Çekilişler, Kampanyalar, Promosyonlar, Numuneler ve Hediyeli yarışmalar

ayy ben de çekimlee trench kot aldım hemen bir sürü alacak şey buldum ama zamanı yetiştiremedim sanki kpss deyim

ayrı ayrı butiklerden alışveriş yapınca kargolar da ayrı ayrı oluyor bence onları da küsüratı atın 5er ekleyin ürünlere,limangoda öyle oluyor çnkü

günaydınnn
ben de dün gece trendyoldan 5 ayrı hesaptan alışveriş yaptım.....
1 hırka 9,90
1 hırka ( avonun deo+roll onu )hediyeli imiş 9,90
iç çamaşırı takımı+3 tane külot 5 küsur
colinsten 2 çift eldiven +bere5 küsur
madama coco diye tekstilden 4 lü havlu seti 5 küsur
aldımmmmmm

duyuran arkadaşa çok teşekkür ederimmm.

kkontess eğer aklıma gelseydi ben de davet uygulamasını kullanırdım iyi fikir....

yasmin89 ben de 2 gün önce coşkun etten sürpriz hediye kazandım mesajı aldım ama henüz bi şey yok ....

son bir not bi arkadaş trendyol ürünü olmazsa değiştirim demiş ama kampanya kodu ile alındığı için 20 tl yi hesabına iade etmiyorlar facete okumuştum dikkat et....

rica ederim kızlar yararlandırabildiysem ne mutlu banaaaaaa seviyorum böyle kampanyaları haftaya devamı gelecek inşallah ama ilk haftaki gibi güzel şeyler yoktu sankiiii amaaaan olsun daha ne olcakkkk

kızlar harikasınız bugun buldum tpiğinizi trendyolu yakaladım sayenizde her hfta kampanyası oluomu trendyolun

baslayalı 3 hafta oldu ilk hafta duyurdugumda cogu kişi alamadı bişi geç saatti cünkü gecen haftada 40 tl sınırı vardı bu hafta kalkmısss bagırındım burdan baya duyan olmus seninde almana sevindim haftaya da var tabi

rica ederim kızlar yararlandırabildiysem ne mutlu banaaaaaa seviyorum böyle kampanyaları haftaya devamı gelecek inşallah ama ilk haftaki gibi güzel şeyler yoktu sankiiii amaaaan olsun daha ne olcakkkk

sağol canım yaaa. evet benim de dikkatimi çekti güzel şyler yoktu ama olsun bedava sirke baldan tatlı geldi....

GÜNAYDIINNN KIZLAR kaçırdık trendyol kampanyasını tüh :26: çarşamba geceleri mi oluyo kampanya,birde she nin kampanyasından ses çıktı mı?

Günaydın kızlar.. Coşkun et bugün bana da kazandın dedi bundan önce dememişti iletişim bilgilerime göre iletişime geçeceklrmiş benimle ayy sabah sabah sevindirik oldum

günaydın kızlar kazananlara tebrikler bende et türü bişey kazansam hiiç fena olmazçok severim kendilerini

Kadınlar Ne İster?
Değerli Kadınlar Ne İster sayfası takipçileri, sürpriz hediyelerimizden kazanmak için yapmanız gereken tek şey saat bugün saat 14:00'da Twitter sayfamızdan gireceğimiz içeriği retweet eden 5, 10 ve 15. kişi olmak! Hepinize bol şanslar! https://twitter.com/kadinlarneister

Papilla
Yeni yarışmamız başlıyor! Profil resmini Papilla yap, çekilişe katıl! Arkadaşlarına da söyle, onlarda kazansın!
Aşağıdaki Papilla resmini profil resminizle değistirdikten sonra destek@papilla.com.tr ye katıldığınızı bildiren ve facebook linkinizi iceren bir e-mail atın. Haftaya çekilişimizin sonuçları açıklanacaktır. Bol şans tüm katılımcılarımıza!
3 şanslı katılımcımız Papilla Makarna tenceremizin sahibi olacaktir!

Bebeği için numune talep etmek isteyen varsa buyursun lütfennn

Ülker Hero Baby
Sevgili Anneler, numune taleplerinizin gönderimi için öncelikle sistemimize üye olmanız gerekmektedir. Bu işlemi Facebook sayfamızdaki ‘Üyelik – Cep Mesaj’ linkini kullanarak veya web sitemizden ‘Üyelik’ linkini kullanarak yapabilirsiniz. Üyelik formunu doldurduktan sonra gönder butonuna basmadan önce ‘Adresime Hero Baby numunesi gönderilmesini istiyorum’ kutucuğunun işaretli olduğundan ve adres bilgilerinizin doğru olduğundan emin olmalısınız. Bu sayede numunelerinizi hızla gönderebileceğiz.
Ülker Hero Baby - Üyelik - Cep Mesaj | Facebook Yeni Üye

Golden GOAT Keçi Sütü
Yarışmamız Başladı...

Sol menüde bulunan "BESLENME MACERAM" bölümümüzden kuralları öğrenip, yarışmaya başlayabilirsiniz.

Herkese bol şans:)

çok üşeniyorum bu yarışmalara katılmaya 50 beğeni 25 beğeni 1 çekili hakkı, hergün şu oyunu oyna tekrar tekrar adreslerini gir , burada beğen payla üye ol maile etiketlediğin kişileri yaz vs abarttılar iyice ..sonra da sonuçlar açıklanınca çoğu listede yokum diye üzülüyorum
emek yoksa hediye de yok artık..bir de yüzlerce kişi katılıyor 1 kişiye hediye veriyorlar onlara da şansım az diye katılmıyorum hele selva makarna 5 kişiye hediye vereceğim diye 1100 kişiden fazla yorum vardı çekiliş için o da imkansız gibi ..

Kısaca sayfalar artık çok fazla şey istiyor haksızmıyım?

Eklemeden geçemeyeceğim durmadan beni etiketliyorlar katılmadığım yarışmalara oy veriyorum ama heves ettim zor gelse de oğluma test kitabı için 3 gündür çözümde ilk defa 50 kişiyi etiketledim 45 kişiye düşmüş bunu yapanları kınıyorum

Günaydınlar Hanımlar

Umarım bol kazançlı bir gün olur.

trendyolu kaçırmışım çok üzüldüm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…