bir de nohuta çok şaşıyor başka şehirdekiler.
'beyaz leblebi o' diyorlar.
nohut diyince anlamıyorlar beni
nasıl yani aynı değiller ki beyaz leblebi kuruyemiş nohut baklagil leblebi nohutun işlenmiş hali farklı iki şey kök olarak aynı:))
esra aşağırda ğaylaşlmış biri linki, denedimbiliyorumbu hangısı cnımmmmmm cıkmadıda
she bnde salladım tc kımlık nomu yollamazlar bnce :)
ahahaa ben de nası foto koydum bilio musun tlf. bozuk foto çekemedim eski fotolarımı aradım, mangal başında bi foto buldum onu koydum yukarıda da saçlar hangi nedenlerden zarar görür demiş ya ben de kötü hava şartları yazdım. belki de kabule tmezlerkızlar tıkla kazanda bugun shell benzin varrrr denedim nbiliyoruma katıldık kostura kostura foto cektim sacımı tararken ay komedi
bacım biz angaralıyık çamaşır suyu deriz ben üniversitede okurken izmirli arkadaşımdan duymuştum klorak lafını ordan aklımda kaldı mersinli arkadaşımda hipo diyordu çamaşır suyuna yöreye göre değişiyor...
bende izmirliyim de , başka yerde denk gelmedim hiç başka bişi dediklerine , kendimi uzaylı gibi hissettim şimdi
e heralde yani simit diil gevrek çekirdek diil çigdem izmiri denizi kız kızı deniz kokar
valla bende oyle cektim ama cok rezil bir foto oldu benimkisieger kazanirsam, o rezil fotomu koyma cesaretimden dolayi kazanirim
insallah biyerde yayinlanmaz :26::26:
bır yerde yayınlanackmı bu resımler kızlar yhaaaaaaa
klorak ıda ılk defa duydum
demek camasır suyuna dıorsunuz
hataydada ÇOKRAK denılıor camasır suyuna :)
Tebrikler!Değerli müşterimiz 4 BÜYÜK TAKIMIN TARAFTAR FORMASINI HEDİYE KAZANDINIZ. 0 216 ......02.Hediye FORMANIZI almak için HEMEN ARAYIN.0 216 .....02.
Diye mesaj gelmiş banaaa dolandırıcılarmı acaba??
sakın aramayınnn bızede gelıo o mesajj dolandırıcı
nanomatik geldiiiiiiiiiiiiiiii oley ya sadece çamaşır için zannediyodum bulaşık içinde geldi
canan tan demeeeeee , tüylerim diken diken oluyo , 2 kitabını okudum etkisinden kurtlamadım , süperdi ya , piraye ve yüreyim seni çok sevdi , iz'e de başlıcaktım yakında :)
tıkla kazan genelde , saat 5 de başlıyor demi kızlar , daha önce başladığı oldu mu hiç
Yüreğim seni çok sevdi, piraye, eroinle dans, iz hepsini okudum ben özellikle piraye süperdi çok beğeniyorum o kadının üslubunu akıcılığını hemen bitiveriyor kitap.
bu hangisi canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?