Çekilişler, Kampanyalar, Promosyonlar, Numuneler ve Hediyeli yarışmalar

işte cevaplar
1) TimeStamp
2) DrMOS 2
3) Hepsi
4) Hepsi
5) 32 GB/s
6) Ekran kartı hızını artırarak oyunlarda çok daha iyi grafik performansı sunar

çok sağol cnm yaa bende bir iki sorusunu bulmuştum baktım bulamıyorum bu kampanya da kalsın dedim :) sanki hepsine yetişebiliyorum da

face hesabımın birine giremiyorum kızlar milletin etiketlediği resimler çıkıyo,telefona msj vardı oda kalkmış napabilirim acaba bilen varmı

evet ya bende bi hesabıma grdim direk reklam verme kısımları çıkıyo profilim ana sayfa falan yok yanii ne oluyor faceee???

coşkun eti 10 kere deneyip yatıcam diye inat yaptım,7. denememde sürpriz hediyeyi kazandınız dedi.
Bunun hediyesi belli değildi değil mi?
tavuk gönderirlermiş canlı canlı

günaydın hanımlar

coşkun et'e nasıl birden fazla hesaptan girerek yararlandınız ki? ben başka hesaptan denedim bu gün cevap verdin yarın dene diyo

coşkun etin yeni sorusunun cevabı ;

kontrfile

Yasmiiiiinnnnn bana da tebrikler sürpriz hediyeyi sen kazandın dediiiii :)))) Soruyu cevaplarken Allahım Yaseminin şansıyla katılıyorum inşallah çıkar dedim vee o yazı banada çıktıııııı :))) teteeyy teteeeyyy :))) Sorunun cevabı için de şansın için de teşekkürler canıııımmm :))

günaydın hanımlar

coşkun et'e nasıl birden fazla hesaptan girerek yararlandınız ki? ben başka hesaptan denedim bu gün cevap verdin yarın dene diyo

google crome da öyle diyo..İnternet explorer de öyle bi sorun olmuyo tarayıcı ile alakalı..

hediyesi yok ama sosyal sorumluluk açısından paylaşılması önemli!!!

ayrıca, gurur kaynağımız

izleyip paylaşmanızı rica ediyorum kızlar.

erdil yaşaroğlu, dünyanın en büyük karikatürünü çizerek rekorlar kitabına girdi!

Samsung Galaxy Note :: Guinness

Hatice Gür

Osman Tayyar

Berke Tuzcu

Ebru Sağlam

Nihal Can

Meltem Menekşe

Savaş Köroğlu

Esra Hoşgör

Hacer Şenyaka

Nural Demirseren

Serap Dereli

Onur Karay

Seda Beril

Gönül Hasanusta

Rükiye Arslan

Arzu Baykaya

İnciser Gök

Gizem Arpacıoğlu

Ece Çam

Nazlı Tosun
Kazanan üyelerimizi kutlar, iletişim bilgilerini info[at]yesilist.com'a göndermelerini rica ederiz.

kızlar yeşilist mail göndermişti hediye seçtirmişti onun sonuçları daha önce paylaşılmışmıydı bilmiyorum

ülker hero baby den paketim geldi kızlar.190 gr bebe biskuvisi 80 gr antep fıstıklı çikolata 200 gr prinç unu elmalı muzlu meyve püresi tek kullanımlık devam sütü baya iyi pakett

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…