glade canım, o belli oldu..ama 3000 kişi..
sayfasına bakabilirsin ,glade kadını diye
ilgileniyorum hala sendeyse
http://linux.uploaddma.com/glade/anketkazananlar.htm
İsmim var fakat mail falan gelmedi. Birçok kişide kazanmışım ama mail gelmedi falan yazmış, uff yine uğraşıcaz anlaşılan:26:
canım bende yani kazanmışım ama şifre kod mod yok benim adıma gitme durumu olursa gidin diye yazdım ben dermomed di sayfa iletişimi ara istersen bi
ben sana bilgilerimi veririm olursa
ok teşekkürler haber vericem
eğer kimse almadıysa biletlere talibim:))
suç meselesi falan değil ki kampanyacılara profiline dur basmayla ilgili mesaj yazanlara tipi hoşuma gitmyenlere ortaya karışık yapıp bastım itiraf edyim yeri gelmişken son 2-3 sn kala basmak ayrı bi keyif yaşasın kötülük ... ama artık girmiyorum kazandım bitti işim ...
Açıklanmadı tatlım sayıyoruzkızlar she açıklandımıben bulamadımda link verirmisiniz
Yuhh arçelik 2 ay sallıyor mart olur bu bence???
Mrhaba. Yılbaşı Hediyen Arçelik'ten kampanyamız 31.01.2012 tarihinde sona erecektir ve kazananlar açıklanacaktır. Kampanya bitiminden sonra 1 ay içerisinde hediyeler kazananlara ulaştırılacaktır
Açıklanmadı tatlım sayıyoruz
she yi anlamamışımben hemen doldurdum 2 3 dakka içinde ama oraya yazmadım ülke
hahahahahhahaha
ay ben de buraya yazmıştım
nereye yazıcaz ki ülke ismi yoktu formda diye
şaşkın ben
ay koptummmmm
bu ara hiççç katılasım yok bi şeylere
kampanyaları okumaya bile üşeniyorum
oleeeyy kazanmışım ne zamandır bişi kazanmıyodumMuya
Fenerbahçe - Gaziantepspor Maç Skor Doğru Tahmin Eden Yarışmacılar ;
Mesude Aybar FB:3-GS:1 Pazar, 18:52 / Kampanya SLda fb 3 antep 1 Pazar, 8:52 /Şeyma Aksu Fb:3 -Gaziantepspor:1 Pazar, 18:56 / Mustafa Demir FENER:3-GAZİANTEP:1 Pazar, 18:56 / Ersin Yürek fb:3 Gaziantep:1 Pazar, 18:56 / 'Furkan Güleçyüz Fenerbahçe 3 Gaziantep 1 Pazar, 19:00 / Arife Kanar fenerbahçe 3, gaziantep 1 Pazar, 19:01 / Betül Bıldırcın Baytekin FB:3 GAZİANTEP:1 Pazar, 19:07 /Özgür Köse FB: 3 GAZİANTEP :1 Pazar, 19:08 / Gndz Feyza fb3 g.antep1 Pazar,19:10 / Ece Çam fb:3 g.antep:1 Pazar, 19:15 / Hülya Atalay Fb 3 Ga 1
Pazar, 19:18 / Neşe Eşidir fb:3 g.antep 1 Pazar, 19:1 / Selin Yüksel fb 3 ga 1
Pazar, 19:19 / Seniha Guler fb 3 gaziantep 1 Pazar, 19:21 / Naz Mutlu fb3 ante1
Pazar, 19:22 / Pelin Karagül fb:3 g.antep:1 Pazar, 19:24 / Emine Şen fb:3 - g.antep:1 Pazar, 19:24 / Derya Çakırsipahi-İpek fb:3 g.antep:1 Pazar, 19:28 /Çiğdem Çetin fb:3 g.antep 1 Pazar, 19:28 / Dilek Ekşi fb 3 antep 1 Pazar, 19:29 / Ahmet Efe fb:3 ga:1 Pazar, 19:31 / Naciye Dirim fener : 3 antep : 1 Pazar, 19:34 / Ayse Süslü Fenerbahçe 3- Gaziantep 1 Pazar, 19:35 / Eda Diken Şar fenerbahçe .3 gaziantep.1 Pazar, 19:38
TEBRİKLER..!
İletişim bilgilerinizi, Ayak numaranızı ve Teslim alacak kişinin ismiyle birlikte muya.online@gmail.com adresine yollamanızı rica ederiz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?