Çekilişler, Kampanyalar, Promosyonlar, Numuneler ve Hediyeli yarışmalar

bebegimebakım.com da tebrikler hediye almaya hak kazandınız dedi soruları doğru cevaplamışım.ama beni seçerlerse arayacaklarmış.beni daha önce bir numara aramıştı bebeğiniz var mı falan diye sormuştu acaba burdan mı aradılar nolcak bakalım beklemedeyim

9 ve 1 arasımııı
Keskee tüm gün içerisinde olsaydııı askerimlee bedava konuşurdummm
Neyse artık

canım şartlarda sadece türkcell den türkcelle geçerli diyor aman buna dikkat edin ben efesten kazanmıştım 100 tl lik konuşma sonra heryeri herkesi aradım bedava diye meğer sadece kendi operatörüm için geçerliymiş gitti bütün kontürlerim

bu markmosta güvenmiyorum canım ya bir kere ben yaptım benim de kontürler gitti çabuk bitiyor saat olayı falan bence riske girmeyin

9 ve 1 arasımııı
Keskee tüm gün içerisinde olsaydııı askerimlee bedava konuşurdummm
Neyse artık

Allah kavuştursun canım

evet turkcellilerle

bu markmosta güvenmiyorum canım ya bir kere ben yaptım benim de kontürler gitti çabuk bitiyor saat olayı falan bence riske girmeyin

dakka hesabı gidiyo kontrol edebiliyorum ben konturumla bi alakası yok hatta 188 dakkam kaldı şimdiden

Selam kızlar ben testi çözmüştüm 2 gün sonra dün hediyem geldi, bir bebek losyonu bir de saç kremi geldi tester filan değil tam boy bilginize

Son düzenleme:
aeirkfeer ok canım :) mutfağı temziledim bugün kampanya yok düzgün galiba?
hep en çok beğenili var zamanım yok kendime onları yapmaya ancak denk geldiklerimi beğeniyorum

Selam kızlar ben testi çözmüştüm 2 gün sonra dün hediyem geldi, bir bebek losyonu bir de saç kremi geldi tester filan değil tam boy bilginize

bende çöziyim bari

aeirkfeer ok canım :) mutfağı temziledim bugün kampanya yok düzgün galiba?
hep en çok beğenili var zamanım yok kendime onları yapmaya ancak denk geldiklerimi beğeniyorum

ben tam 4 kişye yaptım ablamlara falan kontoru ben katılıyodum ama artık çizgimi çizdim hepsine katılımıcam

iyi akşamlar herkesee. kazananlara da tebriklerrr

benim de dün vadaa oyuncağım geldi ahaha çok komik bişeymiş:))) ama çok sevdim mor olduğundan olsa gerek

kontes ve airlikfeer ben de bahsettiğiniz olaylarla bi ara karşılaşmıştım ve o zamandan beri kendime söz verdim asla beğenili yarışmalara girmiyorum onların kazananı belli çünkü, millet resmen bunu meslek haline getirmiş. başkaları da oy istediği zaman kibarca geri çeviriyorum. en iyisi ve adil olanı ( ne kadar adil oluyorlra artık :26:) çekilişli ya da ilk bilmemkaç kişiye denilen yarışmalar. yani en azından ben sadece onlara katılıyorum.

şu an için süper yılbaşı'ndan teknosa çekimi, cumartesi şaraplarından kazandığım kfc ve d&r çekimi, bi de glade bekliyorum. aklımda kalanlar bunlar.

cnm vadanın resmini eklrmisin lütfen çatlayıcımm meraktan

cnm vadanın resmini eklrmisin lütfen çatlayıcımm meraktan

ayyy ne yazık ki ekleyemiiciiim çünküm tlf.um bozuldu iki gün önce. elimde şuan dandirik bi tlf. var kamera falan hak getire (((
ama biri eklemişti sanki yaaa eski sayfalarda vardı dur bakiim bulab,lcek miyim:26:

çook haklsıın canım başa gelmden anlaşılmıyo
inşallah hemen ulaşır hediyelerin ben hala liptonu gözlüyorum

Disney Comics Türkiye
Espriyi patlatmaya başladınız mı? En çok beğeni alan konuşma balonu Disney'den 8gb. iPod Touch kazanacak! Sen de tıkla, balonları doldurmaya başla!
https://www.facebook.com/disneycomics?sk=wall

bu yaratık gibi yaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…