Çekilişler, Kampanyalar, Promosyonlar, Numuneler ve Hediyeli yarışmalar

0532757... li bi numara aramış kaçırdım sizi arayan oldu mu bu nodan

sımdı benıde aradı
ad soyadınızı 22 55 e yollayın her gun turkcellı bır kısıye cekılısler arcelık urunlerınden hedıye verecez dedi
gunluk 65 kurusa magazın pakaetıne uye olmak lazımmıs

sımdı benıde aradı
ad soyadınızı 22 55 e yollayın her gun turkcellı bır kısıye cekılısler arcelık urunlerınden hedıye verecez dedi
gunluk 65 kurusa magazın pakaetıne uye olmak lazımmıs

türkcell miş demek tmm o zaman canım
çok saol :)

Tiny Love Türkiye
Sevgili dostlar, yarışmamıza hala katılmamış olanlar...

Tiny Love yılbaşı hediyelerimizden birini kazanmak için yapacağınız şey yalnızca çam ağacımızın altındaki ürünlerden birinin ismini mailinizin konu bölümüne yazıp, tinylove@pinkbluebaby.com adresimize maillemek...

bugün kotex soru cvp yokmu acaba?

bu arada hep söylim söylim diyom unutuyom
sen duvarlarına aynı adrese gönderim oluyormu diye sorduktan sonra katılım şartlarına AYNI ADRESE GÖNDERİM YAPILMAYACAKTIR ibaresi koymuşlar
gözlerini açtın onların

Vücudunuza uyumlu ve rahatlık sağlayan “hızlı emiş merkezi”
Pedin ortasında bulunan ve vücudunuza uyumlu süper emici tabaka sıvının anında emilmesini sağlar.

kotexın cevabını bunu yazdım

yok ben tatlı gacıya dedim maşallah diye
neye katılsa kazanıyorrr tütütüü nazar değmesin
teşekkür ederim tatlım sağol..sende kazanıyon nazar değmesin..bi ara duruyor benim bi ara dvm ediyor..
zaten TT net ten güzel bi kazık yedim, netin parasını çıkartayım..

yapma yaaaa....o kaa da ilk 20 ye girmiştim..

herkes öle yazmışta diğer ped çeşitlerindede o özellik var :) secret desenli yapıldı özelliği o değilmi demek istiyorum? eğer doğru tahmin ediyosam kimse yazmadı da geç kalmdan yazın yani sizde :))

kotex in şartlarından bazıları işte..
haklısın merekila..

Katılımcılar sadece bir kez ödüle hak kazanabilir. Aynı haneye (adrese), yarışmacılar farklı olsa bile, ikinci kez gönderim yapılmayacaktır. Yarışmamızın amacı, Kotex Secret ürünlerini bayan takipçilerimize denetmek olduğundan, erkek katılımcılara ürün gönderimi yapılmayacaktır.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…