Çekilişler, Kampanyalar, Promosyonlar, Numuneler ve Hediyeli yarışmalar

NEVRESİM DÜNYASI NEVRESM DNYASI TA NEVRESM TAKIMLARI TA YATAK RTLER müşterileri ve takipçileri
‎224 TL Değerindeki Mink Diamond 002 Taş İşlemeli Battaniye Hediye
1 üyemizin Mink Diamond 002 Taş İşlemeli Battaniye Kazanacağı 7 gün sürecek olan kampanyamıza katılmak için
-Nevresim Dünyası sitesine üye olmak
(NEVRESM DNYASI TA NEVRESM TAKIMLARI TA YATAK RTLER)
-Sayfamızda yer alan sadece 3 ürünü paylaşmanız.
Tüm Üyelerimize Bol Şans Dileriz.
https://www.facebook.com/nevresimdunyasicom

yurtiçi kargonun yarışması mı vardı?:44:

hee 10 tane kargo gönderene bi paket çukulataydı burda herkes birbirine gönderdi kargo tabi çukulatadan daha pahalıya maoldu ama yurtiçinin canı saolsun
ne kötüyüm yahu

yurtiçinin face sayfasında yol haritası mı ne öğle bi yarışma vardı burdada duyurusu yapıldı eğer bitmediyse katıl oyuncak falan gelicekti daha başka şeylerde vardı hatırlayamadım :26:

cidden oradan mı geldi daha kampanya bitmedi ne çabuk? eminmisin yol haritasından geldiğine belki jest yapmışlardır sana

ama ben hiç kargo göndermedim yurtiçiyle, genelde bana kampanyalardan falan geldi yaa şansa bak bişeyler kazanayım diye yırtarım kendimi ama hiç aklımda olmayan yerden hediye gelir

Tupperware Dünyası ve Sipariş (Kapıda Ödemeli)
tapırviir yarışması var.. link çıkmıyor, böyle aratın..

oh be sonunda evime kavuştum. 13 gündür istanbuldaydım.internete de ara ara girdim. çok şeyler kaçırdım mı bilmem.
eve geldiğimde kapıda fillo kargonun notu vardı acaba ne geldi ki.
avon hala gelmedi. gladeden kazanamamışım ama doveden kazanmışım ne zaman gelir bilmem beklemedeyim bakalım

seni evde bulamayınca hepiciğini bana getirdiler bide biyerden araba kazanmışsın kapımın önünde park edilmiş duruyo eneteri bende bi ara uğrada al

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…