yok canım takır takır öksürüyor ağzı burnu doluSiremimS nasıl oldu kızın iyileşti mi merak ettim :26:
Otribebe ile Bil Kazan yarışmamız son sürat devam ediyor. Sorduğumuz soruya doğru yanıt verin, Otribebe'den sürpriz hediyeler kazanın.
Otribebe - Bil Kazan! | Facebook
Bebeği için numune talep etmek isteyen varsa buyursun lütfennn
Ülker Hero Baby
Sevgili Anneler, numune taleplerinizin gönderimi için öncelikle sistemimize üye olmanız gerekmektedir. Bu işlemi Facebook sayfamızdaki Üyelik Cep Mesaj linkini kullanarak veya web sitemizden Üyelik linkini kullanarak yapabilirsiniz. Üyelik formunu doldurduktan sonra gönder butonuna basmadan önce Adresime Hero Baby numunesi gönderilmesini istiyorum kutucuğunun işaretli olduğundan ve adres bilgilerinizin doğru olduğundan emin olmalısınız. Bu sayede numunelerinizi hızla gönderebileceğiz.
Ülker Hero Baby - Üyelik - Cep Mesaj | Facebook Yeni Üye
Facebook'a Hoş Geldin - Giriş Yap, Kaydol veya Daha Fazla Bilgi Al
Burda , beğen paylaş kazan şeysi var kızlar , belki katılmak isteyen olur :)
PeraButik
Yeni kampanyamız başladı!
Yapacağımız çekilişle, hergün 1 şanslı üyemize Abercrombie üst eşofman hediye ediyoruz. Kazanmanız için yapmanız gereken şey çok basit.
1- PeraButik'i Facebook'ta beğenin.
2- Profilinizde paylaşın.
3- Beğenip paylaştığınızı belirten mesajınızı bu duyurunun altına yazın.
Unutmayın katılmak için son saat 24:00
Kazanan şanslı üyemiz yarın bu sayfada açıklanacak.
(Gönderilecek ürün stoklarla sınırlıdır, bu duyurunun altına yapılmayan paylaşımlar katılım hakkı sağlamaz)
Herkese bol şans!
Facebook'a Hoş Geldin - Giriş Yap, Kaydol veya Daha Fazla Bilgi Al
İçerik Detayı
30 Adet Sims şemsiye
Formu doldurup, doğru cevabı veren 1. ve her 25. kişiye Sims şemsiyesi hediye...
Başlangıç tarihi: 16 Ocak Pazartesi Saat: 10:00
Bitiş tarihi: 30 adet Sims şemsiyesi tükenene kadar devam edecektir.
Aral Game Facebook Sayfası
çok emin değilim net açıklama yok attım bunu yaptım en yakın bu ;Garnier 3 in 1 Saf & Temiz 3 ü 1 Arada Temizleme+Peeling+Maske
Stilesta
Stilestada Pielor yarışması başlıyor! Pielor kampanyamızda 7 parçadan oluşan TuttiFrutti Yogurt güzellik ve bakım seti, katılanlara hediye! Setin içindeki Body Scrub ürününün kaç ml. olduğunu, mailin konu/subject kısmına yazarak, bilgi@stilesta.com mail adresine, Stilestaya kayıtlı mail adresiyle gönderen; 1., 100. Ve 150. Kişi 7 parçadan oluşan bu seti kazanacaktır. Birden fazla mail atanların sadece ilk mailleri dikkate alınacaktır. Keyifli yarışmalar dileriz!
Kenzek Bal Gerçek Bal
Kenzek Bal'dan BAL HEDİYELİ kampanya!
Kenzek balın istisna tadına bedava ulaşmak için Kenzek Bal Gerçek Bal | Facebook adresindeki sayfamızı beğenip paylaşmanız yeterli!
10 ŞUBAT tarihine kadar sayfamızı beğenen 3 kişiye 1 şişe Kenzek Bal bizden hediye!
Hediyelerimiz kapınıza kargo ile 0 masrafla teslim edilecektir.
Beğenin ve arkadaşlarınıza önerin, kazanma şansını siz de yakalayın
Sustilo
‎100 TL kazanmak istermisin? Nasil mi? BEGEN & PAYLAS! Kazanan kisi belki de sen olabilirsin! Bir kac gun icersinde Facebook sayfamizda kazanan kisiyi aciklayacagiz..
https://www.facebook.com/SustiloTR
https://www.facebook.com/yakaladinyakaladincom?sk=app_123529367762944
Bizde.com'da yarın hediye günü ! Unutmayın yarınki yarışmamıza sadece daha önce bizde.com'da alım ya da satış yapmış üyelerimiz katılabilecek ! Bol Şanslar..
https://www.facebook.com/aradiginizherseybizde
ARNICANIN YENİ ÜRÜNLERİNİ BİLİYOR MUSUNUZ?
DOĞRU CEVABI GÖNDERİN, KAZANIN!
https://www.facebook.com/photo.php?fbid=251196151615531&set=a.154528061282341.38178.154518874616593&type=1&theater
Yapı Kredi World
Vadaa ilk görenin oluyor Bu şansı kaçırma!
Sayfamızın sol tarafındaki Vadaayı bul sekmesinden oyunumuza, saat 16.30'da giriş yaparak fotoğraftaki Vadaayı bulan ilk kişi, Vadaa oyuncağı kazanıyor!
Yapı Kredi World - Vadaa'yı Bul! | Facebook
Ülker Golf En Mutlu An yarışmamıza katılın Asus Netbook kazanma şansı yakalayın
Ülker Golf - En Mutlu An | Facebook
MyForum'dan 2012'yi güzel geçirmek isteyenler için harika bir hediye! Soruyu doğru yanıtlayarak Kiehl's 'tan çok özel bir ''Cilt konsültasyonu ve ikonik vücut bakım kremi'' kazanabilirsiniz.
Cevap vermek için tıklayın! --> https://www.facebook.com/MyForumTR?sk=app_229426777115473
evet marmara foruma gidenler bi cvp veriversin
1.kat yaptım doğru dedi canım
kızlar bu yarışmalar hep facebook tan mı oluyor başka türlü hediye kazanma şansımız yok mu?
Bu MSI soruları çok zor bee
işte cevaplar
1) TimeStamp
2) DrMOS 2
3) Hepsi
4) Hepsi
5) 32 GB/s
6) Ekran kartı hızını artırarak oyunlarda çok daha iyi grafik performansı sunar
işte cevaplar
1) TimeStamp
2) DrMOS 2
3) Hepsi
4) Hepsi
5) 32 GB/s
işte cevaplar
1) TimeStamp
2) DrMOS 2
3) Hepsi
4) Hepsi
5) 32 GB/s
işte cevaplar
1) TimeStamp
2) DrMOS 2
3) Hepsi
4) Hepsi
5) 32 GB/s
acaba ben mi yanlış yere bakıyorum yaa sorular yazan yere tıkladım ama bu cevaplardan hiçbiri yazmıyo
aa sana farklı mı cıktı sorular yoksa? cıkmasın ya zaten cok zorlar :S
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?