sen de mi yazmamışsın
muyadan kazandım bu gün 3. hediyeminşallah 4 le kapatırım:)
evet
aman neyse she sevmem zaten
blog'tan kazandığım armani ile idare ederim
ben 10 numero istedim kuşkontes hangi ojeyi istediin bacım acil cevap
ne demek yok yaayyaa 4ü istemiştim stokta yokmuş nasıl işse
8 mi 9 mu:26:
canım bende yani kazanmışım ama şifre kod mod yok benim adıma gitme durumu olursa gidin diye yazdım ben dermomed di sayfa iletişimi ara istersen bi
ben sana bilgilerimi veririm olursa
Vicdan meselesi. Sizi neden rahatsız ediyo insanların kazanması? Yapmayın Allah aşkına
Kızlar she facebook sayfasında ilk 100den bahsediyo. Ben yetişememiştim. Listede olmayanlara göndermezler boşuna vermeyin bilgilerinizi.
Bioderim geldi.
Kazananları tebrik ederim, gelenlerde güle güle kullansınlar.
bu bilgiye nerden ulaştın acaba face sayfalarında göremedimde :26:
Muya
Fenerbahçe - Gaziantepspor Maç Skor Doğru Tahmin Eden Yarışmacılar ;
Mesude Aybar FB:3-GS:1 Pazar, 18:52 / Kampanya SLda fb 3 antep 1 Pazar, 8:52 /Şeyma Aksu Fb:3 -Gaziantepspor:1 Pazar, 18:56 / Mustafa Demir FENER:3-GAZİANTEP:1 Pazar, 18:56 / Ersin Yürek fb:3 Gaziantep:1 Pazar, 18:56 / 'Furkan Güleçyüz Fenerbahçe 3 Gaziantep 1 Pazar, 19:00 / Arife Kanar fenerbahçe 3, gaziantep 1 Pazar, 19:01 / Betül Bıldırcın Baytekin FB:3 GAZİANTEP:1 Pazar, 19:07 /Özgür Köse FB: 3 GAZİANTEP :1 Pazar, 19:08 / Gndz Feyza fb3 g.antep1 Pazar,19:10 / Ece Çam fb:3 g.antep:1 Pazar, 19:15 / Hülya Atalay Fb 3 Ga 1
Pazar, 19:18 / Neşe Eşidir fb:3 g.antep 1 Pazar, 19:1 / Selin Yüksel fb 3 ga 1
Pazar, 19:19 / Seniha Guler fb 3 gaziantep 1 Pazar, 19:21 / Naz Mutlu fb3 ante1
Pazar, 19:22 / Pelin Karagül fb:3 g.antep:1 Pazar, 19:24 / Emine Şen fb:3 - g.antep:1 Pazar, 19:24 / Derya Çakırsipahi-İpek fb:3 g.antep:1 Pazar, 19:28 /Çiğdem Çetin fb:3 g.antep 1 Pazar, 19:28 / Dilek Ekşi fb 3 antep 1 Pazar, 19:29 / Ahmet Efe fb:3 ga:1 Pazar, 19:31 / Naciye Dirim fener : 3 antep : 1 Pazar, 19:34 / Ayse Süslü Fenerbahçe 3- Gaziantep 1 Pazar, 19:35 / Eda Diken Şar fenerbahçe .3 gaziantep.1 Pazar, 19:38
TEBRİKLER..!
İletişim bilgilerinizi, Ayak numaranızı ve Teslim alacak kişinin ismiyle birlikte muya.online@gmail.com adresine yollamanızı rica ederiz
burayı yeni keşfettim facede avoncu kız diye bir yer açılmış 20 beğeni olunca yarışma varmış
hadi bakalım beğendik hayırlısı
bu bir şakaydı hanımlar yazmış şimdi , salakmıdır nedir , insanların işi gücü yok yarabbim
ay kızlar şuan şoktayım , konu dışı ama burdaki arkadaşlarımla paylaşmak istedim , şu konuya bakarmısınız ya yok artık gerçekte oluyormuş böyle şeyler , şuan tüm sayfaları okucam tek tek , pesss
http://www.kadinlarkulubu.com/esi-esinin-ailesi/495913-keske-olseydiler.html
suç meselesi falan değil ki kampanyacılara profiline dur basmayla ilgili mesaj yazanlara tipi hoşuma gitmyenlere ortaya karışık yapıp bastım itiraf edyim yeri gelmişken son 2-3 sn kala basmak ayrı bi keyif yaşasın kötülük ... ama artık girmiyorum kazandım bitti işim ...
Şok oldum ya bune böyle
aynen bende resmen filmlerdeki gibi gözlerim büyüdü okurken
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?