kızlar bugün mikrofiber bezim geldi kargo ücreti 3.10 tl
bi de yurtiçi kargo bana 1 kutu çikolata göndermiş saolsun
yurtiçi kargonun sonuçları açıklandımıki
yurtiçi kargonun yarışması mı vardı?:44:
ay kızlar şuan şoktayım , konu dışı ama burdaki arkadaşlarımla paylaşmak istedim , şu konuya bakarmısınız ya yok artık gerçekte oluyormuş böyle şeyler , şuan tüm sayfaları okucam tek tek , pesss
http://www.kadinlarkulubu.com/esi-esinin-ailesi/495913-keske-olseydiler.html
hee 10 tane kargo gönderene bi paket çukulataydı burda herkes birbirine gönderdi kargo tabi çukulatadan daha pahalıya maoldu ama yurtiçinin canı saolsun
ne kötüyüm yahu
yurtiçinin face sayfasında yol haritası mı ne öğle bi yarışma vardı burdada duyurusu yapıldı eğer bitmediyse katıl oyuncak falan gelicekti daha başka şeylerde vardı hatırlayamadım :26:
ay kızlar şuan şoktayım , konu dışı ama burdaki arkadaşlarımla paylaşmak istedim , şu konuya bakarmısınız ya yok artık gerçekte oluyormuş böyle şeyler , şuan tüm sayfaları okucam tek tek , pesss
http://www.kadinlarkulubu.com/esi-esinin-ailesi/495913-keske-olseydiler.html
hee 10 tane kargo gönderene bi paket çukulataydı burda herkes birbirine gönderdi kargo tabi çukulatadan daha pahalıya maoldu ama yurtiçinin canı saolsun
ne kötüyüm yahu
yurtiçinin face sayfasında yol haritası mı ne öğle bi yarışma vardı burdada duyurusu yapıldı eğer bitmediyse katıl oyuncak falan gelicekti daha başka şeylerde vardı hatırlayamadım :26:
link atabilmen mümkünmü???
chevrolet takvimdir:44::44::44::44:
oh be sonunda evime kavuştum. 13 gündür istanbuldaydım.internete de ara ara girdim. çok şeyler kaçırdım mı bilmem.
eve geldiğimde kapıda fillo kargonun notu vardı acaba ne geldi ki.
avon hala gelmedi. gladeden kazanamamışım ama doveden kazanmışım ne zaman gelir bilmem beklemedeyim bakalım
Tupperware Dünyası ve Sipariş (Kapıda Ödemeli)
tapırviir yarışması var..link çıkmıyor, böyle aratın..
seni evde bulamayınca hepiciğini bana getirdilerbide biyerden araba kazanmışsın kapımın önünde park edilmiş duruyo eneteri bende bi ara uğrada al
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?