Çekilişler, Kampanyalar, Promosyonlar, Numuneler ve Hediyeli yarışmalar

Coşkun Ete bende katıldım.. Bu gün kazandım :))) Açıklama yapmışlar inşallah gerçekten kazanmışımdır:18::18::18::18::18: :26::26::26:

Coşkun Et
Bil Kazan uygulaması 15 Ocak Pazar günü sona erecek. Kazananlar 16 Ocak günü açıklanacak.

Son düzenleme:
Bu MSI soruları çok zor bee

çok saol canımm

canımmm bende aynılarını yaptım ama tam net cevaplarıda bulamadım aslında tahminen. dogrudur herhalde daha mantıklıları yok cnkü :))

yok canım ben yanlış yere bakıyormuşum cevapladım soruları şimdi sorular aynı ama sıralama farklı cevapları veren arkadaşa çok teşekkürler

afiyet olsun arkadaşlar ne demek.rica ederim.

arkadaşım bu çoşkun etten nasıl kazanılıyo kazananlar nerde acıklanıyo bılgı verırsen cok sevınırım bende bırakc gundur bıl kazana gırıyorum dogru cevap verdınız dıyo kayıt oluyorum o kadar

COŞKUN ET kazananları açıklıycakmış zaten kazandıgımızı biliyoruz hediyeyi söylese ya

kazandıgında yazıyor zaten cnım

COŞKUN ET kazananları açıklıycakmış zaten kazandıgımızı biliyoruz hediyeyi söylese ya

eee ben anlamadım bu işten bişey..
tamam doğru cvp verince ,form doldurun diyor..
kazanmıyacaksak ne diye form doldurtuyor peki bunlar bize yaaaaa..

bişey sorucam kızlar...
bu right guard vardı ya, spor ile ilgili sorular soruyordu..
annem adına kazanmıştım..1 ay oldu, gelen giden bişey yok, sayfada 31 ocaktan beri paylaşım yapmıyor..
sorulara cvp vermiyor
aramızda oradan kazanan varmı ?durum ne?

işte cevaplar
1) TimeStamp
2) DrMOS 2
3) Hepsi
4) Hepsi
5) 32 GB/s
6) Ekran kartı hızını artırarak oyunlarda çok daha iyi grafik performansı sunar

Bende cevapladım kızlar araştımışsınız baya emeğinize sağlık..

Trendyoldan ürün alanlara hayırlı olsun..

Ben twitterda Dove kazanmıştım ama gelmedi hala..
İçinizde kazanıpta Dove ürünleri gelen oldu mu ?
Sitelerinden iletişim adresleri filan da bulamadım !! Facebookta yazıyorum cevap vermiyorlar üstüne üstlük siliyorlar !!

Son düzenleme:
Ben twitterda Dove kazanmıştım ama gelmedi hala..
İçinizde kazanıpta Dove ürünleri gelen oldu mu ?
Sitelerinden iletişim adresleri filan da bulamadım !! Facebookta yazıyorum cevap vermiyorlar üstüne üstlük siliyorlar !![/QUOTE]

bende kazandım doveden ama dediğin gibi gelen giden yok.biraz daha bekleyelim bakalım.belki yarışması bitince yollarlarbazı siteler öyle yapıyo ya

bende kazandım doveden ama dediğin gibi gelen giden yok.biraz daha bekleyelim bakalım.belki yarışması bitince yollarlarbazı siteler öyle yapıyo ya[/QUOTE]

Katılım koşullarında bir sonraki hafta gönderilecektir diyor..Ben ilk kazananların arasındayım..3 hafta oldu sanırım ! Bakalım ne olacak ?

bende kazandım ilk kazananıydım geçtiğimiz pazartesi geldi

face hesabımın birine giremiyorum kızlar milletin etiketlediği resimler çıkıyo,telefona msj vardı oda kalkmış napabilirim acaba bilen varmı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…