Çekilişler, Kampanyalar, Promosyonlar, Numuneler ve Hediyeli yarışmalar

ne kadar şanslısın tebrik ederiiiiimmmm :)))

oğlumun şansı o canım. tşkler... darısı herkese inş.

bu çok iyi oldu. bende gitmeyi düşünüyodum. inş bize çıkar.

günaydınn kızlar

az önce garanti bankasından aradılar nickimi teleffuz ederek artık hangi kampanya paylaştıysa bonus kart için aramışlar ilgilenmiyorum dedim kapattım

Mercedes-Benz Türkiye
‎"Hediyeli Soru" yarışmamız tekrar başladı! Her gün sorumuza doğru cevap veren 1 kişi, 23 Aralık 2011 - 26 Şubat 2012 tarihleri arasında gerçekleşecek olan Salvador Dali Sergisi’ne 2 kişilik bilet kazanıyor. Yarışmamıza katılmak için linke tıklayın: Mercedes-Benz Türkiye - Hediyeli Soru Yarışması | Facebook

Günaydın kızlaarr....
Vada oyuncağını kazananlara tebrikler... Bana da biraz yaratık gibi geldi ama hiç yoktan iyidir çocuklar sevinsin :)))

Dr.Oetker amca bana çok şirin cicili bicili tariflerle ve pasta resimleriyle dolu bir takvim yollamış
içinde pastadan adamlar var bayıldım saolsun amcam benim

Dr.Oetker amca bana çok şirin cicili bicili tariflerle ve pasta resimleriyle dolu bir takvim yollamış
içinde pastadan adamlar var bayıldım saolsun amcam benim

biz de isteriz amcaaaaaa
nerden geldi acaba durup dururken mi yolladılar cnm?

Günaydın güzel hanımlar,
Bol hediyeli hafta olsun inşallaaahhhhh

Bioder cuma günü bitmiş,ama o yarışma duyurusunda 1 hafta boyunca diyor, bir hafta kaç gündü ki

Bugün equal açıklanacak bi sürü kişi parfüm kazanacak, ohhh misss

bende yanıtlamaya çalışyorum ama yardımcı olurmusunuz kızlar
Organicare Organic Baby Shampoo
Doğal SLS ve SLES içerir
Silikonla saçta ve ciltte yumuşaklık sağlar
%100 ICEA organik sertifikalı organik bir bebek saç ve vücut şampuanıdır
Kokusunu benzol türevi sentetik koku vericilerden alır
Soru :
Bakım ürünlerinde sıklıkla kullanılan Lanolin için hangisi yanlıştır ?
Koyun yününün işlenmesiyle üretilen bir jeldir
Koyunlar DDT ve diğer böcek ilaçlı bitkilere sürünerek otladıklarından Lanolin böcek ilacı kalıntısı içerebilir
Lanolin ve petrol türevi vazelin alerjen ve toksik etkileri yerine, cilt yumuşatıcı ve nemlendirici özellikleri öne çıkarılarak lanse edilir
Lanolin organik yönetmeliğine uygun bir kozmetik hammaddesidir
Soru :
Ethyl, Methyl ve Butyl baş ekleri alan ve toksik birikime yol açan organik yönetmeliğinde yasaklanmış kozmetik koruyucu hangisidir ?
Silicon
Paraben
Parafin
Lanolin
Soru :
Hangisi yanlıştır ?
Talk pudrası organik yönetmeliği kurallarınca organik bebek bakım ürünlerinde kullanılamaz
Pudra terlemeyi önler ve cilde iyi gelir
Organik ürünlerde pişiğe karşı organik yağlar ve özler içeren ürünler kullanılır
Talk pudrası anneler ve bebeklerde alerji ve astıma yol açabilir

Dermalogica Türkiye
İşte ilk hafta sorularımıza doğru cevap verip bizden Overnight Repair Serum kazanan takipçilerimiz:

Tuğçem Mutlu
Necmiye Cangürgel
Sude Can Yılmazer
Hanife Albayrak
Özlem Lüleci
Sevinç Uyanık
Yasemin Öz
Esra Bola
Aylin Üçbaş
Elmas Gürsesli

Kazananlarla mail yoluyla iletişime geçilecektir. Kampanyamız devam ediyor. Her hafta tekrar katılıp kazanma şansı yakalayabilirsiniz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…