Çekilişler, Kampanyalar, Promosyonlar, Numuneler ve Hediyeli yarışmalar

keşke banada gelsede pek edepsizi gelse ben ona terbiye verirdim 2 günde

inş sende kazanırsın sayfasında daha çok vadaa yarışması yapıp dagıtıcaz yazmış,,,kısmetse benim 2.si yoldaaaa(bebek geliyo gibi konuştum:))yedeklerede girmişim ordanda kazandım.

2

gunaydınlar
bu vadaa yı hangı lınkten kazandınız ben bulamadım
bana lınk verrmısınız kızlar

ay ayrıca o derdım var bolumunu okudumda ıcım daraldı sabah sabah
rabbım kımseye yasatmasın

ay sabah sabah okuncak şeymi o yaa Allah yardımcısı olsun neler yaşanıyo hayatta

ve maalesefki ne kadar şanslı olduğumuzu unutup incir çekirdeğini doldurmayacak şeyler yüzünden kendimizi üzdüğümüz oluyo..

gunaydin kizlar,
vadaa bitti, yilbasi kampanyasiydi o, ama facebookta arada yarisma yapacaklarmis

canım bende yani kazanmışım ama şifre kod mod yok benim adıma gitme durumu olursa gidin diye yazdım ben dermomed di sayfa iletişimi ara istersen bi
ben sana bilgilerimi veririm olursa

özel mesaj gönderemedim yeni olduğum için link atarmısınız konser bileti ile ilgili abim gidecek.abimin adı ersin çorbacı

benim de organicıum saç maskesi ve bebek losyonum geldi cumartesi katılmıştım ama telefon etmemişlerdi direk göndermişler 50 tl'lik ürünmüş bir dahaki aybaşında kaçırmayın kızlar

benim de organicıum saç maskesi ve bebek losyonum geldi cumartesi katılmıştım ama telefon etmemişlerdi direk göndermişler 50 tl'lik ürünmüş bir dahaki aybaşında kaçırmayın kızlar

Foto çekebilirmisin canım merak ettim :)) Bende bekliyorum bugün yarın gelir...

Okuoku
Aşağıda ki isimler hangi kitabın karakterleridir?

Nava
Forsythe
Vitaly Nikolaev
Jasper
Tommy

Soruya doğru yanıt verenler arasında yapılacak çekilişle 1 kişi Tess Gerrıtsen imzalı Bıçak Sırtı kitabını kazanacaktır.

dur basmada 8. sıradayım..
şu halit basar.herkese basıyor.sinir oldum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…