teşekkürleeer
vodafone dan kazandım canım birazda sistemle mi alakalı bilemedim ki bazen arka arkaya kazanılıyo bazende sürekli aynı dk larda basılıyor
heh yorumlarda açıklamışlar , bende bakıyorum bakıyorum duvara yok bişi , pardon :)
tebrikler
nasıl kazandınnnAdres neeeee
teşekkürleeer
vodafone dan kazandım canım birazda sistemle mi alakalı bilemedim ki bazen arka arkaya kazanılıyo bazende sürekli aynı dk larda basılıyor
Bekliyorum canım inş. basmazlar...
mavala'ya NAILACTAN dedim ben de bilmiom doğru mu fazla uğraşmadım ya rimel veriomuş oje verse araştırırdım iice :))))
İnş. Saat kaç gibi girdin canım sabah mı?inş canım bugün ilk girdiğimde kazandım bende
Mavala Türkiye
Öncelikle hepinize yarışmamıza gösterdiğiniz ilgi için teşekkür ediyoruz.
Sorumuzun cevabı Besleyici Tırnak Kremi NAILACTAN olacaktı.
Sorumuza doğru cevap verip bize
1. olarak ulaşan kişi Sn. Elvan Yeşilbaş,
45. olarak ulaşan kişi Sn. Mehtap Karay ve
85. olarak ulaşan kişi Sn. Zübeyde Aksoy.
Kendilerini tebrik ediyoruz.
Hediyelerini bu akşam adreslerine kargoya verebilmemiz için, e-mail adresimize telefon ve adres bilgilerini iletmelerini rica ediyoruz.
Önümüzdeki hafta ÇARŞAMBA günü aynı saatte yeni yarışmamızda görüşmek dileğiyle..
nanomatik sitesinden arada yarışma yapıyolardı yılbaşı elbisesiyle resim istedi bende gönderdim 1. olmuşum bende çok istiyodum tamam dener mesaj atarım ama 2 gün çamaşır yıkamıycam çünkü misafirliğe gidicem ama benim canım çamaşır yıkamak istiyo( misafirliğe gitmek istemiyorum normalde olsa koşa koşa giderim
Mavala Türkiye
Öncelikle hepinize yarışmamıza gösterdiğiniz ilgi için teşekkür ediyoruz.
Sorumuzun cevabı Besleyici Tırnak Kremi NAILACTAN olacaktı.
Sorumuza doğru cevap verip bize
1. olarak ulaşan kişi Sn. Elvan Yeşilbaş,
45. olarak ulaşan kişi Sn. Mehtap Karay ve
85. olarak ulaşan kişi Sn. Zübeyde Aksoy.
Kendilerini tebrik ediyoruz.
Hediyelerini bu akşam adreslerine kargoya verebilmemiz için, e-mail adresimize telefon ve adres bilgilerini iletmelerini rica ediyoruz.
Önümüzdeki hafta ÇARŞAMBA günü aynı saatte yeni yarışmamızda görüşmek dileğiyle..
İnş. Saat kaç gibi girdin canım sabah mı?
saat 12 yi geçiyodu canım sen sıradan hiç çıkma bekle dönsün eninde sonunda oluyo
Şu Rümeysa Doğaner kimse sürekli basıyo yaa sinir oldum bastı banada.. Basmayın işte herkes kazansınn..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?