Çekilişler, Kampanyalar, Promosyonlar, Numuneler ve Hediyeli yarışmalar

vallahi bin pişman oldum kuzum
önce 25 kişi dediler,ondan girdim
sonra 2 kişi dediler
başlamışken yarım kalmasın dedim.
yaşlandım yeminlen:26:
annemin adına profilim var bir de kendi özel profilimi kullanıyorum canım

09 bende var
topiğime eklemiştim
uç bak güzelim

benim beğendiğim bir renk daha vardı bendekini alırken ama hatırlayamadım hangisiydi, kozmetikçide bakıp da seçeceğim

aircim hakkını savundum, bi şeyler yazdım.avukatlık algılamazsın umarım.sinirlendim çünkü

nerde kıs görmedim valla yaa
tırnağında varmı canım bakıyom şimdi ama

inanamadım yaa millet bilmeden hakkımda nasıl yorumlar yapmış profilindeAllaha havale ediyorum o görür ve bilir

valla arkadaşlar konu açılmışken söyliyim bir çook kişi eklibende silicem valla aynı şeyler benim başımada geldi ama bazıları varki aynı benim gibi çokta iyi arkadaş olduk madem birbirimize yardım etmiycez ne işimiz var
ben mesela
hayatımdaki sinir sıkıntı veren insanlardan uzaklaşmak için bu işi yapıyorum ama baktım bir haftadır kendimde diilim galiba ben sıfırlanıp eskisi gibi olucam yani beğendirmeli yarışmalar hariç çekilişli yarışmalara giricem facebook sayfam tanınmaz halde of iyice işleri karıştırdım mesela birinden oy istiycem dimi kızarıyorum bozarıyorum utanıyorum bazen istiyorum bazen vazgeçiyorum istediklerimede mutlaka karşılığını vermek istiyorum söylüyorum önce bana gel haktır çünkü kimsenin hakkı kimseye geçmesin isterim

bende arkadaşları genişletmeye çalışıyordum ama iyi bişey değilmiş anladımartık yamuk yapanı elicem valla bende bencede en mantıklısı o bu tarz yarışmaya daha girmem
bbende senin gibi yapıyorum hem istiyorum hemde herkesi oyluyorumama verdim diyip vermeyen de oldu tabi sildim bende

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…