Çekilişler, Kampanyalar, Promosyonlar, Numuneler ve Hediyeli yarışmalar

bir de nohuta çok şaşıyor başka şehirdekiler.
'beyaz leblebi o' diyorlar.
nohut diyince anlamıyorlar beni

haha evet bende bi kere arkadaşıma hadi çiğdem alalım dedim , kızda ankaralı , o ne be falan dedi direk , bide küçüğüz daha o zamanlar 12 14 falan , aldık geldik , ana bu çekirdek diyo , ben diyorum hayır çiğdem , tartışmıştık öyle

KAMPANYACILAR LÜTFEN KIZMAYIN BİRAZCIK COŞTUKKKKK :)

bu hangısı cnımmmmmm cıkmadıda

she bnde salladım tc kımlık nomu yollamazlar bnce :)
esra aşağırda ğaylaşlmış biri linki, denedimbiliyorum
kızlar tıkla kazanda bugun shell benzin varrrr denedim nbiliyoruma katıldık kostura kostura foto cektim sacımı tararken ay komedi
ahahaa ben de nası foto koydum bilio musun tlf. bozuk foto çekemedim eski fotolarımı aradım, mangal başında bi foto buldum onu koydum yukarıda da saçlar hangi nedenlerden zarar görür demiş ya ben de kötü hava şartları yazdım. belki de kabule tmezler ama napim tlf.bozuuuuuk

bende izmirliyim de , başka yerde denk gelmedim hiç başka bişi dediklerine , kendimi uzaylı gibi hissettim şimdi

e heralde yani simit diil gevrek çekirdek diil çigdem izmiri denizi kız kızı deniz kokar

hakikaten bende uzaylı gibi hissettim :)) hipo? hüptirik gibi bi isim koymuşlar caanım klorağa

valla bende oyle cektim ama cok rezil bir foto oldu benimkisi eger kazanirsam, o rezil fotomu koyma cesaretimden dolayi kazanirim

insallah biyerde yayinlanmaz :26::26:

bır yerde yayınlanackmı bu resımler kızlar yhaaaaaaa

klorak ıda ılk defa duydum
demek camasır suyuna dıorsunuz
hataydada ÇOKRAK denılıor camasır suyuna :)

Clinique Mutluluğu Paylaş uygulamamızda en fazla kişiye paylaşım yapan ilk 25 kişi belli oldu! Listeye aşağıdan ulaşabilirsiniz;

Yasemin D. Kılınç
Tugba Çiftci
Şeyda Gökçe
Sabiha Yıldırım Çakıcı
Reyhan Çetinkaya
Sinem Ümit
Gülay Cemek
Reyhan Altan
Ali Körüm
Havva Karaca
Gülay Çetinkaya
Eda Ardıç
Yeliz Can
Aysel Torlak
Kamile Çetinkaya
Ümmühan Korkak
Sevil Ergin
Banu Genç
Behiye Anay
Canan Erdoğan Ermiş
Mehmet Cemek
Zeynep Beyinli Ermis
Zeynep Duran
Açelya Damdelen
Hafize Kumdakçı

Ayrıca uygulama yayında kaldığı süre boyunca paylaşımda bulunan her 100. kişi de ödül sahibi oluyordu. Bu paylaşımlardan ödül kazananların listesi de aşağıda yer alıyor;
Sinem Balaban
Eda Hosgor
Binnaz Çakır
Hatice Mert
Canan Sayın
ramazan Duymaz
Hayriye Aksu
iklim Kurt
Dilek Çetin
Özlem Tuncer
Buket Donus
Harun Meryem Samuk
Filiz Yıldırım
Hülya Atalay
Fatih Asma
Neslihan Söğüt
Ayse Ayduğan
Özlem Uzun
Gülşah Irmak
Buket Özcan
önder çetin

Katıldığınız için teşekkür ederiz :)

Önemli Not: Kazananların Facebook'a giriş yaparken kullandıkları mail adreslerine bilgi mesajı gönderilecektir. “Mutluluğu Paylaş” uygulamamızdan kazanılan ödülü ulaştırabilmemiz için isim-soyisim, adres ve telefon bilgilerinizi 15 Ocak Pazar saat 21:00'e kadar mail'e cevap yolu ile ulaştırmanız gerekmektedir.
İlginiz için teşekkürler.

bır yerde yayınlanackmı bu resımler kızlar yhaaaaaaa

klorak ıda ılk defa duydum
demek camasır suyuna dıorsunuz
hataydada ÇOKRAK denılıor camasır suyuna :)

canım bilmiyorum bende sordum ama cvp gelmedi , ama sanmıyorum yayınlancağını 5 değil 10 değil 1000 tane foto var çünkü ;

ayrıca bende çokrak ı ilk defa duydum :)

klorak zaten çamaşır suyu markasıdır google görsellerden bak , ama çokrak bende neymiş diye baktım , iskenderunda çok satmış bir çamaşırsuyu markasıymış oda o yüzden çokrak deniyormuş :)

google gibi kızım vesselam

tıkla kazan genelde , saat 5 de başlıyor demi kızlar , daha önce başladığı oldu mu hiç

canan tan demeeeeee , tüylerim diken diken oluyo , 2 kitabını okudum etkisinden kurtlamadım , süperdi ya , piraye ve yüreyim seni çok sevdi , iz'e de başlıcaktım yakında :)

Yüreğim seni çok sevdi, piraye, eroinle dans, iz hepsini okudum ben özellikle piraye süperdi çok beğeniyorum o kadının üslubunu akıcılığını hemen bitiveriyor kitap.

Yüreğim seni çok sevdi, piraye, eroinle dans, iz hepsini okudum ben özellikle piraye süperdi çok beğeniyorum o kadının üslubunu akıcılığını hemen bitiveriyor kitap.

aynen canım , yüreğim seni çok sevdi 3 günde bitmişti benimde, yemeyip içmeyip okuyodum :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…