Çekilişler, Kampanyalar, Promosyonlar, Numuneler ve Hediyeli yarışmalar

istanbuldakiler:)

Tiny Love Türkiye
‎22. Uluslararası İstanbul Anne Bebek Çocuk Ürünleri Fuarı Davetiyenizi Nasıl Kazanacaksınız?

• Bilet görselimizi beğenin.
• Mailinizin konu bölümüne “Fuar Davetiyem” yazarak tinylove@pinkbluebaby.com adresimize mail gönderin.
• Çekilişe katılın, kazanın.
• Son gün 12 OCAK 2012.

facedeki sayfasına bakın

çook haklsıın canım başa gelmden anlaşılmıyo
inşallah hemen ulaşır hediyelerin ben hala liptonu gözlüyorum

bu yaratık gibi yaa

lipton bence mutlaka gelir cnm benim yılbaşından bikaç gün önce geldi.
mesela fairy de bana bayaaaaaaaa geç geldi. neye göre yolluyorlar bilmiyorum ama illa ki yolluyorlar

Facebook'ta Mil'im Mil'im Kazan | Facebook

thy uçak bileti veriyor

Soru : Hangisi doğrudur ? * Organiklerden daha iyi verim alabilmek için özel sentetik ve suni gübreler kullanılmalıdır
Organik tarım arazisi en az üç yıl süresince organik yönetmeliğine göre işlenmelidir
Organik tarım ürünleri işlenirken kesintisiz ionize radyasyondan geçirilmelidir
Bir arazinin organik sertifikalı tarla olabilmesi için beş yıl nadasa bırakılmalıdır
Soru : Organik sertifikalı ürünlerin üretiminde * Kıvam özel petrol türevi hammadde ile hassas olarak ayarlanmıştır
Organik sertifikalı tarlalarda suni gübre, hormon, DDT ile bulut ilaçlama yapılır, atık suyla sulanır
Hammadde olarak kullanılan bitkilerin GDO lu yani genetik modifiyeli tohumlardan seçilmesi önşartı vardır
Organik üretimin her aşaması periyodik olarak sertifikasyon firmalarınca kontrol edilir
Soru : Organik sertifikalı bebek bakım ürünlerinde hangi hammadde yasaklı değildir ? * Sıvı parafin
Vazelin
Silikon
Limonene
Soru : Bebekler doğumu izleyen üç yıl içerisinde toksik kimyasalların etkilerine daha açık olurlar, bu yüzden * Bebeğin hassas cildi, uzun kış aylarında parabenli kremler ile korunmalıdır
Rengini ve kokusunu içeriğinden alan organik bakım ürünleri kullanılmalıdır
Özellikle formaldehyde içeren nemlendiriciler seçilmelidir
Yumuşatıcı silikon içeren saç ve vücut şampuanları bebeğiniz için idealdir

Markafonim
Trendyol'dan herkese 20 TL - 09 Ocak 2012 01:00'a kadar geçerli

Hediye çeklerinizle birlikte kullanabileceğiniz 20 tl hediye çeki. Kampanya kodu ekle kısmından Tv kampanyasını seçin ve ''Trend05'' yazarak indirime anında sahip olun.

40 tl ve üzeri alışverişlerde geçerliymiş

yalnız birinci sorudan emin değilim tam hatırlayamıyorum hatırlayan varsa yazsın

gerıye gıt canım 20 kasım paylasımlarında butun soruların cevpları var

kızlarr trendyolda indirim çeki var
tv kampanyasını seçip Trend05 yazıyosunuz
fakat 40 tl lik alışveriş şartı var
son 1 saat hadi kızlarrrr

daha önce paylaşıldı mı bilmiyorum ama bernardo da çekiliş var her ay 3 kişiye yemek takımı. nisana kadar geçerli.

Bernardo

kızlar bende kazandım bu gece o ojeden ama , kargo parası bana aitmiş , bakalım kaç para olucak kargo parası , oje zaten 6 7 liraydı yani ...

sonunda testi benimde çözdüm tbrkler dedi amma inat ettim ya 5-6 kez denedim sonunda başardım yaşasın kötülük

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…