Çekilişler, Kampanyalar, Promosyonlar, Numuneler ve Hediyeli yarışmalar

Dermalogica Türkiye
Yeni hafta yeni şans! Bu haftaki hediyemiz yaşlanma karşıtı göz bakım ürünümüz Age Reversal Eye Complex. Yapmanız gereken tek şey sorduğumuz sorulardan altısına doğru cevap vermek. 6 soruyu doğru yanıtlayan her 25. kişi hediyemizi kazanma fırsatı yakalayacak. Geçen hafta katılıp kazanamadıysanız üzülmeyin, bu hafta tekrar katılıp ürünümüzü kazanma şansı yakalayabilirsiniz. Katılmak için tıklayın:

kızlarrr kosun cevabı ne yapıyosunuz???

kızlar bende kazandım bu gece o ojeden ama , kargo parası bana aitmiş , bakalım kaç para olucak kargo parası , oje zaten 6 7 liraydı yani ...

bende açılmıyo soru
ana sayfaya geri dönüyor
soğudum kapadım

ya sabah sabah canım sıkıldı vileda 10 parça ürün vermicekmiydi allah aşkına 4 parça ürün sayıyo sünger münger o uğraşmalı yaryışmada 2 bez 2 sünger içinmi katıldık biz şimdi o kadar uğraşmazdım valla

Dermalogica Türkiye
İşte ilk hafta sorularımıza doğru cevap verip bizden Overnight Repair Serum kazanan takipçilerimiz:

Tuğçem Mutlu
Necmiye Cangürgel
Sude Can Yılmazer
... Hanife Albayrak
Özlem Lüleci
Sevinç Uyanık
Yasemin Öz
Esra Bola
Aylin Üçbaş
Elmas Gürsesli

Kazananlarla mail yoluyla iletişime geçilecektir. Kampanyamız devam ediyor. Her hafta tekrar katılıp kazanma şansı yakalayabilirsiniz.

Mavala Türkiye
Sürpriz hediye!
Sevgili Mavala Türkiye takipçileri, yarınki yarışmamızın hediyesi 3 adet kirpiklerin uzamasına ve güçlenmesine yardımcı, besleyici ürün Double-Lash Uzun Kirpikler olacaktır.
Görüşmek dileğiyle, sağlıkla kalın...

arkadaşlar ya şimdi bebegimebakim.com dan aradılar hediye kazandınız adresi alabilir miyiz aras kargo ile gelcek falan diye ama listeler açıklanmışmıydı ben bilmiyorum. nedense işkillendim azcık :)

‎11. Kampanya - Kazananlar :

Gönül Akyüz, Mehtap Karay, Aynur Mor, Enes Duman, Hande Güler, Arzu Bayrak Öztürk, İlhan Umut, Aysun Torlak, Oya Mert, Hülya Gemici, Zehra Balta, Özlem İnci, Göksel Kaya, Oya Asiran, Gülşah Uzun.

İletişim ve adres bilgilerinizi "kampanya@roycedrink.com" E-mail Adresimize Göndermenizi bekliyoruz.

Very Taft
Küçük bir oyun oynamaya ne dersiniz? Very Taft'ın ürünlerinden birinin özelliklerini sizinle paylaşacağız. Bakalım kimler tahmin edebilecek...

-Ürünümüz saçların gün boyu canlılığını ve şeklini korumada yardımcı olup, saçlara ipeksi parlaklık vermektedir. Termo-All Around Proction ile saçlarınızı da zararlı etkilerden korur.

Arkadaşlar
Memorial Sağlık Grubu
Memorial Sağlık Grubu
Yeni haftanın sorusu yayında!
"Sağlıklı Yaşam” bilgi yarışmasına katıl, sağlıklı yaşamla ilgili soruları doğru yanıtla ve birbirinden güzel hediyeler kazanma fırsatı yakala…

Yarışmaya katılmak için tıklayın
https://www.facebook.com/MemorialSG?sk=app_10442206389

bebeğimebakım.com dan aradılar şimdi hediye kazandınız aras kargoyla ücretsiz gönderiyoruz dediler oleeeeyyyyyy

Disney in gösterini isterim diye tutturdu benim oğlan. Yardım kızlar var mı biletini veren yarışma , susturamıyorum adamı okuldan dönünce yatana kadar söyleniyor. :18:

benıde 1 saat once bebegıme bakım.comdan aradılar ururnunuz yolluoruz krgo ucretı bze aıt dedılerrrrrrrrrr
bu haftam ugurlu geldı
sabahta kargonun zıle basısına kalktımmmm
ayakkabım gelmıs hakıkı deri superrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…