Çekilişler, Kampanyalar, Promosyonlar, Numuneler ve Hediyeli yarışmalar

SiremimS nasıl oldu kızın iyileşti mi merak ettim :26:
yok canım takır takır öksürüyor ağzı burnu dolu

Facebook
Otribebe ile Bil Kazan yarışmamız son sürat devam ediyor. Sorduğumuz soruya doğru yanıt verin, Otribebe'den sürpriz hediyeler kazanın.

Otribebe - Bil Kazan! | Facebook

Facebook'a Hoş Geldin - Giriş Yap, Kaydol veya Daha Fazla Bilgi Al

Burda , beğen paylaş kazan şeysi var kızlar , belki katılmak isteyen olur :)

çok emin değilim net açıklama yok attım bunu yaptım en yakın bu ;Garnier 3 in 1 Saf & Temiz 3 ü 1 Arada Temizleme+Peeling+Maske

Ülker Golf En Mutlu An yarışmamıza katılın Asus Netbook kazanma şansı yakalayın

Ülker Golf - En Mutlu An | Facebook

arkadaşlar coskun ettten tatlı gacı linkini paylaştıktan sonra burdan ilk kazananım ama hala aramadılar sayfa bile güncel değil çok inşallah yalan olmaz budaa

az önce aradım bende avonu
adres yetersiz oldugundan gitmiyormuşta falan filan üstlerine yatıyorlar valla çalışanlar serumların
ben kızım adına da kazanmıştım aslında onuda söyledim il istanbul gözüküyormuşta avonla görüşün bi dedide
falan filan o da senin olsun kadın dedim artık içimden
yolluycakmışş bakalımmm

HMSTatil.com yeni Facebook kampanyasında Alanya Goldcity Tourism Complex’te çift kişi 3 gece rüya gibi bir tatil hediye ediyor. Kampanyaya katılmak için Facebook sayfasındaki formu doldurmak yeterli.
HMSTatil.com’un Facebook sayfasını (HMSTatil.Com | Facebook) beğenip, bu sayfada bulunan formu dolduran herkes yarışmaya katılabiliyor. 30 Ocak 2012 tarihine kadar sürecek yarışmada formdaki soruya verdiği cevaba en çok oy toplayan kişi ödülün sahibi olacak. Oy toplamak için yarışmacıların arkadaşlarını sayfaya davet etmeleri ve cevaplarını oylatmaları yeterli. 30 Ocak 2012 tarihinde en çok oyu toplamayı başarmış olan bir kişi, Alanya Goldcity Tourism Complex’te çift kişi 3 gece konaklayacağı bu rüya gibi tatilin sahibi olacak.

ben oy falan işlerini sevmem canlarım ama belki size yarar.

işte cevaplar
1) TimeStamp
2) DrMOS 2
3) Hepsi
4) Hepsi
5) 32 GB/s
6) Ekran kartı hızını artırarak oyunlarda çok daha iyi grafik performansı sunar

acaba ben mi yanlış yere bakıyorum yaa sorular yazan yere tıkladım ama bu cevaplardan hiçbiri yazmıyo

işte cevaplar
1) TimeStamp
2) DrMOS 2
3) Hepsi
4) Hepsi
5) 32 GB/s
6) Ekran kartı hızını artırarak oyunlarda çok daha iyi grafik performansı sunar

canımmm bende aynılarını yaptım ama tam net cevaplarıda bulamadım aslında tahminen. dogrudur herhalde daha mantıklıları yok cnkü :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…