Çekilişler, Kampanyalar, Promosyonlar, Numuneler ve Hediyeli yarışmalar

trendyoldan bende 10 tl değerinde çek kazanmışım

bunlarda bebeime bakım ve memoriaş hastanesinden kazandıklarım annemlere çok yaradı çok sevindiler valla

çok emin değilim net açıklama yok attım bunu yaptım en yakın bu ;Garnier 3 in 1 Saf & Temiz 3 ü 1 Arada Temizleme+Peeling+Maske

bende , Garnier Saf & Temiz 3ü 1 Arada Temizleme Peeling Maske ,bunu dedim aynısını sanrm :)

kızlar she formu dolduran ilk 100 kişiymiş yaşasın kontess yaşasın kız gene kaptık inşallah

dün avonla ilgili yeri aradım, bizim bölgeyle ilgilenen yerin tel.i verdiler..
meğer bana gelmişlermimişmiş... evde yokmuşum..ne bilgi kağıdı bırakmışlar ne bişey..
bilgi kağıdı bırakmıyoruz diyorlar..saçma sapan bi kurye şirketi bu..evde yoksak geri gitsin yani..nerden bilicez geldiğini..

neyse tekrar gelicekmiş,görücez..

dün trendyol beni öldürecekti pcye bakmaktan midem bulandı 6 hesaptan alışveriş yaptım

1 tane kendime bot: 35 tl
1 tane kocama bot: 35 tl
1 tane kardeşime bot:35 tl
1 tane diğer kardeşime bot: 35 tl
1 tane uyku tulumu pijama kendime :15 tl
1 tane tunik kendime: 15 tl
kendimi ancak durdurabildim :):):)

bende bugün görüştüm yarın gelceklermiş, aynen banada geldik yoktunuz ama kağıt bıraktık dediler , ne kağıt var ne bişi

Maşallah maşallah

ben veriyorum heryere , onlar aynı kişi başka başka isimlerler birçok kez katılmasın diye yapılıyor , benim korkum yok tc den bişey olmaz bence

Canım bazı arkadaşların kpss tercihleriyle oynamışlardı geçen yıllarda, canları yandı ondan korkum.Artık şifreli kpss tercihleri ama korkuyor insan

ya arkadaşlar ben trendyoldan bot aldım dedim ya 319 tl den 50 tl ye inmişti ve 20 tl tv indirimi ile 30 tl oldu 5 tl de kargo parası... yani 319 tllik botu 35 tlye almış oldum orada yazan önceki fiyatları sizce de doğru mu yoksa abartı mı?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…