kızlar 12 de haberim oldu 2 tane çanta 1 tane tunik bi tane elbise 1 tane iç çamaşırı 1 tane de badi aldım kendime
battık walla
kocacım kızacak. amann bedava sayılır aldıklarım.aldıklarım olur ya olmazsa iade ederiz.trendyolda sorun olmuyo nasısa.
kızlar bi alışveriş yapışım var görmelisiniz.
haa bu arada hasbro türrkiyeden dün mail gelmiş anketimize katılıp 50 kişi dden biri oldugunuz için tranformes ın bi oyuncagınımı ne yollucaklarmış.ben böle bişeye katıldım mı hiç hatırlayamadım.böyle bi mail gelen varmı.yada böle bi anket hatırlayan varmı
ayyy kızlarrr trendyol da 5 hesaptan alışveriş yapmıştım dahasıııı
hesaplarımı davet sisteminden nasıl olduysa geçirmişim bi baktım 30 tl de öyle çek kazanmışım. artık tadından yenmez trendyol başka yol tanımam:))
bilenlere soruyorum çeklerin 1 aydan fazlaca vakti var.tv kodu ile birleştirip kullanbilir miyim ?
ayyy kızlarrr trendyol da 5 hesaptan alışveriş yapmıştım dahasıııı
hesaplarımı davet sisteminden nasıl olduysa geçirmişim bi baktım 30 tl de öyle çek kazanmışım. artık tadından yenmez trendyol başka yol tanımam:))
bilenlere soruyorum çeklerin 1 aydan fazlaca vakti var.tv kodu ile birleştirip kullanbilir miyim ?
arkadaşlar coskunet e annemin hesabından katıldım.soruyu cevaplayıp bilgilerimi girdikten sonra
Tebrikler! Sürpriz hediyeyi sen kazandın.
Kayıt formunda vermiş olduğunuz iletişim bilgileriyle en kısa zamanda size ulaşacağız yazdı.
kazandım mı yani şimdi.anlamadım
kazandın
hadi bakalım inşallahhh.16 ocakta son muş.son 4 gün bakalım bakalım ne olacak...kazandın
ay kızlar aranızda yeniyim çekilişlere yeni yeni katılıyorum ama dünden beri katılmadığım tıklamadığım kampanya kalmadı, kendimi sanki görmemiş gibi hissediyorum
bi kangal sucuk da bana gönderiverin bee canım çekti valla
hadi bakalım inşallahhh.16 ocakta son muş.son 4 gün bakalım bakalım ne olacak...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?