öncekı sayfalarda var yasemın89 rumuzlu arkadasımız actı ona facebook lınkını ve burdaakı rumuzunu veren arkadasları gruba ekledı...
süpermiş sessizada girerse beni eklettirin
benimkiler de gelmediiiibizim avonlardan niye ses yok yaa..5000 kişi şeysinden.
kotex desen öyle..
kotex gelse ya bugünlerde, işe yarayacak..
G ♥ ü ♥ n ♥ a ♥ y ♥ d ♥ ı ♥ n ♥ l ♥ a ♥ r ·
Merhaba kızlar beni anne boyutundan aradılar hediye kazanıcakmışım ama tam anlayamadım arkadaşlara yönlendiriyim sizi arasınlar dedi .burdan birilerine gelmiş sanırım.bilgisi olan varsa yazabilirmi..
Merhaba kızlar beni anne boyutundan aradılar hediye kazanıcakmışım ama tam anlayamadım arkadaşlara yönlendiriyim sizi arasınlar dedi .burdan birilerine gelmiş sanırım.bilgisi olan varsa yazabilirmi..
benide aramışlardı
200 tlcik sabiha keskin paktuna nın kitabını kakalamaya çalıştılar 1 saat konuştu bende suratına kapadım hedaye medaye yok yanee
Grubu kurdum grup gizli paylaşımları sadece kk üyeleri görecek kimler katılmak ister
Benide aramışlardı
200 tlcik sabiha keskin paktuna nın kitabını kakalamaya çalıştılar 1 saat konuştu bende suratına kapadım hedaye medaye yok yanee
cnm mail at banada geçen geldiydi,mail attım cevap yazdım.silerler adresini.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?