Çekilişler, Kampanyalar, Promosyonlar, Numuneler ve Hediyeli yarışmalar

Canım bazı arkadaşların kpss tercihleriyle oynamışlardı geçen yıllarda, canları yandı ondan korkum.Artık şifreli kpss tercihleri ama korkuyor insan

ayyy hadi ya , allah korusun olmaz inş öyle şeyler , ne kadar vicdansız kötü insanlar var ya

Stilesta
Stilesta’da Pielor yarışması başlıyor! Pielor kampanyamızda 7 parçadan oluşan “TuttiFrutti Yogurt” güzellik ve bakım seti, katılanlara hediye! Setin içindeki “Body Scrub” ürününün kaç ml. olduğunu, mailin konu/subject kısmına yazarak, bilgi@stilesta.com mail adresine, Stilesta’ya kayıtlı mail adresiyle gönderen; 1., 100. Ve 150. Kişi 7 parçadan oluşan bu seti kazanacaktır. Birden fazla mail atanların sadece ilk mailleri dikkate alınacaktır. Keyifli yarışmalar dileriz!

canım şimdi her marka için söyleyemicem ama kendi yaşadığım örnek için söylüyorum , geçen sene nike dan ayakkabı almıştım dışardan yani normal mağzadan , 155 liraya , bu sene gördüm gerçekten 155 yazmışlar üzerini çizmişler 70 miydi ne o civarda bişeye satıyorlardı , yani gerçekti fiyat , ama her mağza öylemidir bilemem tabi

evet ben de öyle fiyatını bildiğim mesela converse almıştım bir ara gerçek fiyatları üzerinden %50 indirim yapmışlardı şimdi aldığım ayakkabının markası d'obour by barbour 319 dan 50 ye düşmüş bilmediğim için tuhaf geldi bu kadar indirim ama olabilir tabii...?

valla sanki o kadarı abartı gelsi açıkçası , yuh yani zararına mı satmışlar :)

kızlar she formu dolduran ilk 100 kişiymiş yaşasın kontess yaşasın kız gene kaptık inşallah

She Kızları, tek bir yarışma düzenledik, o da aşağıdaki linkteki yarışmadır. Sadece burada sorduğumuz soruya yanıt veren ilk 100 kişiye She Deodorant gönderiyoruz. Sistematik olarak sadece bu listedeki ilk 100 She Kızı'na hediye gönderilecektir.

siz şehir yazdınız mı biyere , sadece o şehir yarışmasına katılanlara demişki

Şu tc korkumdan bi sürü şey kaçıp gidiyo elimden

başka şeyler yaz kız salla gitsin

Kızlar dur basma bitti hayırlı olsun
basıp basıp durdular kaç gündür 50 kere katıldım belki
elim boş kaldı anlıcanız

benimde

Merhaba She Kızları, SHE 'de yer alan form "En çok görmek istediği dünya şehrini" yazan ilk 100 She Kızı'na hediye gönderimini yapmak için hazırlanan bir formdur. Formu dolduran her She Kızı'na hediye gönderimi yapmak isteriz, fakat bu yarışma sadece ilk 100 She Kızı'nı kapsıyor. Sadece kazanan 100 She Kızı'nın bilgileri sistem tarafından seçilecek ve sadece onlara She deodorant gönderilecektir. Bizi izlemeye devam edin, sizin için de sürprizlerimiz olacak.. ♥
böyle diyo anlamadım sistem sececek diyo yani bence sitedeki ilk 100 kişi
Oriflame Türkiye | Facebook

Ben 200lerde falanım yorumlarda siteyse kazanırım ozaman Sadece kazanan 100 She Kızı'nın bilgileri sistem tarafından seçilecek diyince

kadinlarneister Kadınlar Ne İster
Cif ile evim sadece temizlemek için değil, keyifle yaşamak içindir diyen hanımlar; sürpriz hediye kazanmak için hemen 'RT' butonuna!
1 saat önce Favorilere ekle Retweeti geri al Yanıtla

Kenzek Bal Gerçek Bal
Kenzek Bal'dan BAL HEDİYELİ kampanya!
Kenzek balın istisna tadına bedava ulaşmak için Kenzek Bal Gerçek Bal | Facebook adresindeki sayfamızı beğenip paylaşmanız yeterli!
10 ŞUBAT tarihine kadar sayfamızı beğenen 3 kişiye 1 şişe Kenzek Bal bizden hediye!
Hediyelerimiz kapınıza kargo ile 0 masrafla teslim edilecektir.
Beğenin ve arkadaşlarınıza önerin, kazanma şansını siz de yakalayın

merhaba sekerler bol numuneli günler olsun inşallahhh
saygı hastanesinden kardeşim adına kazandıgım kitap geldi tamda bize uygun çocugum saglıklı büyüyor mu kitabı bide kalem
enerjik.com dan tahmin edip kazanma vardı oda yaratıcı zeka adında bi kitapla mome adında bi film cd'i bide kendilerine ait bir not defteri yollamışlar saolsunlar
ve bebegime.bakımdan şimdi oglusuma bebek losyonu banada sac maskesi geldi var mı kullanan maskeyi

Son düzenleme:
Hazır mısınız? :) 5 dakika sonra gireceğimiz cümleyi RT eden 3, 6, 9, 12 ve 15. takipçilerimize Alix Avien’den DNA Mascara armağan ediyoruz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…