Çekilişler, Kampanyalar, Promosyonlar, Numuneler ve Hediyeli yarışmalar

ey maşallahhhhhhh

baby2gotr Baby2Go Türkiye
50 TL hediye çeki kazanan yarışmacılarımız: Yaprak Bağca ve Yasemin Ateş. Güle güle kullanın...

o da neymiş kii

baby2gotr Baby2Go Türkiye
Tikir.com'dan 70 TL'lik hediye çeki kazanan yarışmacımız: Hüsniye Şentürk. İyi günlerde kullanın...

bizde kazana kazana bulaşık deterjanı kazanıyoruz, o da elimize ulaşmıyo zaten p

• • • __/\__• • •__/\__• • •__/\__• • •__/\__ • • ••__/\__ • • ••••
• • • ) biz ( ••• )seni( ••• )çok( ••• ) seviyoruz( • • •)•resulullah♥.♥.♥
• • • ¯¯\/¯¯• • •¯¯\/¯¯• • •¯¯\/¯¯• • •¯¯\/¯¯ • • ••¯¯\/¯¯ • • •••••

yok ben tatlı gacıya dedim maşallah diye
neye katılsa kazanıyorrr tütütüü nazar değmesin

ben de baharat numunesi, ve privacy (daha gelmedi) parfüm setinden başka bişi kazanamadım henüz
benim'o lar yalan oldu galiba..

Collezione
Kazananlar belli oldu!
Levent AKTAŞ
Özlem DÜĞÜM
Mücelle AKUŞ
Erkan DUYAR
Mehmet Us
Kendilerini tebrik ediyoruz.Birazdan kendilerine facebook üzerinden mesaj atılacaktır.Yarın 12.00 yarışmamız olacaktır.Bekleriz :)

ben de baharat numunesi, ve privacy (daha gelmedi) parfüm setinden başka bişi kazanamadım henüz
benim'o lar yalan oldu galiba..

benimde sadece ojem geldi kitabım da yolda diğerlerinden ses seda yok

süper yılbaşından bende çok kazanmak istiyorum ya:))))

Arkadaşlar Benim o lar yalan olmadı.
katılım koşullarını okuyun katıldığınız yarışmaların

Kampanya 23 ocak tarihine kadar devam edeceğinden 23 Ocaktan sonra gönderimler başlayacakmış
daha öncede birçok arkadaş dile getirdi benim o ların yalan olduğunu ama içinize karamsarlığı düşürmeyin 23 ocak ı bekleyin

Yılbaşına hediyesiz girmek olmaz.Bugün Yılbaşı sepetlerimizden birini kazanmak için twitter hesabımızı takip edin! twitter/haci_sayid

Yedigün
‎"Hugo" adlı filmin yönetmeni kimdir? Doğru cevabı facebook@yedigun.com.tr adresine gönderen 2., 42., 72, 92., 102. ve 202. katılımcılarımız Burger King'den 2 adet Hamburger Menü kazanıyor. Biletinizi size ulaştırabilmemiz için lütfen mailinizde; adres ve telefonunuzu yazmayı unutmayın. Kazananlar saat 17.00'de sayfamızda! Takipte kalın... :)

Martin Scorsese

al işte yine levent heryerde bu nasıl bal nasıl şaqns anlamadım gitti gıcık oldum resmen :))))

Yedigün

‎"Hugo" adlı filmin yönetmeni kimdir? Doğru cevabı facebook@yedigun.com.tr adresine gönderen 2., 42., 72, 92., 102. ve 202. katılımcılarımız Burger King'den 2 adet Hamburger Menü kazanıyor. Biletinizi size ulaştırabilmemiz için lütfen mailinizde; adres ve telefonunuzu yazmayı unutmayın. Kazananlar saat 17.00'de sayfamızda! Takipte kalın... :)

CEVAPMartin Scorsese

Kızlar bu tıkla kazandan kazandığımız şeyleri tansaşlardan da alabiliyor muyuz? Bilen var mı?

Kazanan arkadaşları tebrik ederim

yurtiçi kargodan aradılar ama öğleden sonra evde olmadığım için akşam eşim alıp gelecek.ne geldi acaba merak ettim

Kazen beycim ;

Madem sayfamızı ziyaretcilere kapatamıyorsunuz , bari altta ziyaretcileri bize göstermede , göz görmeyince gönül katlanırmış...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…