Çekilişler, Kampanyalar, Promosyonlar, Numuneler ve Hediyeli yarışmalar

aaa , başka yerde ne denir ki , ben klorak diyince anladım hemen de aklıma başka bişi gelmedi bile

bacım biz angaralıyık çamaşır suyu deriz ben üniversitede okurken izmirli arkadaşımdan duymuştum klorak lafını ordan aklımda kaldı mersinli arkadaşımda hipo diyordu çamaşır suyuna yöreye göre değişiyor...

ben izmirliyim
biz de klorak deriz
arkadaşlarımın yanında da demiştim de alay etmişlerdi
başka bir adı varmış halbuki, unuttum

bende izmirliyim de , başka yerde denk gelmedim hiç başka bişi dediklerine , kendimi uzaylı gibi hissettim şimdi

angaralısın ha bende yarın gece angaraya gidiyordum amma velakin hafta sonu grip oldum ve orayada tipi fırtına kar ne ararsan geliyomuş , korktum gidemiom

saol canım , neresine tutmuyo :) ben çayyoluna gidiyorum oraya tutar sanırım tepeler mepeler :) bide gidersem 10 gün kalcaktım kesin yakalanırdım
Çayyolunu sadece kitaptan okuduğum kadarıyla biliyorum canan tan-iz kitabında ordan bol bol bahsetmiş çok güzel bir yer olmalı..

Çayyolunu sadece kitaptan okuduğum kadarıyla biliyorum canan tan-iz kitabında ordan bol bol bahsetmiş çok güzel bir yer olmalı..

canan tan demeeeeee , tüylerim diken diken oluyo , 2 kitabını okudum etkisinden kurtlamadım , süperdi ya , piraye ve yüreyim seni çok sevdi , iz'e de başlıcaktım yakında :)

Tebrikler!Değerli müşterimiz 4 BÜYÜK TAKIMIN TARAFTAR FORMASINI HEDİYE KAZANDINIZ. 0 216 ......02.Hediye FORMANIZI almak için HEMEN ARAYIN.0 216 .....02.
Diye mesaj gelmiş banaaa dolandırıcılarmı acaba??

saol canım , neresine tutmuyo :) ben çayyoluna gidiyorum oraya tutar sanırım tepeler mepeler :) bide gidersem 10 gün kalcaktım kesin yakalanırdım

ayyy muhabbet aldı başını gidiyor kampanyacı kızlar kızacak bize canım ben keçiörendeyim çayyolu eskişehir yolu tarafı daha soğuk oluyor

bir de nohuta çok şaşıyor başka şehirdekiler.
'beyaz leblebi o' diyorlar.
nohut diyince anlamıyorlar beni

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…