Çekilişler, Kampanyalar, Promosyonlar, Numuneler ve Hediyeli yarışmalar

Al benden de o kadar kız
Biz de birbirimizi tebrik edelim en iyisi, bu kadar yarışmadan minicik bişey bile kazanamadığın için seni tebrik ediyorum canımmm
Hadi şimdi sıra sende

al benden de o kadar.bütün kazanamayanları tebrik eder canlarının saglıgını diliyorum
kazananlar ise.............allah artırsın ne diyelim

tebrikler

kızlar dün aksam 7 de bende bebegime bakımdan testi yaptım sonra e-mail geldi kazandınız tebrikler iletişim bilgileniz dogruysa onaylayın dedi onayladım ama ne arayan oldu nede soran sizce kazanmışmıyımdır

Hacı Sayid

Bakırköy’de brunch keyfi bir başka!

Yarın saat 14:00-16:00 arası Facebook üzerinden soracağımız soruya doğru cevabı veren 50.kişi Bakırköy şubemizde çift kişilik brunch keyfi kazanıyor.

SETRMS

SETRMS'in ONLINE Alışveriş sitesi SETRMS Online Sat Sitesi sitemize üye olanlar arasında 3 kişiye "Kahve Tadında " kolleksiyonundan SETRMS hediyeleri, 1 Kişiye SETRMS PARDÖSÜ, 1kişiye SETRMS KAP, 1 Kişiye SETRMS TAKIM...31 Ocak tarihine kadar Online sitemize üye olun SETRMS'ten bir hediyede siz kazanın....Daha önce üye olanlarda çekilişimize dahil edileceklerdir.

kızlar dün aksam 7 de bende bebegime bakımdan testi yaptım sonra e-mail geldi kazandınız tebrikler iletişim bilgileniz dogruysa onaylayın dedi onayladım ama ne arayan oldu nede soran sizce kazanmışmıyımdır

Melikecim bana da aynısı oldu aradılar bugün beni senide ararlar belki liste halinde arıyorlardır.

ee aferin o zaman size !! doya doya konuşun...

BEBEGIME .BAKIM.COMDA
ocak ayı kontenjanı btmıs kızlar

melıke senıde yarın ararlar bnce ınsalllah

Yusuf Işık mıdır nedir , salak adam herkese son 2 3 saniye kala basıyo sinir oldum yazık insanlar beklio tam kazandık diye , çat basıo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…