kloraklanmış:)) izmirliyiz herhalde....
aaa , başka yerde ne denir ki , ben klorak diyince anladım hemen de aklıma başka bişi gelmedi bile
aaa , başka yerde ne denir ki , ben klorak diyince anladım hemen de aklıma başka bişi gelmedi bile
ben izmirliyim
biz de klorak deriz
arkadaşlarımın yanında da demiştim de alay etmişlerdi
başka bir adı varmış halbuki, unuttum
bacım biz angaralıyık çamaşır suyu deriz ben üniversitede okurken izmirli arkadaşımdan duymuştum klorak lafını ordan aklımda kaldı mersinli arkadaşımda hipo diyordu çamaşır suyuna yöreye göre değişiyor...
e heralde yani simit diil gevrek çekirdek diil çigdem izmiri denizi kız kızı deniz kokar
angaralısın habende yarın gece angaraya gidiyordum amma velakin hafta sonu grip oldum ve orayada tipi fırtına kar ne ararsan geliyomuş , korktum gidemiom
hehehhhhyyyyyyt :))
Sezen aksu-zmrn kizlari-meral yildirim | zlesene.com Video
benden gelsin hemşerilerime
e heralde yani simit diil gevrek çekirdek diil çigdem izmiri denizi kız kızı deniz kokar
geçmiş olsun kar yağıyor ama tutmuyor ...
yakışır izmirliye ekleyim domates değil tomat...
Çayyolunu sadece kitaptan okuduğum kadarıyla biliyorum canan tan-iz kitabında ordan bol bol bahsetmiş çok güzel bir yer olmalı..saol canım , neresine tutmuyo :) ben çayyoluna gidiyorum oraya tutar sanırım tepeler mepeler :) bide gidersem 10 gün kalcaktım kesin yakalanırdım
Çayyolunu sadece kitaptan okuduğum kadarıyla biliyorum canan tan-iz kitabında ordan bol bol bahsetmiş çok güzel bir yer olmalı..
saol canım , neresine tutmuyo :) ben çayyoluna gidiyorum oraya tutar sanırım tepeler mepeler :) bide gidersem 10 gün kalcaktım kesin yakalanırdım
bir de nohuta çok şaşıyor başka şehirdekiler.
'beyaz leblebi o' diyorlar.
nohut diyince anlamıyorlar beni
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?