Çekilişler, Kampanyalar, Promosyonlar, Numuneler ve Hediyeli yarışmalar

kızlar dermamed şeysinden ödül kazanmışım istanbula gitmek lazımmış benimde minik bebeğim var gidemiyorum ilgilenen varsa duyurayım dedim kahvaltı+1 seans epilasyon+fotolu cilt analizi

Şu mavalayı hiç beceremiyorum o kadar araştırıyorum bulamıyorum nailactan diyenler siz nasıl buluyorsunuz?

özgecim gugıl amcaya "mavala tırnak amino asit" yazdım karşıma çıkan linkte nailactan ı gördüm bu olabilir dedim yazdım gitti öyle özenle araştırmadım yani

İstanbul’daki Ghetto’da Göğe Selam konserine çift kişilik davetiyem var gitmek isteyen olursa bana ulaşsın bilgilerini yazalım .

Alize ZD 598
Profesyonel Saç Kurutma Makinesi
Venüs
Saç Düzleştirici
Perfect 9342
Çok Fonksiyonlu Banyo Baskülü

ayy kızlarr biz dur basmadan 3 gün önce kazandık 2 profilden girdik birinden herkese bastık milletillallah dedi sonra kendi profilimize gelince herhalde buna da basar bu manyak gibi bi izlenim yarattık herkes basacağımızı zannederken kazandık ....

Oo öyle yazan çok :)
bitanesi askerim ailemi arıcam basmayın yazmaış biride basana basıyorum cebinizden mi çıkıyor basmayın yazmışş

nasıl yani aynı değiller ki beyaz leblebi kuruyemiş nohut baklagil leblebi nohutun işlenmiş hali farklı iki şey kök olarak aynı:))

biz o beyaz leblebiyede nohut diyoruz canım , baklagil olan nohutla ilgisi yok
aynen öyleeeeeee
bır yerde yayınlanackmı bu resımler kızlar yhaaaaaaa

klorak ıda ılk defa duydum
demek camasır suyuna dıorsunuz
hataydada ÇOKRAK denılıor camasır suyuna :)
heh benim hatırlatamadığım çokraktı
aaaaa kampanyacı olarak ben kızıyorum
ben de AMASRA lıyım gidin tavsiye ederimmmmm

Baris Akarsu - Amasra (Klip) - Vidéo Dailymotion BUDA BENDEN OLSUNNNNNNNNNN
amasraa
Yüreğim seni çok sevdi, piraye, eroinle dans, iz hepsini okudum ben özellikle piraye süperdi çok beğeniyorum o kadının üslubunu akıcılığını hemen bitiveriyor kitap.

pirayee

kızlar dermamed şeysinden ödül kazanmışım istanbula gitmek lazımmış benimde minik bebeğim var gidemiyorum ilgilenen varsa duyurayım dedim kahvaltı+1 seans epilasyon+fotolu cilt analizi

nedir canım bu, azcık ilgileneyim bakiim..

kahvaltı ve diğer işlemler aynı yerde mi ne kii?

siremims geçmiş olsun canım umarım önemli birşey değildir
tşkr ederim arkadaşım hırıltı öksürük burun akıntısı mahvoldu yavrum sorma..

Depend
numune gönderıyolar isteyen olursa

aynen ankaralıyım çamaşır suyu deriz :)
https://www.facebook.com/GoldenGoatTurkiye yeterli çoğunluk olduğunda yarışma başlayacakmış

tşkler paylaşım için kızlar

kizlar bioder kazanmistim simdi geldi, bir roll-on ve agda, sabahda bebegimebakim dan aradilar, kazanmisim bende, kampanyayi duyuran arkadasa tesekkur ederim

bende dün öylesine yapmıştım organik bebek şeysini sabah aradılar kazanmışım ne gelicekse artık..

şu konuyada dalayım biz ç.suyu deriz konyalı bi arkadasım tuvaleti ozonladım demişti baya bi şaşırmıştım ne demek istedi die..onlarda ozon diyomuş

Ozonu hiç duymadım bayağı tuhafmış :) Bizde Hipo deriz çamaşır suyuna buralarda hep öyle derler o şekilde satılır :))

kizlar bioder kazanmistim simdi geldi, bir roll-on ve agda, sabahda bebegimebakim dan aradilar, kazanmisim bende, kampanyayi duyuran arkadasa tesekkur ederim

ne demek canım güle güle kullanın kendim kazanmış kadar oldum beni de aradılar bebeğime bakımdan inşallah gelir dün aradılar bugün gelmedi bioderdende cilt bakım kazandım gelir inşallah

Ozonu hiç duymadım bayağı tuhafmış :) Bizde Hipo deriz çamaşır suyuna buralarda hep öyle derler o şekilde satılır :))

bizim memlekette de ozon diyorlarmış..bilmiyordum..:26:
ben çamaşırsuyu derim..herkes çamaşırsuyu diyor

hatta kuzenim almanyadaydı domestos diyordu..o da neymiş derdim..
tabi yıllar sonra domestos türkiyede de kullanılınca anladım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…