vallahi bin pişman oldum kuzumya kızlar kontess niye uğrşıyosunuzki bu beyendirmeli yarışmalarla.verdikleri kaç paralık şey boşuna ugraşıyosunuz.sinir oldugunuza deymez.şahsen ben ole kimseye beyen falan diyemem ugraşamam stres yapamam kendime.ha bana gönderen olursa kırmıyorum kimseyi yapmaya çalışıyorum.ben anca yarişmalara katılıyorum kendi çapımda o da olursa.
aman sizde ugraşmayın bence boşuna üzmeyin kendinizi.
kontes facebokta adın ne merak ettim
09 bende var
topiğime eklemiştim
uç bak güzelim
benim beğendiğim bir renk daha vardı bendekini alırken ama hatırlayamadım hangisiydi, kozmetikçide bakıp da seçeceğim
aircim hakkını savundum, bi şeyler yazdım.avukatlık algılamazsın umarım.sinirlendim çünkü
valla arkadaşlar konu açılmışken söyliyim bir çook kişi eklibende silicem valla aynı şeyler benim başımada geldi ama bazıları varki aynı benim gibi çokta iyi arkadaş olduk madem birbirimize yardım etmiycez ne işimiz var
ben mesela
hayatımdaki sinir sıkıntı veren insanlardan uzaklaşmak için bu işi yapıyorum ama baktım bir haftadır kendimde diilim galiba ben sıfırlanıp eskisi gibi olucam yani beğendirmeli yarışmalar hariç çekilişli yarışmalara giricem facebook sayfam tanınmaz halde of iyice işleri karıştırdım mesela birinden oy istiycem dimi kızarıyorum bozarıyorum utanıyorum bazen istiyorum bazen vazgeçiyorum istediklerimede mutlaka karşılığını vermek istiyorum söylüyorum önce bana gel haktır çünkü kimsenin hakkı kimseye geçmesin isterim
koşun 48 kişi kalmış türkcelllilere 4 saat hediyebedava
nereye koşalım deli danalar gibi yerini bilmedikten sonra :)
Yaptımm bilgi msjı gelecekmişşş
Teşekkürlerr airlikfeer
rica ederim canım yarına kadar gelir09:00 ve 13:00 arası kullanılabiyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?