kızlar Green--Country den elbise aldıysanız kalıpları çok dar benden söylemesi 2 ay önce ordaki grı nakışlı kemerli elbisenin 42 bedenini aldım normalde 40 bedenim(doğumdan sonra tabi)içine giremedim nerdeyse 38 gibi..
Bebeğime bakımı paylaşan arkadaşa çok teşekkür ederimm kazandım ve kargomda geldi :))
hediye ne bilmiyoz valla , süprüz diyolar
Dün flormar so parfüm konusunda bana cevap veren arkadaş kimdi ?? :26:
Kargoyu ara demişti aradım benim adıma kargo gelmemiş
Flormarada yazdım bi cevap vermiyor... sinir oldum kime söylemem gerekli hediyenin üstüne yatacaklar resmen...[/Q
bendim canım...nasıl olur da cevap vermezler ya. teelefonumu kurcalayayım bakalım tam hangi tarih te aradılar bilmiyorum ama öğle saatiydi..belki duruyordur aradıklarıno.bakayım
kızlaaarr liptondan çayı gelmeyen var mıııı??? bu hafta içi dediler perşembe oldu ses yok(
Dün flormar so parfüm konusunda bana cevap veren arkadaş kimdi ?? :26:
Kargoyu ara demişti aradım benim adıma kargo gelmemiş
Flormarada yazdım bi cevap vermiyor... sinir oldum kime söylemem gerekli hediyenin üstüne yatacaklar resmen...[/Q
bendim canım...nasıl olur da cevap vermezler ya. teelefonumu kurcalayayım bakalım tam hangi tarih te aradılar bilmiyorum ama öğle saatiydi..belki duruyordur aradıklarıno.bakayım
Tamam canım dün mail atmıştım kargom şubedeymiş adres eksik old. için getirememiş ama ben kargoyu da aradım yanii neden yok dediler.... Neyse iş adresimi gönderdim bakalım..
benim yarın elimde olacak inşallah canım öyle ümid ediyorum aradılar beni adres için vericez bugün dediler
yarın elimde olucak inşallah budasürat kargo demi canım
benim yarın elimde olacak inşallah canım öyle ümid ediyorum aradılar beni adres için vericez bugün dediler
beni aramadılaradres yazmışmıydın sen katılım formuna?? gerçi niye soruyosam ben hatırlamıyorum ki yazıp yazmadığımı ( sayfasına yazdım umarım cevap verirler..
garnier in cvp ne ya bulamıom :S
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?