Canım bazı arkadaşların kpss tercihleriyle oynamışlardı geçen yıllarda, canları yandı ondan korkum.Artık şifreli kpss tercihleri ama korkuyor insan
ya arkadaşlar ben trendyoldan bot aldım dedim ya 319 tl den 50 tl ye inmişti ve 20 tl tv indirimi ile 30 tl oldu 5 tl de kargo parası... yani 319 tllik botu 35 tlye almış oldum orada yazan önceki fiyatları sizce de doğru mu yoksa abartı mı?
canım şimdi her marka için söyleyemicem ama kendi yaşadığım örnek için söylüyorum , geçen sene nike dan ayakkabı almıştım dışardan yani normal mağzadan , 155 liraya , bu sene gördüm gerçekten 155 yazmışlar üzerini çizmişler 70 miydi ne o civarda bişeye satıyorlardı , yani gerçekti fiyat , ama her mağza öylemidir bilemem tabi
evet ben de öyle fiyatını bildiğim mesela converse almıştım bir ara gerçek fiyatları üzerinden %50 indirim yapmışlardı şimdi aldığım ayakkabının markası d'obour by barbour 319 dan 50 ye düşmüş bilmediğim için tuhaf geldi bu kadar indirim ama olabilir tabii...?
valla sanki o kadarı abartı gelsi açıkçası , yuh yani zararına mı satmışlar :)
kızlar she formu dolduran ilk 100 kişiymiş yaşasınkontess yaşasın kız gene kaptık inşallah
siz şehir yazdınız mı biyere , sadece o şehir yarışmasına katılanlara demişki
Şu tc korkumdan bi sürü şey kaçıp gidiyo elimden
Kızlar dur basma bitti hayırlı olsun
basıp basıp durdular kaç gündür 50 kere katıldım belki
elim boş kaldı anlıcanız
She Kızları, tek bir yarışma düzenledik, o da aşağıdaki linkteki yarışmadır. Sadece burada sorduğumuz soruya yanıt veren ilk 100 kişiye She Deodorant gönderiyoruz. Sistematik olarak sadece bu listedeki ilk 100 She Kızı'na hediye gönderilecektir.
başka şeyler yaz kız salla gitsin
benimde
Merhaba She Kızları, SHE 'de yer alan form "En çok görmek istediği dünya şehrini" yazan ilk 100 She Kızı'na hediye gönderimini yapmak için hazırlanan bir formdur. Formu dolduran her She Kızı'na hediye gönderimi yapmak isteriz, fakat bu yarışma sadece ilk 100 She Kızı'nı kapsıyor. Sadece kazanan 100 She Kızı'nın bilgileri sistem tarafından seçilecek ve sadece onlara She deodorant gönderilecektir. Bizi izlemeye devam edin, sizin için de sürprizlerimiz olacak.. ♥
böyle diyo anlamadım sistem sececek diyo yani bence sitedeki ilk 100 kişi
Oriflame Türkiye | Facebook
Ben 200lerde falanım yorumlarda siteyse kazanırım ozamanSadece kazanan 100 She Kızı'nın bilgileri sistem tarafından seçilecek diyince
stilesta kaç ml ya gerçekten aradım hep erkek bakım çıkıyo bulamadım((((
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?