nerden geldi kullan bakalım memnun kalırsan ben de parayla almak isytiyomm haber yaz bizeeeee hatta özzelime mesaj atttttttttttttttt
moneycard canım ya, tıkla kazan vardı ya hani
cevap vermeden geçemedim kızlar bende izmirdeyim.yazın memlekete afyona gittikti.ilk defa gittimdi köye.bakkala girdim çiğdem alacam dedim bakkal amca saf saf suratıma baktı etrafına bakındı bi sonra kızım o ne olaki köy yerinde bulunmaz öle antin guntin şeyler dedibende çiğdem torbasını gösterdim varya amca dedim kızım çekirdek o sen başka bişe dedin dedi bende izmirde biz ona çiğdem derik dedim çok güldüydük
İZMİRLİ KIZLAR ÇABUKKKK
Rossmann Türkiye
SİZE ÖZEL YARIŞMA KOŞUN
Hangi operatöre kazandın cnm basmadılar mı şimdi bakıyorum da hep basıyolarveeee efesten 100 tl lik konuşma kazandıııım
:52 rossmann türkiyeden krem saç boyası kazandım
izmirli kızlar çabukkkk
rossmann türkiye
size özel yarışma koşun
nası kazandın kızım açıklanmadı bile :d
nanomatik sitesinden arada yarışma yapıyolardı yılbaşı elbisesiyle resim istedi bende gönderdim 1. Olmuşum bende çok istiyodum tamam dener mesaj atarım ama 2 gün çamaşır yıkamıycam çünkü misafirliğe gidicem ama benim canım çamaşır yıkamak istiyo( misafirliğe gitmek istemiyorum normalde olsa koşa koşa giderim
nanomatik sitesinden arada yarışma yapıyolardı yılbaşı elbisesiyle resim istedi bende gönderdim 1. olmuşum bende çok istiyodum tamam dener mesaj atarım ama 2 gün çamaşır yıkamıycam çünkü misafirliğe gidicem ama benim canım çamaşır yıkamak istiyo( misafirliğe gitmek istemiyorum normalde olsa koşa koşa giderim
ilk beşte olduğumu gördüm kızım sonrada rossman açıkladı kızım kazandım kızım
tebriklerrrr
Hangi operatöre kazandın cnm basmadılar mı şimdi bakıyorum da hep basıyolar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?