Çekilişler, Kampanyalar, Promosyonlar, Numuneler ve Hediyeli yarışmalar

kardeşim o zaman erkekler ilk 20 mi ilk 10 mu ona girseler bile adını yazma o zaman bi sonraki katılımcının adını yaz

slm herkeseee

“Sherlock Holmes: Gölge Oyunları” Yarışması Kazananları
19 Aralık 2011 Pazartesi, 15:07 tarihinde Cinebonus tarafından eklendi
“Sherlock Holmes: Gölge Oyunları” filmi için düzenlenen yarışmamızda "Robert Downey Jr." doğru cevabını vererek kazanan tüm misafirlerimizi tebrik ederiz. Kazananlar hediyelerini 2 Ocak Pazartesi gününden itibaren belirtilen sinemalardan kimlik kontrolü sonrasında teslim alabilirler.

Altan Aşci / “Sherlock Holmes: Gölge Oyunları”Iphone kaplaması - Cinebonus Kanyon
Ayşe Güzel / “Sherlock Holmes: Gölge Oyunları” satranç setini, - Cinebonus Kanyon
Bahar Ünal / “Sherlock Holmes: Gölge Oyunları”Iphone kaplaması - Cinebonus Forum Trabzon
Berrak Hatipoglu / “Sherlock Holmes: Gölge Oyunları”Iphone kaplaması - Cinebonus Gordion
Çağdaş Edinsel / “Sherlock Holmes: Gölge Oyunları” kürdan seti - Cinebonus Kipa Extra Balçova
Dursun Volkan Defterli / “Sherlock Holmes: Gölge Oyunları” anahtarlığını - Cinebonus Gordion
Ecem Güzel / “Sherlock Holmes: Gölge Oyunları” anahtarlığını - Cinebonus Kanyon
Emre Karakaya / “Sherlock Holmes: Gölge Oyunları” kürdan seti - Cinebonus Forum Trabzon
Esra Demirtas / “Sherlock Holmes: Gölge Oyunları” satranç setini, - Cinebonus Nautilus
Gülşen Atalay / “Sherlock Holmes: Gölge Oyunları” satranç setini, - Cinebonus Forum Çamlık
İsa Doğdu / “Sherlock Holmes: Gölge Oyunları” satranç setini, - Cinebonus Mersin
Kemal Burak Bıçkıcı / “Sherlock Holmes: Gölge Oyunları” anahtarlığını - Cinebonus Kanyon
Kenan Çavumirza / “Sherlock Holmes: Gölge Oyunları” kürdan seti - Cinebonus Forum Çamlık
Mehmet Er / “Sherlock Holmes: Gölge Oyunları” kürdan seti - Cinebonus Kanyon
Melisa Uryan / “Sherlock Holmes: Gölge Oyunları” kürdan seti - Cinebonus Forum Çamlık
Mert Tanyeri / “Sherlock Holmes: Gölge Oyunları” satranç setini, - Cinebonus Nautilus
Nahide Altınışık / “Sherlock Holmes: Gölge Oyunları” filminin şapkasını - Cinebonus Gordion
Selma Onart / “Sherlock Holmes: Gölge Oyunları” anahtarlığını - Cinebonus Kipa Extra
Sertac Betgu / “Sherlock Holmes: Gölge Oyunları” filminin şapkasını - Cinebonus Espark
Ural Türkoğlu / “Sherlock Holmes: Gölge Oyunları”Iphone kaplaması - Cinebonus Migros AVM
Yasemin Nur Korkmaz / “Sherlock Holmes: Gölge Oyunları” filminin şapkasını - Cinebonus Kipa Extra Balçova
Yunus Cem Güzel / “Sherlock Holmes: Gölge Oyunları”Iphone kaplaması - Cinebonus Kanyon
Yusuf Okay / “Sherlock Holmes: Gölge Oyunları” anahtarlığını - Cinebonus Migros AVM
(Liste harf sırasına göre düzenlenmiştir.)

kardeşim o zaman erkekler ilk 20 mi ilk 10 mu ona girseler bile adını yazma o zaman bi sonraki katılımcının adını yaz

evet ama ,benim eşimin ve oğlumun ismi bayanlarda da olabilir..
mahmut hasan olmadığından yazıdılar galiba.. ama bi tane murat görmüştüm..

Bübchen
YARIŞMA SORUSU: “Bebek bakım ürünlerinde olması gereken özellikler nelerdir?”

Nedir bilen var mı ben bulamadım.:26:

bişi deil ama ınandırıcı gelmedı bana turkcel deıl bnce.....

banada:26:

kızlar clear men sampun ve topum geldi.yurtiçi geırmiş.sevindrik oldum

süperrr

Bübchen
YARIŞMA SORUSU: “Bebek bakım ürünlerinde olması gereken özellikler nelerdir?”

Nedir bilen var mı ben bulamadım.:26:

ben şunu gönderdim canım

Bebek Çocuk Şampuanı(Klasik)

Yıkama Jeli

Duş Kremi

Bebek Banyo Köpüğü

Bebek Yağı

Nemlendirici Süt

Bakım Kremi

Pişik Kremi (Önleyici)

Bebek Pudrası

Losyonlu Mendiller

ama yanlış sanırım

Kızlar az önce bil kazan uygulamsından soru geldi, elit çikolatanın sorusuydu,bişey nerde düzenlenecek falan diye sordu,cevap verdim.Buraya yazmak için tekrar açayım dedim, uygulama kaybolmuş

Elit çikolatanın sayfasında da öyle birşey göremedim.

Kiloyla çikolata kazan falan yazıyordu.Gören oldu mu başka, hayal mi görüyorum acaba artık

Bugünkü yarışmamız az sonra Facebook sayfamızda başlayacak. Gelişmeleri eş zamanlı olarak Twitter'dan da duyuracağız.

Bübchen Türkiye | Facebook

bubchen

cvp:
BEBEK BAKIM ÜRÜNLERİNDE OLMASI GEREKEN ÖZELLİKLER

- En üst düzeyde cilt toleransı
- Doğal içerikler
- Saf bitkisel yağlar
... - Güvenilir koruma
- Yumuşak bakım
- Yumuşak derinlemesine temizlik

- Doğal içerikler
- Saf bitkisel yağlar
... - Güvenilir koruma
- Yumuşak bakım
Bunlar önemli özellikler, Bübchen ürünlerinin kalitesini oluşturmaktadır

kızllaarr bübchenn cevabı =)

cvp:
BEBEK BAKIM ÜRÜNLERİNDE OLMASI GEREKEN ÖZELLİKLER

- Doğal içerikler
- Saf bitkisel yağlar
... - Güvenilir koruma
- Yumuşak bakım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…