
çekenin heycandan olsa gerek elleri titremiş ama kaymış fotomuz net değil o kadar üzüldüm ki sorma
Eki Görüntüle 311061
ayy sağol canım böhüüüüüüüüüüüüüüüü:))))
evet canım aldımı bilmem ama ben çoğu kampanyada onun ismini ilk sırda görüyorum hep ya
süper yılbaşının cevabı ,
Meg Ryan kızlar
canım msj kutun dolu msj gönderemiyorum sana
kızlar bu zat ciddi kampanyacı öyle böyle değil twitter da zaten 5-6 isim var herşeyi onlar kazanıyorlar ve resmen kanka olmuşlar birinin işi çıkıp bir yere gitse diğeri onun içinde yarışıyor ve hepsi kazanıyor mesela markafoni trendyol park bravo her yaptığı yarışmayı kazanıyorlar insanlar sinir olmuş durumda mesela bir rt yapılacak olsa benimle onlar arasında 1dk zaman oynuyor anlayabilmiş değilim ve sadece twitter da değil facebook tada çok etkinler zaten bir kampanya sitesi var oraya üyeler şans falan değil resmen sistemi çözmüşler.
akbalık diyorum çünkü nickini ezberimde tutamıyorum ben son zamanlarda ismini görüyorum ve aklıma kazınmış o yüzden hem tebrik etmek istemiştim hemde bol şans dilemek istemiştim fatma ya gelince o da ciddi kampanyacı hem kendi hemde eşi adına çok uğraşıyor ondan bu kazançları ben mesela sıkılıyorum uğraşamam onlar kadar 2 kızım var ayrıca işler güçler ama içimizden kazananlar oldukçada çok mutlu oluyorum. herkese bol şanssss
Onun için çok uğraşmıştı kızlar. Tanımıyorum ama twitterda sürekli görüyodum. uzun süredir onun gönderilerini falan paylaşıyodu
Arkadaşlar Benim o lar yalan olmadı.
katılım koşullarını okuyun katıldığınız yarışmaların
Kampanya 23 ocak tarihine kadar devam edeceğinden 23 Ocaktan sonra gönderimler başlayacakmış
daha öncede birçok arkadaş dile getirdi benim o ların yalan olduğunu ama içinize karamsarlığı düşürmeyin 23 ocak ı bekleyin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?