Çekilişler, Kampanyalar, Promosyonlar, Numuneler ve Hediyeli yarışmalar

nerden geldi kullan bakalım memnun kalırsan ben de parayla almak isytiyomm haber yaz bizeeeee hatta özzelime mesaj atttttttttttttttt

nanomatik sitesinden arada yarışma yapıyolardı yılbaşı elbisesiyle resim istedi bende gönderdim 1. olmuşum bende çok istiyodum tamam dener mesaj atarım ama 2 gün çamaşır yıkamıycam çünkü misafirliğe gidicem ama benim canım çamaşır yıkamak istiyo( misafirliğe gitmek istemiyorum normalde olsa koşa koşa giderim

cevap vermeden geçemedim kızlar bende izmirdeyim.yazın memlekete afyona gittikti.ilk defa gittimdi köye.bakkala girdim çiğdem alacam dedim bakkal amca saf saf suratıma baktı etrafına bakındı bi sonra kızım o ne olaki köy yerinde bulunmaz öle antin guntin şeyler dedi bende çiğdem torbasını gösterdim varya amca dedim kızım çekirdek o sen başka bişe dedin dedi bende izmirde biz ona çiğdem derik dedim çok güldüydük

Son düzenleme:

hehe adamda demiştir ne dio bu bende sizden öğrendim bakkala gitcem çiğdem istiycem bizm bakkal napıcak bakalımDDDDDDDDDD

Tekin Acar Cosmetics Tıkla Kazan Yarışma Sonuçları..
Tekin Acar Cosmetics Tıkla Kazan Yarışma Sonuçları..
https://www.facebook.com/photo.php?...372724836.66678.141409492546092&type=1&ref=nf
Tekin Acar Cosmetics
Merhaba :)
30 Aralık – 8 Ocak tarihleri arasında gerçekleştirdiğimiz Zegna Forte tıkla kazan yarışmamız ile ilgili sonuçları açıklıyoruz :)

“Zegna’nın İtalyan Stili’ni yansıtan, içeriğindeki odunsu notalar, amber ve turunçgiller ile gücün ve cazibenin kokusu hangisidir?” sorusuna “Zegna Forte” doğru yanıtları ile sıralamaya giren 50ml. Zegna Forte parfüm kazanan üyelerimiz;

Aydın Erikci
Azra Sude Özalp
Batuhan Ölmez
Begüm Karapıçak
Burcu Erkayran
Mert Erco
Selen Alasalvar
Şeyda Gökşen
Tugba Benli
Zeki Under olmuştur.

* Zegna Forte tıkla kazan yarışmamıza göstermiş olduğunuz yoğun ilgi için tüm Tekin Acar Cosmetics takipçilerine teşekkür ederiz. Kazanan üyelerimizi tebrik eder ve Zegna Forte parfümlerini iyi günlerde kullanmalarını dileriz...

Son düzenleme:
Tekin Acar Cosmetics
Merhaba :)
30 Aralık – 8 Ocak tarihleri arasında gerçekleştirdiğimiz Zegna Forte tıkla kazan yarışmamız ile ilgili sonuçları açıklıyoruz :)

“Zegna’nın İtalyan Stili’ni yansıtan, içeriğindeki odunsu notalar, amber ve turunçgiller ile gücün ve cazibenin kokusu hangisidir?” sorusuna “Zegna Forte” doğru yanıtları ile sıralamaya giren 50ml. Zegna Forte parfüm kazanan üyelerimiz;

Aydın Erikci
Azra Sude Özalp
Batuhan Ölmez
Begüm Karapıçak
Burcu Erkayran
Mert Erco
Selen Alasalvar
Şeyda Gökşen
Tugba Benli
Zeki Under olmuştur.

perdelerı de yıkaaaaaaaaaaaaaaaa Haber wer

İşte bugünkü yarışmamızın sorusu!
MAVALA' nın, içeriğindeki temel amino asitler, lipidler ve keratin dengeleyici vitaminlere dayalı özel kompleks sayesinde, tırnak köküne besleyici ve yeniden yapılandırıcı bir etkide bulunan, tırnak plağına nem veren ve kırılganlığını önlemeye yardımcı olan ürününün adı nedir?
Sorduğumuz sorunun doğru cevabını bulker@santekozmetik.com adresine gönderen 1., 45. ve 85. kişiler Double-Lash Uzun Kirpikler ürünümüzü kazanacak. Kazanan kişileri saat 14:30' da açıklayacağız.

cvbı bulamadım ama

Evet ya şu nanomatikleri kullanınca bize bi haber versen cnm.Kimi işe yaradı diyor kimi hiç bişey yapmıyo bu toplar diyor.Anlamadım gitti

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…